Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2007-09-17 22:33:52

Alunia
Gość

Katowice - czy tu można gdziekolwiek cos zjeść?

Czy w Katowicach można gdziekolwiek coś zjeść?Jakoś w centrum nie spotkałam zbyt wielu miejsc, a już grzeszących oryginalnościa to wcale!!!

#2 2007-09-19 00:20:45

mhmmm2007
Niewinne początki

Re: Katowice - czy tu można gdziekolwiek cos zjeść?

No właśnie, nie bardzo jest gdzie tu coś zjeść, najwyżej KFC albo Mc Donalds;\ Ja jak pomieszkiwałam tam przez pół roku chodziłam na pierogi do Jazz Klubu:) Więcej fajnych miejsc nie znam. Ale tam tez podawali fajny sok, mieszanka bananowego z czarnej porzeczki, nie tylko fajnie wygląda ale i super smakuje;) wiem,że jak się zmienili barmani, to jak pytalam o ten sok, to się dziwili i musiałam im tłumaczyć jak to się robi, a szkoda!!!Bo to był taki typowy i tradycyjny sok dla tego miejsca!!!

#3 2008-02-07 15:44:45

hihi
Gość

Dokładnie Jazz Club Hipnoza to jedyne godne polecenia miejsce w Katowicach !!! Nie tylko miejsce gdzie można dobrze zjeść, ale i gdzie są fajne koncerty smile Ale z sokiem masz rację, przez całe studia zamawiałam "Łaciate" bo tak nazywał się ten genialny soczek o którym wspominasz a ostatnio po dwóch latach emigracji jak poprosiłam o Łaciate to barmanka spojrzała na mnie jak na wariatkę wink Ale po wytłumaczeniu jej o co mi chodzi zrobiła mi ten soczek smile

#4 2008-03-31 12:58:03

techi
Przyjaciel Forum

Jeszcze dobre jedzenie jest w City Rocku przy skrzyżowaniu Sokolskiej z Chorzowska.

#5 2008-04-04 11:41:43

aneta
Gość

dobre jedzenie i tanie w Chcie na ul. Sobieskiego, Green Way'u na ul. Warszawskiej, w wspomnianym Jazzie i to byłoby na tyle chyba smile

#6 2008-04-18 20:12:58

Sonia
Moderator

Jeszcze Patio na Stawowej:) Mnie jedzenie tam bardzo smakuje:)

Taka sobie dziewczyneczka:)

politolog i prawie psycholog:)

#7 2008-05-29 22:08:19

Bożena
Moderator

"Złoty Osioł" na ul.Mariackiej-serwują dania wegetariańskie. Porcje są duże i jest niedrogo. W sam raz dla studentów:)

Dodaj odpowiedź

Stopka forum