koleżanka chłopaka ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » koleżanka chłopaka ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: koleżanka chłopaka ?

Witam,
czy Wasi chłopacy mają koleżanki??????

Otóż jestem z chłopakiem od Stycznia tego roku. Wszystko zawsze było ok. Jednak zdawałam sobie sprawę, że ma koleżanka od liceum z która dobrze trzyma. Aktualnie przez 3 miesiące się nie widzimy, bo on pracuje na drugim końcu polski ja też. Spotykamy się raz na miesiac.

Ostatnio jak wracaliśmy razem (1 raz po miesiącu nie widzenia się )wibrował jego telefon, pytałam się go dlaczego nie przeczyta, a on z tekstem: jak będzie chciał. to nic ważnego smile

No okej- myśle sobie. Potem wiadomo impreza itd - poszedł spać, no ja NIESTETY przeczytałam smsy, nie dawało mi to spokoju i fakt faktem na 150 smsów / może 25 miał od niej. Widać, że się spotykali w miescie w którym mieszka, na rowerek itd pisze do niej np 'dobranoc' czy tam 'miłych snów' chociaż nic nie wspomina, że mu się podoba czy cos- hmm mi też tego nie mówi smile.
Po  tej nocy dużo się zmieniło, zaczęłam mieć wątpliwości.. za 2 miesiące mamy razem zamieszkać w akademiku.
Niby z nią pisze, ale mówi też przy swoich znajomych by rezerwowali dla nas najlepszy pokój itd....

dlaczego z nim o tym nie rozmawiałam ? Była kiedyś taka sytuacja gdy ona napisała do niego( bo jest fryzjerka) i chciała go zaprosić na strzyżenie przy swoim szefie, i wtedy pierwszy raz sie dowiedziałam, że ma jakąś koleżankę. i wtedy zrobiłam mu afere przyznam się z zazdrości o nią......
i tak nic więcej sie nie dowiedziałam i tak.

i co tu robić... chce z nim zamieszkać bo go kocham, ale z drugiej strony jak pomyśle o tych smsach tych ich spotkaniach....

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez kejter (2014-08-05 10:56:59)

Odp: koleżanka chłopaka ?

'Niby z nią pisze, ale mówi też przy swoich znajomych by rezerwowali dla nas najlepszy pokój itd....' idąc tym tokiem rozumowania- mówi znajomym, żeby rezerwowali najlepszy pokój to automatycznie świadczy, że jest wierny? Jak niczego nie zmienił po tym, jak mu dałaś do zrozumienia co o tych kontaktach myślisz to szukaj innego faceta- tylko tym razem zaznacz na początku znajomości jakie masz oczekiwania pod względem koleżanek i problemu nie będzie.

3

Zachowanie jest dziwne, to fakt. Powiedz, że chciałabyś poznać jego znajomych, etc.

4 Ostatnio edytowany przez wiszkawiszka (2014-08-05 15:00:50)

poznalam o to chodzi... i są na prawdę w porządku. o moim chłopaku  mówią to samo, nawet raz mi powiedzieli, że nigdy ich nie zawiódł, jest bardzo nieśmiały, i tylko żebym mu nic nie zrobiła...... jego koledzy z ktorymi wcześniej mieszkał: że jest we mnei tak zakochany! (sami z siebie, o nic nie wypytywałam)

a tu proszę. tej koleżanki raczej nie poznam bo ona z jego rodzinnego miasta jest. znają się od liceum...

najgorsze jest to, że my niedługo mamy razem zamieszkać.. i jak co ? cieszyłam się strasznie na ten wspólny pokoik. On ponoć też.

najgorsze dlatego- bo straciłam zaufanaie. Teraz jak się nie widzimy, najchętniej przestałabym odpisywać na smsy i udawać, że wszystko gra. Ale on pewnie nie będzie wiedział o co chodzi, a też nie powiem, ze przeczytałam jego smsy i wiem, ze spotyka się z TĄ KOLEŻANKĄ

5

Ale tak naprawdę co NIE GRA?
Ma jakąś tam koleżankę, smsy były niewinne, jego stosunek do Ciebie się nie zmienił.
Więc tak naprawdę o co chodzi? Chcesz zamknąć go w klatce? Niepotrzebnie zrobiłaś aferę na początku.

6

joanna maria k napisał/a:

Zachowanie jest dziwne, to fakt. Powiedz, że chciałabyś poznać jego znajomych, etc.

Dokładnie, to nie jest normalnie...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » koleżanka chłopaka ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024