Dlaczego polskie kobiety zdradzaja nas w niemczech z niemcami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dlaczego polskie kobiety zdradzaja nas w niemczech z niemcami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Dlaczego polskie kobiety zdradzaja nas w niemczech z niemcami

Wiem wiem..takich jak ja jest na pęczki w tym naszym chorym kraju. Mam 44 lata. Zdrowy normalny dbajacy bez nalogow facet. Dwa miesiace temu wrocila moja kobieta Doris z pracy z niemiec po dwoch miesiacach i oznajmila mi ze zakochala sie w mlodszym niemcu i ze przeprowadza sie do niego wraz z moim 7 letnim synem tzn zabiera Go do niego. Zostawila wszystko spakowala sie posprzedawala meble urzadzenia porozdawala dobytek i wyjechala jak najszybciej.Tak podpisale zgode na wyjazd nieletniego syna bo szantazowala mnie a po co mam jej robic problemy i sobie. Juz tam obecnie jest od 5 tygodni zyje i mieszka. Dlaczego do Was kochani pisze? Dla tej kobiety 13 lat temu zostawilem  zone i ukochana dwojke skarbow oraz caly dom czyli rozpiee.. rodzine!!! 13 lat bylem z ta osoba ktora potwornie kochalem i nadal kocham pomimo tego co zrobila. Tzn mysle ze Ja kocham nadal. Nie bede sie rozpisywal bo to nie ma najmniejszego sensu. Wszystko juz jest pozamiatane i faktem jest to ze ona nie wroci juz tu - to Jej slowa... Kochani w czym problem tkwi-ktos by zapytal. Bylismy zajebistym zwiazkiem na kazdej plaszczyznie zycia bylo nam cudownie. Byla mym wszechswiatem calym. Dla Niej zylem tworzylem i istnialem. Wierzylem ze z Nia dozyje starosci. Bylem przykladnym ojcem dla mojego ukochanego syna poniewaz starcilem z pierwszego malzenstwa dwojke dzieci gdzie nie bylem przy ich wychowaniu. Dlatego ogrom swojej milosci przelewalem na mojego ukochanego syna Robiego. Nigdy nie przypuszczalem ze moja ukochana kobieta Doris moj aniol wyjezdzajac poraz pierwszy zza granice do pracy zrobi taki numer... Kochani swiat zwariowal ludzie stali sie podli a milosc mozemy sobie w buty wsadzic..Do dzis wyje jak kojot tracac swoja godnosc. Powiedzcie jak dalej ma czlowiek taki jak ja zyc kiedy nadal kocha kiedy bol niszczy dusze i serce..jak?

p.s.Kochane kobiety nie wyjezdzajcie zza granice. Kochajcie swoich mezow facetow. Tu jest POLSKA tu nasz kraj tu badzmy i tu badzmy szczesliwi. Dbajcie o siebie kazdego dnia i nocy do konca swiata i jeden dzien dluzej!!!
pozdrawiam Adamo Pablo

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego polskie kobiety zdradzaja nas w niemczech z niemcami

Fortuna kołem się toczy: Ty kiedyś zostawiłeś dla niej żonę, ona teraz zostawia Ciebie dla innego. Life is brutal.

Naprawdę nie wiem, o co Ci chodzi...

3

Z dwojga złego dobrze, że zostawił  a nie tkwił w jakimś chorym układzie. Dobrze że ona zostawiła, a nie udawała że wszystko jest ok, wystawiając tyłek komu innemu.
Twoja była pewnie już ułożyła sobie życie , oszczędziłeś jej tego i owego.
A, i nie bój.....karma wraca, KARMA ZAWSZE WRACA.
Twoja partnerka też pewnie będzie chciała wrócić.
Po co komu starsza babka z dzieckiem....znaczy na dłuższą metę po co komu.

4

Po pierwsze karma wrocila do Ciebie, a po drugie byles pewnie teraz za dobry, znudziles sie jej, brakowalo jej emocji, niepewnosci.

5

Ale to nie jest o tym, czy on zostawił żonę kiedy i dla kogo: po prostu, w życiu tak bywa, że raz ty kopiesz w dupę, a kiedy indziej kopią ciebie.

