Czuje sie strasznie samotna, brakuje mi prawdziwej przyjaciółki :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czuje sie strasznie samotna, brakuje mi prawdziwej przyjaciółki :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1

Temat: Czuje sie strasznie samotna, brakuje mi prawdziwej przyjaciółki :(

Mam na imię Kasia i mieszkam w Warszawie. Bardzo brakuje mi przyjaciółki sad Dlatego szukam takiej prawdziwej od serca. Której mogłabym sie wygadać, wypłakać, wyjśc gdzies czy tak poprostu sie spotkać, szczerze porozmawiać. Przede wszystkim na którą mogłabym zawsze liczyć. Wiele razy spotkalam przyjaciółki które są dla siebie jak siostry. Tak bardzo chciałabym taką być i mieć.

Mam 20 lat, WIEK NIE MA DLA MNIE ZNACZENIA.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czuje sie strasznie samotna, brakuje mi prawdziwej przyjaciółki :(

Hej, wiem co czujesz.
Najgorsze jest to, gdy kogoś uważamy za przyjaciół, a z biegiem czasu to się psuje i wychodzi na to, że przyjaźni wcale nie było.
Przyjaźń bardzo ważna sprawa w życiu, która nam mocno pomaga. Każdy powinien mieć przynajmniej jednego takiego prawdziwego przyjaciela od serca smile

3 Ostatnio edytowany przez macia18 (2014-07-21 07:55:02)

Znam to uczucie doskonale...:(
Dwa lata temu miałam przyjaciółkę z dzieciństwa, ale wykorzystała moje zaufanie i choć mieszkamy od siebie trzy domy, nie utrzymujemy ze sobą kontaktu, drugą poznałam w szkole średniej, ale też mnie wykorzystywala, byłam na każde jej zawołanie, bez wzajemności...

Mam narzeczonego, mimo, iż mam tylko 18 lat, ale brakuje mi przyjaciółki zwłaszcza kiedy pokloce się z K. I w ogóle... to straszne nie mieć komu się wyżalić, trzymać w sobie wszystko, wiadomo, że rozmawiam z K. O wszystkim, ale z przyjaciółka jest inaczej zakupy itp. Chłopaki tego nie lubią ...
Jestem z Dobrzynia, 30 km od Płocka, do Warszawy niedługo z K. Jedziemy zwiedzić miasto. :-)

Opowiesz coś o sobie ? Może e-mail?? :-)

4

macia18 napisał/a:

Znam to uczucie doskonale...:(
Dwa lata temu miałam przyjaciółkę z dzieciństwa, ale wykorzystała moje zaufanie i choć mieszkamy od siebie trzy domy, nie utrzymujemy ze sobą kontaktu, drugą poznałam w szkole średniej, ale też mnie wykorzystywala, byłam na każde jej zawołanie, bez wzajemności...

Mam narzeczonego, mimo, iż mam tylko 18 lat, ale brakuje mi przyjaciółki zwłaszcza kiedy pokloce się z K. I w ogóle... to straszne nie mieć komu się wyżalić, trzymać w sobie wszystko, wiadomo, że rozmawiam z K. O wszystkim, ale z przyjaciółka jest inaczej zakupy itp. Chłopaki tego nie lubią ...
Jestem z Dobrzynia, 30 km od Płocka, do Warszawy niedługo z K. Jedziemy zwiedzić miasto. :-)

Opowiesz coś o sobie ? Może e-mail?? :-)

Wysłałam Ci wiadomość smile

5

Hej Kasiu!!! Wiem co czujesz mam to samo:( Ja nawet nigdy nie miałam przyjaciółki a bardzo bym chciała mieć. Więc jak chcesz to napisz do mnie możemy się poznać. Pozdrawiam cię cieplutko.

6

Witam, mam ten sam problem, często spaceruje po parku w samotności, a to takie smutne gdy wokół tyle osób w parach, śmieją się, cieszą, dyskutują, fajnie ale ja też bym tak chciała :-( nie mam się do kogo odezwać, no czasem do wiewiórek, którym daje orzeszki. Brakuje mi bratniej duszy.

