poszukiwani nowe znajomości - Poznań i okolice - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » poszukiwani nowe znajomości - Poznań i okolice

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 77 ]

Temat: poszukiwani nowe znajomości - Poznań i okolice

Cześć wink

Jak w tytule szukam nowych (lepszych) znajomości. Najlepiej nie takich na raz, ale na dłużej, żeby można było z kimś pogadać od serca i nie tylko, wyjść na kawę, na spacer... Mam znajomych, ale takich hm... facebookowych, którzy są, ale jakby ich nie było... Są też znajomi, którzy przypominają sobie o mnie jak czegoś potrzebują... Owszem lubię pomagać, doradzać, słuchać itp. ale chciałabym, żeby ktoś też czasem posłuchał mnie, albo mi też doradził... (może problemem też jest to, że nie potrafię sama się zwrócić do kogoś o poradę, nie potrafię powiedzieć "słuchaj, wiesz mam problem" chociaż czasem bardzo bym chciała)
Nie mam żadnej bliskiej koleżanki (kiedyś były, ale jak to często bywa po zakończeniu szkoły szybko się to skończyło).

Jak ktoś byłby chętny pogadać, popisać to ja jestem chętna smile

pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: poszukiwani nowe znajomości - Poznań i okolice

Hej hej,

z tej strony gnieźnianka się kłania smile
Skąd ja znam tą historię... Znajomi, znajomi - są a ich nie ma sad
Jak coś to ja jestem chętna na znajomość :]

Pozdrawiam ciepło smile

szkoda że nie mieszkam bliżej was;( właśnie brak znajomych jest moim problemem..

4

A gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć? :]
Pamiętaj, że odległość to nie problem - największym problemem jest brak chęci...

Zgadzam się Tobą, liczą się chęci:) okolice Grójca, niedaleko stolicy

6

No to faktycznie kawałek smile ale to niczemu nie przeszkadza.
Ale z tego co widziałam, to dużo tutaj na forum osób z okolic Warszawy jest :]

7

Bilberry napisał/a:

Hej hej,

z tej strony gnieźnianka się kłania smile
Skąd ja znam tą historię... Znajomi, znajomi - są a ich nie ma sad
Jak coś to ja jestem chętna na znajomość :]

Pozdrawiam ciepło smile

Cieszę się, że jesteś chętna na znajomość smile ja również. Każdy znajomy (życzliwy) jest dla mnie na wagę złota smile również uważam,  że odległość nie stanowi tu problemu smile po to są telefony żeby w każdej chwili pogadać smile i nawet się spotkać można jak się jest z dwóch końców Polski smile
Pozdrawiam smile

Hm, no to mnie pocieszyłyście big_smile a z drugiej strony warto mieć znajomych nie tylko w swojej najbliższej okolicy..;)

9

Ja też się cieszę smile miło mi, że odpisujecie dziewczyny :]
ogólnie to zauważyłam, że wlkp to mało aktywna jest jeśli chodzi o znajomości sad

10

samotnawariatka napisał/a:

Hm, no to mnie pocieszyłyście big_smile a z drugiej strony warto mieć znajomych nie tylko w swojej najbliższej okolicy..;)

no pewnie, że tak smile jak będziesz miała w wakacje chwilę i będziesz chciała wybrać się do Poznania pozwiedzać, albo tylko na kawe to daj znać smile Ja jestem chętna może koleżanka  gnieźnianka też będzie miała ochotę smile Jeżli masz (macie) jakiś problem to ja chętnie pomogę, doradzę itp.. smile możecie do mnie pisać o każdej porze smile

smile

11

może po prostu się nie ujawniają te samotne duszyczki xd:)

12 Ostatnio edytowany przez myyysiak (2014-07-07 17:13:00)

Bilberry napisał/a:

Ja też się cieszę smile miło mi, że odpisujecie dziewczyny :]
ogólnie to zauważyłam, że wlkp to mało aktywna jest jeśli chodzi o znajomości sad

Ja tu jestem od hm jeden dzień, ale staram się odpisywać w końcu to na tym polega smile chcesz mieć znajomych to nie traktuj ich jak powietrze no nie ? smile

13

MYYYSIAK : dobrze wiedzieć;) na pewno będę pamiętała i być może zrobię sobie wycieczkę big_smile również służę pomocą i wsparciem:)

14

SAMOTNAWARIATKA: Cieszę się bardzo i trzymam za słowo smile

15

Fajnie byłoby się lepiej poznać;) od czasu do czasu spotkanie jakieś, albo wspólny wypad. Taka odskocznia od tej nudnej codzienności:) ;p

16

dokładnie tak smile umawianie się na "babskie pogaduchy" big_smile

17

Hihi xD coś czuję że ciekawie by było

18

pewnie, że byłoby ciekawie big_smile

19

może uda się ogarnąć jakaś grupkę.. Dziewczęta !;D nie chowajcie się tam po kątach, piszcie! smile

20

O jaka aktywność ^^ pierwszy raz tu taką widzę :] co porabiacie w te upalne dni?

