Wiem wiem..takich jak ja jest na pęczki w tym naszym chorym kraju. Mam 44 lata. Zdrowy normalny dbajacy bez nalogow facet. Dwa miesiace temu wrocila moja kobieta Doris z pracy z niemiec po dwoch miesiacach i oznajmila mi ze zakochala sie w mlodszym niemcu i ze przeprowadza sie do niego wraz z moim 7 letnim synem tzn zabiera Go do niego. Zostawila wszystko spakowala sie posprzedawala meble urzadzenia porozdawala dobytek i wyjechala jak najszybciej.Tak podpisale zgode na wyjazd nieletniego syna bo szantazowala mnie a po co mam jej robic problemy i sobie. Juz tam obecnie jest od 5 tygodni zyje i mieszka. Dlaczego do Was kochani pisze? Dla tej kobiety 13 lat temu zostawilem zone i ukochana dwojke skarbow oraz caly dom czyli rozpiee.. rodzine!!! 13 lat bylem z ta osoba ktora potwornie kochalem i nadal kocham pomimo tego co zrobila. Tzn mysle ze Ja kocham nadal. Nie bede sie rozpisywal bo to nie ma najmniejszego sensu. Wszystko juz jest pozamiatane i faktem jest to ze ona nie wroci juz tu - to Jej slowa... Kochani w czym problem tkwi-ktos by zapytal. Bylismy zajebistym zwiazkiem na kazdej plaszczyznie zycia bylo nam cudownie. Byla mym wszechswiatem calym. Dla Niej zylem tworzylem i istnialem. Wierzylem ze z Nia dozyje starosci. Bylem przykladnym ojcem dla mojego ukochanego syna poniewaz starcilem z pierwszego malzenstwa dwojke dzieci gdzie nie bylem przy ich wychowaniu. Dlatego ogrom swojej milosci przelewalem na mojego ukochanego syna Robiego. Nigdy nie przypuszczalem ze moja ukochana kobieta Doris moj aniol wyjezdzajac poraz pierwszy zza granice do pracy zrobi taki numer... Kochani swiat zwariowal ludzie stali sie podli a milosc mozemy sobie w buty wsadzic..Do dzis wyje jak kojot tracac swoja godnosc. Powiedzcie jak dalej ma czlowiek taki jak ja zyc kiedy nadal kocha kiedy bol niszczy dusze i serce..jak?
p.s.Kochane kobiety nie wyjezdzajcie zza granice. Kochajcie swoich mezow facetow. Tu jest POLSKA tu nasz kraj tu badzmy i tu badzmy szczesliwi. Dbajcie o siebie kazdego dnia i nocy do konca swiata i jeden dzien dluzej!!!
pozdrawiam Adamo Pablo