Dorabianie ideologii na temat puszczalskich Polek które nie chcą polskich chłopaków ino wolą Niemców, Brytyjczyków .... nie ma sensu.

6 Ostatnio edytowany przez rumpel (2014-07-23 11:19:58)

NIE KOPCIE GOŚCIA...... on teraz wyje do księżyca z bólu, po prostu musi trochę ochłonąć. przytoczyć sobie słowa Budki Suflera "Nie wierz nigdy ....." Jedynie na co warto mu zwrócić uwagę teraz to to że ma DZIECI i niech nie pozwoli żeby jego kontakt z tym ostatnim nie uległ zerwaniu.
TRZYMAJ SIĘ CHŁOPIE TEN BÓL ZŁAGODNIEJE .....rumpel

7

Adamo Pablo napisał/a:

p.s.Kochane kobiety nie wyjezdzajcie zza granice. Kochajcie swoich mezow facetow. Tu jest POLSKA tu nasz kraj tu badzmy i tu badzmy szczesliwi. Dbajcie o siebie kazdego dnia i nocy do konca swiata i jeden dzien dluzej!!!
pozdrawiam Adamo Pablo

Tez tak uważam!! wyjezdza się albo razem albo wcale!!

8

nie wszyscy się puszczają na lewo i prawo,a ponadto czy to w Polsce czy to w Niemczech może dojść do zdrady,bo jak ktoś to ma zrobić to i tak znajdzie sposobność,dlatego nie widzę nic złego w wyjeżdżaniu w pojedynkę na krótki okres czasu,np,2,3 miesiące.Czasem taka rozłąka wychodzi na dobre.Jeśli w związku coś się chrzani,to tak się potem dzieje i niekoniecznie twoja żona musiała to zrobić w Niemczech.
Może po prostu będąc w nią tak wpatrzony nie zauważyłeś,że ona czuje i zachowuje się inaczej,że być może jej zobojętniałeś.Nic nie dzieje się nagle.Nie wiem jak u was było,ale to przykład tego,że najmniejsze problemy trzeba rozwiązywać od razu a nie czekać na cud,bo potem zdarza się właśnie taki dramat,gdzie zostaje ktoś zraniony.
Trzymaj się i nie trać kontaktu ze swoim dzieckiem,żebyś sobie nie wyrzucał potem,że mogłeś a nie zrobiłeś.

9

Angela24 napisał/a:
Adamo Pablo napisał/a:

pozdrawiam Adamo Pablo

Tez tak uważam!! wyjezdza się albo razem albo wcale!!

Dokładnie. Albo razem albo wcale. Popieram w 100 procentach

10

Wiesz wychodzi z ciebie jakiś rasista. A co ma do tego pochodzenie? Twoja żona (kiedyś kochanka) ma w sobie gen zdradzacza. I to jest przyczyna tego, że cię kantem puściła. Co się ma w paszporcie wpisane nie ma z tym nic wspólnego.
Zrobiła to raz z tobą, zrobiła i drugi. Biorąc taką kobietę musiałeś chyba się z tym liczyć? Za drugim razem widać idzie łatwiej, bo szybko jej poszło z tym pakowaniem.

Co za baba: najpierw rozwaliła jedna rodzinę, teraz rozwaliła kolejną. Faktycznie warto o to coś walczyć. hmm
Dobra dam sobie spokój z pastwieniem. Mam dziś dzień dobroci dla wszystkich.

11

Z pewną dozą sarkazmu zapytam:czy lepiej gdyby zdradzały z innymi nacjami?!
Czy znasz to:"Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy"
Popatrz,jeszcze w tym życiu dopadły Cię łzy i krzywda,ktorą wyrządziłeś żonie!
Jakoś dziwnie nie żałuję Ciebie.
Niech to będzie memento dla innych zdradzaczy-amen.

12

Adamo Pablo napisał/a:

Bylem przykladnym ojcem dla mojego ukochanego syna poniewaz starcilem z pierwszego malzenstwa dwojke dzieci gdzie nie bylem przy ich wychowaniu. Dlatego ogrom swojej milosci przelewalem na mojego ukochanego syna Robiego

Nie rozumiem jak mogłeś podpisać papiery na wyjazd syna !!! Jak ? Syn tego chciał ? Czym Cie szantażowała bo pojąć nie moge .
Straciłeś kontakt z dziećmi z poprzedniego małżeństwa i teraz bedzie taka sama sytuacja .

