brak okresu... proszę o poradę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » brak okresu... proszę o poradę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: brak okresu... proszę o poradę

Moje cykle przeważnie zakreślają się w ciągu 29-31 dni, ostatnio przestały być regularne ze względu na stres. Mój ostatni okres zaczął się 14.07. 29.07 zauważyłam u siebie śluz płodny (duża ilość, przezroczysty, rozciągliwy), później wyjechałam na 4 dni. w 25dc (7.08) współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, mam wrażenie, że odrobinę spermy zostało we mnie. teoretycznie okres powinnam dostać 12.08 według długości cykli 29 dni, jednak nadal go nie ma. szyjkę mam osadzoną nisko cały czas, jednak zmienia się jej otwarcie i twardość (wczoraj wieczorem była lekko otwarta, nisko i miękka, dziś jest nisko, twarda, zamknięta). moje pytanie brzmi, czy mogłam zajść w ciążę? dodam tylko, że w maju okres spóźnił mi się tydzień, w czerwcu natomiast 2 dni (według 29 cykli). Objawy na okres mam: suchnięte, wrażliwe piersi, nabranie wody.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: brak okresu... proszę o poradę

Współżyłaś bez zabezpieczenia i w dodatku piszesz, że coś mogło zostać w Tobie więc powinnaś się liczyć z ewentualną możliwością ciąży. Teoretycznie wychodzi na to, że miałaś dni niepłodne ale z tym to nigdy nic nie wiadomo jeszcze z uwagi na to, że masz nieregularny okres. Poczekaj jeszcze parę dni, jak nie dostaniesz okresu to zrób test, nikt Ci tu nie powie czy jesteś w ciąży czy nie.

3

Odp: brak okresu... proszę o poradę

w sumie objawy to rczej przed okresem, z dlugosci cyklu raczej w ciąży nie jesteś,ale...........
człowiek strzela Pan Bog kule nosi ,za kilka dni test albo beta-najlepiej

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » brak okresu... proszę o poradę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024