7

Hej mam to samo. Więc jak chcesz to możemy się za przyjaźnic jak będziesz chciała. Ją też się czuje bardzo samotna mimo że mieszkam z bratem i jego żona to i tak się czuje bardzotak samo. A skąd jesteś kasiu?

8

Rainbow83 napisał/a:

Witam, mam ten sam problem, często spaceruje po parku w samotności, a to takie smutne gdy wokół tyle osób w parach, śmieją się, cieszą, dyskutują, fajnie ale ja też bym tak chciała :-( nie mam się do kogo odezwać, no czasem do wiewiórek, którym daje orzeszki. Brakuje mi bratniej duszy.

Hej!
Ja jestem z Warszawy ale potwornie czuje sie samotna wiec gdybyś chciała to możemy chociaz porozmawiać przez maila smile

9

Ok. To podaj

10

Kasia94 napisał/a:
Rainbow83 napisał/a:

Hej!
Ja jestem z Warszawy ale potwornie czuje sie samotna wiec gdybyś chciała to możemy chociaz porozmawiać przez maila smile

jasne, że możemy smile może nie pospacerujemy na łonie natury ale chociaż poklikamy razem smile

11

Rainbow83 napisał/a:
Kasia94 napisał/a:
Rainbow83 napisał/a:

Hej!

jasne, że możemy smile może nie pospacerujemy na łonie natury ale chociaż poklikamy razem smile

Napisz do mnie na maila smile

12

no to, która warszawianka ma ochotę się umówić na spacer np. w piąteczek?:D

13 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-08-07 18:18:14)

Ja do Warszawy mam trochę daleko, ale jak już się umówicie to polecam Wam do obejrzenia film "VIOLETTE" smile To film o przyjaźni, która wywarła ogromny wpływ na życie bohaterki smile Dobrze jest mieć prawdziwą przyjaciółkę smile
Bilety na seans w Warszawie można zdobyć w konkursie: niedozwolony link

14

Czesc Kasiu:) jestem w podobnej sytuacji co Ty. Na dodatek niebawem przeprowadzam sie do Warszawy wiec chetnie poznam jakąś warszawianke smile Mam 19 lat

15

Anastasia18 napisał/a:

Czesc Kasiu:) jestem w podobnej sytuacji co Ty. Na dodatek niebawem przeprowadzam sie do Warszawy wiec chetnie poznam jakąś warszawianke smile Mam 19 lat

Wysłałam Ci maila smile

16

Hej Kasiu:)tez jestem Kasia,w Wawie bede dopiero od pazdziernika,mam 23 lata,mimo ze mam duzo kolezanek,to brak mi takich bratnich dusz oraz wlasnie osob z ktorymi moglabym poznawac nowe fajne miejsca,chodzic na koncerty,spacery,pogadac o glupotach i powazniejszych sprawach, w Warszawie, z powodu tego ze jest to wielkie miasto,mam poczucie takiego wyobcowania czasem,te masy obcych sobie ludzi mnie przytlaczaja. Taka samotnosc w tlumie:) jak mam bardzo zajetty czas,to tego az tak nie czuje,ale jak wiecej wolnego,to sie robi takie dziwne uczucie:(i te zwiazki miedzyludzkie w sa czasem takie powierzchowne,blahe.Najlepsze moje przyjaciolki mam w innych miastach,Krakowie,Wro,Lodzi.:(A tu czasem tak ...i taki strach mnie przed tym stanem wyobcowania ogarnia:(wiec jak cos to dawaj znac,chetnie poznam;)Lubie poznawac nowych ludzi,tylko zeby oni chcieli zostawac w zyciu na dluzej...a niektorzy tak pojawiaja sie i znikaja,taka refleksja mnie naszla o 1 w nocy:)A Ty jestes z Warszawy,super,mozeee bys mi opowiedziala o jakis miejscach nowych,ktorych jeszcze nie poznalam:)pozdrowienia:)

17

Mi tez napisz do mnie.

18

hej wink mam nadzieję, że odpowiesz na mojego maila, z chęcią bym Cię poznała

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czuje sie strasznie samotna, brakuje mi prawdziwej przyjaciółki :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024