13

Wszystkim bardzo dziekuje za rewelacujne i extra odpowiedzi i podpowiedzi jak dalej zyc i funkcjonowac. Naprawde wszyscy jestescie kochani.. Odpowiadam na jedno pytanie kto mi postawil dlaczego podpisalem papiery na zgode by syn mogl swobodnie wyjechac. Juz odpowiadam. W moim kiwrunku lecialo duzo nie przyjemnych zwrotow i slow od mojej wtedy jeszcze kobiety tzn ze jesli nie podpisze zgody na wyjazd to jestem chu..! nie facet lub jesli podpisze jednak to wtedy pokaze ze mam gest prawdziwego mena i prawdziwego ojca i jestem gosc! itd itd..wiele roznych jeszcze zwrotow ktorych nie chce tu pisac bo za duzo przeklenstw by padalo a po co prawda? Nadmienie ze jeszcze szantazowala mnie tym iz nie podpisze to ona zalozy sparwe i bedzie sie tak dllugo sadzila ze az mnie zniszczy i odbierze prawa ojcowskie itd..Poszedlem po rozum do glowy i stwierdzilem ze po co mi jakies nerwy stresy  zgrzyty wyzwiska brudy itd..ja juz jestem po jednym zawale po by-passach ktore mam niestety wlasnie przez ta kobiete. Stwierdzilem ze odcinam sie od tego i daje jej wolna reke i niech jedzie i zyje sobie i niech da zyc tak samo mi w pokoju...pozdrawiam cieplo wszystkich Adamo Pablo

14

Gdybyś nie miał nic za uszami to byś się sprawy i prania brudów nie bał smile A tak to wysłałeś własnego syna Bóg wie gdzie i Bóg wie z kim. Poza tym zgadzam się z dziewczynami - kiedyś sam porzuciłeś rodzinę i zostałeś porzucony.

Nie wiązałbym tego faktu z obywatelstwem nowego kolesia Twojej kobiety. Zdradziłaby i z Polakiem.

15

a Co z dwójką Twoich wcześniejszych dzieci??
Jak one się czują, opuszczone przez ojca już tyle lat ???

Może zamiast widzieć swój własny i obecny ból
Zaczniesz od naprawienia, ulżenia bólu, który sam zadałeś.

To twoje dzieci
Żyją i czekaj na powrót marnotrawnego OJCA

16 Ostatnio edytowany przez cachmir (2014-07-24 18:57:32)

Z drugiej strony współczuje,że nie wyszło Ci z drugą kobieta.
Może z pierwszą byłeś za młody i sam nie rozumiałeś co to miłość
a drugiej już poświeciłeś siebie i rzeczywiście pokochałeś.
Nie wiem co w trawie piszczało

Z tego co piszesz to tak jest
Wszystko jestem w stanie zrozumieć,
ale nie to,że zostawiłeś dzieci na koszt miłości
przecież to Twoja krew ?
Babę można zamienić na inną
a dzieci ???
Najwyżej mieć więcej.
Możesz mieć całą ligę piłkarską
TYLKO ZADBAJ O WSZYSTKIE JEDNAKOWO.

I myślę,że puki nie zmienisz toku rozumowania to każdy związek będzie do dupy
Bo normalna kobieta da Ci kosza na przedbiegach
a z głupią skończy się podobnie jak teraz
No i może przybędzie kolejne dziecko

Racjonalnego MYŚLENIA życzę

.

17

Dlaczego? Bo niemcy maja lepsze poczucie humoru i bardziej wysublimowane zarty big_smile.

