Brak uczuc po seksie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak uczuc po seksie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez anula111 (2014-08-17 19:16:12)

Temat: Brak uczuc po seksie

Dlaczego zaraz po tym, gdy moj chłopak dojdzie poleży minutę i wstaje? Nie chce sie przytulić, lezec nago, ani dac buziaka. Zazwyczaj od razu sie ubiera i nie okazuje czułości. Gdy go zapytałam to powiedział ze tak juz ma i ze to normalne gdy nie ma ochoty. Ale niby mnie kocha, tak mowi.
Co moge zmienic? Co robic?

I dodam ze czuje sie pozniej zle, wykorzystana, jakbym była potrzebna tylko do tego. On mowi ze za duzo mysle i dopowiadam cos czego nie ma. Ze wszystko jest ok. Dla mnie nie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak uczuc po seksie
anula111 napisał/a:

Dlaczego zaraz po tym, gdy moj chłopak dojdzie poleży minutę i wstaje? Nie chce sie przytulić, lezec nago, ani dac buziaka.?

Bo nie jest kobietą.

3

Dokładnie. U mnie jest tak, że jest orgazm i w ciągu sekundy powrót do "normalności".

4

Poprzedni byli inni niz on a nie byli kobietami

5

Marcjano napisał/a:

Dokładnie. U mnie jest tak, że jest orgazm i w ciągu sekundy powrót do "normalności".

Czyli ja jako kobieta moge po swoim orgazmie wstać i sie ubrac? Nawet jeśli on nie doszedł? Skoro on sie nie przejmuje mna to dlaczego ja mam nim

6

Możesz. Dziwne, prawda?

7 Ostatnio edytowany przez Marcjano (2014-08-17 19:53:55)

anula111 napisał/a:
Marcjano napisał/a:

Czyli ja jako kobieta moge po swoim orgazmie wstać i sie ubrac? Nawet jeśli on nie doszedł? Skoro on sie nie przejmuje mna to dlaczego ja mam nim

A w sumie to czemu nie? Z tym, że my raczej kończymy razem lub ona szybciej.

8

thepass napisał/a:

Możesz. Dziwne, prawda?

Skoro niby wszyscy faceci tak mają to dziwne jest to, ze tyle kobiet nie skupia sie na sobie.

9

A ja nie napisałem, że wszyscy tak mają. Od wielu rzeczy jest zależne czy ktos tak robi czy nie. Tyle, ze Ty nie musisz tego akceptować.

10

Twoje pytanie sprowadzało się do tego:

anula111 napisał/a:

Dlaczego.........  Nie chce ...

To, że mężczyzna, z grzeczności, powinien się przymusić do poseksowych czułości, to osobna sprawa, raczej kwestia łóżkowej ''etykiety''.
Ale nie zmienia to faktu, że nie ma takiej potrzeby ani chęci.

11

pitagoras napisał/a:

Twoje pytanie sprowadzało się do tego:

anula111 napisał/a:

Dlaczego.........  Nie chce ...

To, że mężczyzna, z grzeczności, powinien się przymusić do poseksowych czułości, to osobna sprawa, raczej kwestia łóżkowej ''etykiety''.
Ale nie zmienia to faktu, że nie ma takiej potrzeby ani chęci.

Egoistyczne i zimne podejście. Jak do prostytutki

12

czemu jak do prostytutki? bez przesady. jesli ktoś po seksie nie ma potrzeby się tulić to nie znaczy, że seksu nie uprawiał z miłości i nie szanuje swojej partnerki. mała nadinterpretacja. inna sprawa, że kultura wymaga, by może sprawić swojej partnerce przyjemność i nie uciekać z łóżka sekundę po końcu akcji, jeśli ona chce jeszcze jakichś czułości.
swoją drogą generalizowanie, że kobiety lubią się tulić a faceci nie jest tak samo trafne jak wszystkie inne formułowane w ten sposób prawidłowości. ja na przykład zaraz po nachętniej wychodzę na balkon na papieroska, ewentualnie coś zjeść (robię się okropnie głodna po), natmoast on by się chcia tulić i całować, do czego niekiedy się po prostu przymuszam.

13

anula111 napisał/a:

Czy on doprowadza Cię do orgazmu?

14

inez11 napisał/a:
anula111 napisał/a:

Czy on doprowadza Cię do orgazmu?

Tak. Pewnie chodzi o to, ze to mi powinno wystarczyć. A jednak nie wystarcza bo chciałabym inne zakończenie.

15

a ja choć jestem kobieta tez po szybko wstaje, jeśli jesteśmy już oboje spełnieni:) nie lubię leżeć i się tulić, co nie znaczy ze brak  z mojej strony uczuć:) tak samo mąż choć on od razu spać idzie zazwyczaj lub na komputer pograć he he

16 Ostatnio edytowany przez alexich (2014-08-18 12:23:55)

Autorko, zadajesz takie pytanie jakbyśmy byli Twoim chłopakiem. Powiedz mu "kochanie, chciałabym trochę poprzytulać się z Tobą w łóżku "po", bo bardzo tego potrzebuję i mi zależy, zrobisz to dla mnie?" I KŁOPOT Z GŁOWY, chłopina po prostu tego nie potrzebuje a nie rozumie, że dla Ciebie to ważne.

17

u nas jest na odwrót. to ja nie potrzebuję czułości po, a chłopak do tego dąży. Dlaczego nie lubię się tulić po? nie wiem, po prostu tak mam, to tak jakby tłumaczyć, dlaczego nie lubi się szpinaku.

Końcem, końców czasami się ubieramy i wracamy do rzeczywistości, a czasami po fakcie leżymy i rozmawiamy i to wcale nie na romantyczne tematy.

18

Barabara, och, ach.... a teraz idź po ziemniaki. Albo... nie zapłaciłeś rachunku z prąd:P

19 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2014-08-20 17:39:11)

A ja mam coś takiego że zaraz po seksie odczuwam niechęć do partnera. I im większą rozkosz przeżyłam tym niechęć większa.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak uczuc po seksie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024