Szukam znajomych z Bytomia i okolic (Katowice, Chorzów, itp.) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam znajomych z Bytomia i okolic (Katowice, Chorzów, itp.)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Szukam znajomych z Bytomia i okolic (Katowice, Chorzów, itp.)

Hej,
Cóż mam powiedzieć... Jak w temacie szukam znajomych po prostu. Niedawno przeprowadziłam się do Bytomia i nikogo tu nie znam. Interesują mnie też wirtualne znajomości z wartościowymi i prawdziwymi ludźmi (ostatnio mam wrażenie, że tacy już nie istnieją sad ) . Dlaczego piszę w wątku SAMOTNOŚĆ, bo tak właśnie się czuję, niesamowicie samotna... Zycie ostatnio "kopie" mnie mocno po dupie... odchodzą najważniejsze osoby w moim życiu... znajomi mają mało czasu, odległość (choć niewielka) robi swoje... Co powiedzieć mam o sobie. Lubię/ Lubiłam aktywność- siatka, rower, bieganie, wypady w góry, zawsze byłam w ruchu, tyle że teraz choć bardzo bym chciała do tego wrócić to nie potrafię hmm- nie mam motywacji ani osoby/osób z którą/którymi byłoby powrócić do tego wszystkiego smile Cenię sobie szczerość, prawdziwość (dziś ludzie uwielbiają udawać kogoś kim nie są) i uczciwość... to chyba tyle:p a mam 23 lata.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam znajomych z Bytomia i okolic (Katowice, Chorzów, itp.)

Witaj ReNia90 smile w ubiegłą sobotę miałyśmy spotkanie w Katowicach (były osoby w różnym wieku) myślę, że będą następne spotkania, wiec zapraszam do śledzenia wątku, podaję link http://www.netkobiety.pl/t71719.html   A tak w ogóle to witaj na Górnym Śląsku! smile
Zajrzyj może na stronę Parku Śląskiego w Chorzowie, mają tam ciekawą letnią ofertę dla osób lubiących ruch fizyczny, a co istotne - część zajęć jest bezpłatna wink A do Chorzowa z Bytomia masz niedaleko.

3

Hej Renia90

Co prawda moge ci zaproponowac narazie przyjazn wirtualna (poniewaz jestem zagranica) ale w przyszlym roku przyjezdzam do polski.
Mam 32 lata jestem w szczesliwym zwiazku i aktualnie w ciazy.
zawsze mozesz do mnie napisac pogadac a jak juz zjade z dzieciatkiem to mozemy sie widywac i pogadac o zyciu moglabym ci jakos pomoc doradzic mam troche dosw. zyciowego z ktorym moge sie podzielic.

4

Hej.
Co prawda nie jestem z Bytomia ani z Katowic, ale chętnie poznam nową koleżankę. Jestem Adrian i również mam 23 lata smile

5

Wlasnie wjezdzam do Bytomia smile

6

Dziękuję wszystkim za odpowiedź to miłe,że są ludzie którzy "wyciągają pomocną dłoń" smile
dorinka3- Wątek na pewno będę śledzić, dzięki za link:)
klementynka- przede wszystkim gratulacje, muszę przyznać, że masz to co najważniejsze- miłość, szczęśliwy związek, kochającego faceta, no i będziesz mieć małego nowego członka rodziny:) z wielką chęcią, jeśli Ty tylko chcesz. pozdrawiam serdecznie.

7

Witam serdecznie.

Mam na imię Patrycja, mam 24 lata.
Jestem szczęśliwą mężatką (mąż ma 27 lat) i matką 3m-cznej córeczki.
Mieszkamy od grudnia w Bytomiu (Szombierki) i zupełnie nikogo tutaj nie znamy.
Znajomych potraciliśmy jeszcze przed poznaniem się.
Ale teraz czujemy się "samotni".
Tzn. mamy siebie dla siebie itd.
Ale chodzi o spotkania towarzyskie, bo na razie równają się zero.
Próbowaliśmy odświeżyć stare znajomości, ale niestety nam się nie udało.

Może jest tu jakieś małżeństwo mające podobny problem ??

8

Aktualnie też jestem z Szombierek, ale nie jestem mężatką:p i doskonale Cie rozumiem, bo przeżywam właśnie to samo...

9

Renia, w sumie trochę źle się wyraziłam.
Nie musi być małżeństwo.
Może być ktoś, komu nie będzie przeszkadzała obecność dziecka,
kto nudzi się jak ja i ma ochotę na spędzanie czasu np. na klachach tongue

10

Witam!
Jestem z Katowic, mam 27 lat i jestem w 4 miesiącu ciąży, chetnie poznam kogoś na spacery, a może jest jakaś przyszłam Mama której sie nudzi w domu smile zapraszam do kontaktu email lub gg.69241861

11

Hej:) Kaśka 28 lat z Chorzowa:)chętnie poznam nowe osoby:)

12

Hej smile Tu Magda ze Świętochłowic smile poznam nowe osoby , pozdrawiam smile

13

Cześć Magda i Kaśka!
Musicie wybaczyć, że dopiero odpisuję, ale ostatnio rzadko tu bywam... Jeśli któraś z Was chce, napiszcie maila bądź na gg (2215278) tam częściej bywam. A być może uda nam się zgadać i wyskoczyć na jakąś kawkę (bądź piwko) albo do kina albo cokolwiek innego;)
Pozdrawiam

14

Hej wszystkim. Zapraszam do wspolnej znajomosci:) Jestem z okolic Bytomia, mam 21 lat i z checia poznam jakies kobietki:)

15

z chęcią się dołączę wink
Mam na imię Marek, mam 26 lat.mieszkam w okolicach Kato... ponad rok temu przeprowadziłem się na śląsk za pracą.. nie ukrywam że czuję się tutaj dość dziwnie, a stwierdzenie samotność będzie chyba idealne  wink lubię rozmawiać, cenię sobie szczerość -a tacy ludzie zazwyczaj mają ciężko z utrzymaniem znajomości ;/
jak coś to polecam gg 8166602 ( numer losowy;))

16

Hej , witajcie:) mam 24 , jestem kobietą, szukam znajomych, mieszkam w Bytomiu rok, wiekszosc w moim wieku to już ma swoje dzieci, szukam  kogoś na imprezy, piwo, czy kawe smile ,nie szukam związków.
Pozdrawiam;)

17

Witajcie, jestem Sylwia co prawda z Jaworzna koło Katowic ale z chęcią jakąś i koleżankę tu poznam na wapolne wypady czy zwykle pogaduchy, mam szczesliwy związek i 2 wspanialych dzieci, jesli sa tu jakies inne mamy lub dziewczyny ktorym nie przeszkadzaja dzieci to zapraszam do kontaktu, piszcie na gg poniewaz tam jestem czesciej 47270977 :-)

18

czesc.
niedawno po wielu latach wrocilam znow do Piekar.
Znajomi porozjezdzali sie i teraz nie mam tu nikogo.
Bylabym szczesliwa mogac porozmawiac i poznac jakies osoby.
Mieszkam z chlopakiem i 8 miesieczna coreczka w centrum Piekar.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam znajomych z Bytomia i okolic (Katowice, Chorzów, itp.)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024