18

Droga Cachmir! Z dziecmi z pierwszego malzenstwa mam non stopa kontakt i to bardzo dobry. Od momentu kiedy odeszlem od Nich zawsze bylem blisko ich i zawsze stawalem na wysokosci by dzieci mogly miec blisko swojego ojca w kazdym momencie swojego zycia.. Do dzis z dziecmi mam zajeb...kontakt. Jedno juz ma 19 wiosen a drugie 14. Traktuje je jak swoich przyjaciol i zawsze moga na mnie od wielu lat liczyc. Alimenty maja placone co do dnia przez te 12 lat wiec nie mam nic do zarzucenia sobie. Jednak po wyjezdzie tego trzeciego Skarba doznalem szoku. To byl moj syn ktoremu poswiecalem swoj wolny czas i dla niego bylem wzorem i drogowskazem. Gry zabawy wspolne igraszki czytanie ksiazek itd itd.. POPROSTU DAWALEM MU SIEBIE NIE 100% lecz 120%!!!
To nie problem tkwi we mnie lecz w tej kobiecie ktora to swinstwo uczynila. Wyjezdzajac do pracy by zarobic poraz pierwszy juz po 1.5 tyg ona idzie z niemcem do lozka a pozniej wyprowadza sie od kolezanek z ktorymi spala w jednym pokoju do niemca i tam z nim przez reszte 6 tgodni spi uprawia sex itd.. Czy uwazasz ze to jest normalne??? To ja wydzwaniam z synem kazdego dnia pytajac sie jej jak sie czuje piszac piekne smsy o tresci ze kocham ja nad zycie a ona klamiac za kazdym razem ze musi odpoczac po pracy i polozyc sie z kolezankami bo rano wczesnie wstaje na pieczarki..Czy uwazasz ze to jest wpozadku????!!!!
A syna swojego wyslalem z ta FRA...!!!bo nie mialem juz sily walczyc po tym wszystkim co mnie spotkalo. Dalem jej wolna reke by ukladala sobie zycie a syn i tak gdybym nawt walczyl w tym naszym zasranym kraju to i tak bym przegral bo tu w polsce zawsze faceci na kazdym kroku przegrywaja. TAKA JEST PRAWDA!! pozdrawiam

19

Adamo Pablo  w takim razie pozostaje mi przyznać Ci rację rację.
                            Teraz mocniej opisałeś swój ból i stosunek do dzieci.

W takim razie bardzo współczuje.
                             Przyczyna jednak nie tkwi w narodowości faceta dla, którego Cię zostawiła.
                             Musiało być źle już jakiś czas a teraz znalazła zamiennik.
                             Nikt tak szybko nie zostawia wszystkiego i niech się dzieje wola nieba.
                             Niemiec to normalny facet, fajny mężczyzna
                             Wiem to bo akurat mój partner to Niemiec.
                             Związałam się jednak z nim, jakiś czas po rozpadzie mojego małżeństwa.
                             Mój mąż był Polakiem i chciałam uratować swoje małżeństwo.
                             Nie dało się. Lecz jednak moje przezycia to zupełnie inna historia,
                             Którą nie często można porównać do obecnych tutaj.
                             więc w tej kwestii nie mogę być dobrym doradcą.

Życzę jednak wytrwałości, szacunku do siebie i powodzenia

20 Ostatnio edytowany przez Darkness (2014-07-25 19:23:45)

A pewnie rozwodu nie było z twojej winy(mówię tu o twojej ex żonie), bo nie wspomniałeś nic o alimentach związanych ze zubożeniem żony(no chyba że zarabiała znacznie więcej od ciebie). Karma tyczy właśnie tego tej jej tragedii co wcale jej nie usprawiedliwia ale osoba wchodząca w czyjeś małżeństwo z gruntu rzeczy częściej jest cholerą stąd "powiedzenie zamienił mercedes(żonę) na trabant(kochankę)"
Dlatego ja życzę wszystkim niezdradzającym by stracili drogę powrotu (żona znajdzie innego) oraz kochankę. Nie zdziwiłbym się że ona pomyśli iż skoro zdradził żonę(bo koniec motylków) to czemu ma nie zdradzi mnie. Dlatego tez większość związków budowanych na fundamentach nieszczęściu partnerki-a rozpada się, co jasno widać w statystykach. Ja takim osobą jak ty wcale nie współczuję tylko szkoda mi dzieci bo to przez was obydwu a przede wszystkim przez ciebie (bo wina jest w 99% u osoby zdradzającej bo ona przysięgała wierność)

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dlaczego polskie kobiety zdradzaja nas w niemczech z niemcami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024