jak to jest z dystansem do kobiety? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak to jest z dystansem do kobiety?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: jak to jest z dystansem do kobiety?

Witam wszystkich smile

Mam takie pytanie jak to jest z tym dystansem do kobiet i czy to się opłaca? bo według opinii znajomych zachowanie na "wyjebane" zawsze się opłaca..

Ja od zawsze byłem typem faceta który troszczył się o kobietę, był miły i w ogóle kochany, to kobietą zawsze imponowało, zakochiwały się w moim charakterze praktycznie od razu, tylko zawsze te związki później nie wypalały..

Teraz chce przejść do kobiet na dystans tylko nie wiem o co to za bardzo w tym chodzi? możecie mi wytłumaczyć o co chodzi w tym dystansowaniu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak to jest z dystansem do kobiety?

To teraz dla odmiany chcesz udawać kogoś kim nie jesteś i nawet nie wiesz jak się za to zabrać? To nie ma sensu, co na siłę chcesz być na dystans pomimo, że wcale tego nie czujesz? Bedziesz sztuczny, nie naturalny i taką manipulacją też pewnie nic nie zyskasz, przyznajmniej nie stałe efekty o jakie by Ci chodziło.

Może lepiej zastanów się co robisz obenie nie tak, skoro potrafisz kobietę w sobie rozkochć ale nie zatrzymać. Może później w kolejnym etapie związku się zmieniasz albo robisz coś co na dłuższą metę zniechęca kobiety?

Może przyjżyj się sam sobie zamiast na siłę zgrywać niedostępnego. Samo byci niedostępnym nie jest żadną gwarancją sukcesu.

3 Ostatnio edytowany przez hans9123 (2014-08-15 00:47:59)

Odp: jak to jest z dystansem do kobiety?

Napisze łopatologicznie bo ja fizyczny jestem big_smile Jak poznasz jakąś kobieta to nie narzucaj się i jak coś nie wypali to nie płacz i nie pisz nonstop do niej i miej zasadę jak nie ta to następna nie traktuj każdej jak życiowej partnerki tylko na luzie podchodzisz jak do koleżanki one desperację wyczują na odległość i albo się tobą pobawi albo na wstępie skreśli. Miły i kochany to takie gówniane cechy bardziej lubią łobuzów ale taki mix gagatka i romantyka. Ogólnie nie ma reguły ale pamiętaj żeby trzymać się na smyczy bo jak za bardzo się zaangażujesz to tak jak byś skoczył bez spadochronu z 10 km miej głowę na karku.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak to jest z dystansem do kobiety?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024