21

Ja niestety topię się w pracy tongue A dlaczego miałybyśmy być nie aktywne ??? smile

22

taaa xD ja np dzisiaj pół dnia prażyłam się w samochodzie... na prawko chodzę no i teraz jestem na etapie egzaminów. Poświęciłam sie, napociłam,a i tak oblałam ;D Masakra. A koleżaneczki co tam działają? smile

23

Hmm dlaczego nieakatywne? Bo tak ma tu większość hmm ale zobaczymy jak to będzie - nie będziemy patrzeć przez pryzmat ogółu big_smile
A ja właśnie siedzę w domu i się gotuję w tym upale... Mieszkać na 4 pietrze to istny horror w taki upał sad

24

no niestety...jakoś trzeba będzie sobie radzić. Aczkolwiek miło posiedzieć przy wentylatorze:)

25

Fakt dziś siedzieć w samochodzie to masakra.. hmm ja na szczęście mieszkam w domku i mam przyjemny chłodek, ale za to pracuje na 9 piętrze i bez klimy (mamy mały wiatraczek, ale nic nie daje hmm) dolega trzeba jakoś się odpowiednio ubrać i wysiedziec
wysiedzieć te 8 godzin... Okropne to jest.. smile ale cieszmy się, że mamy słoneczne wakacje smile bo na deszcz tez byśmy narzekały  big_smile

26

jakiś dobry drink z lodem... mmmm <3 xd

27

A co do prawka: nie martw się ją zdałam za trzecim razem smile słyszałam kiedyś, że ten kto zdaje za pierwszym razem jest słabym kierowcą (nie mówię o niektórych facetach co mają ssie urodzili za kierownicą)  smile

28

Widzę, że czytasz w moich myślach smile mogę się podzielić zimnym piwkiem smile

29

Niby nie przepadam za deszczową pogodą, ale lubię jeździć w deszcz rowerkiem wink albo spacerowac. hm, dzisiaj dobry by był zimny prysznic:)

30

Spacerować w takim letnim deszczyku było by przyjemnie smile

31

Zgadzam się z Tobą;) moje prawko musi nabrać mocy xd a jakie to piwko masz;p

32

Warka Radler cytrynowa słabe piwko wiem ale zwykłe jest ble smile

33

Lubię..:) ale tez lubię takie smakowe, jakieś malinowe, nie czuć że to piwko a ma 4,5 % ;D

34

Malinowego jeszcze nie piłam smile

35

to musisz spróbować ;p

36

Jak polecasz to spróbuję smile

37

zapraszam na nie do siebie:) to teraz masz wakacje?

38

Niestety nie hmm

39

Pracujesz? opowiedz coś o sobie, w jakim wieku jesteś, czym sie na codzień zajmujesz smile

40

Mam 23 lata, jestem zodialalnym strzelcem smile aktualnie pracuje w Urzędzie Wojewódzkim w Poznaniu dokładniej mówiąc jestem stażystką smile
Lubię czytać książki,  słuchać muzyki i oglądać filmy smile
A Ty czym się zajmujesz?  Co lubisz robić?

41

fajnie fajnie:) ja obecnie kończę szkołę, w sierpniu jeszcze będę miała praktyki i baj baj smile jestem fryzjerką i bardzo to lubię. Dużo czytam, mam romantyczną dusze, lubię przebywać tam gdzie czuć powiew tajemniczości i strachu ;P ode mnie można usłyszeć tylko prawdę, bo bardzo cenię szczerość:) jestem dziewczyną z temperamentem no i nie wiem co by tu jeszcze powiedzieć xd w tym roku stuknęły mi 2 dyszki ;D

42

Bycie romantycznym jest hm cudowne smile uwielbiam czytać o sobie wyobrażać jak by to było smile albo usiąść w jakimś miejscu z dala od innych i marzyć smile fryzjerką jesteś?  To fajnie!  Lubię jak ktoś coś robi w moich włosach znaczy jakieś fryzury smile

43

smile o to dobrze, bo nie którzy nie lubią, a na fotelu siedzą tacy spięci, jakby chcieli uciekać xd  oczywiście nie z mojej winy, nie wyżywam się na klientach:D marzenia- dobra rzecz, ja szczególnie nocą siedze i rozmyślam

44

no ja myślę, że z nożyczkami za nimi nie biegasz big_smile
tak, tak smile nocą przed snem smile wtedy lepiej się śni smile

45

Hej, dziewczyny, można się przyłączyć? Ja jestem w podobnej sytuacji jak wy, duzo znajomych ale ale właśnie są ale na prawdę to ich nie ma. Chętnie was poznam, bo ja jestem właśnie z niedalekich okolic Poznania.

46

JULKA: oczywiście smile właśnie na to liczę, że będzie nas większe grono;) hm,chyba samotność będzie niedługo powszechnym problemem ludzkości xd grrrr. Opowiedz coś o sobie wink

MYYYSIAK: chociaż jednego takiego klienta mam, czasami doprowadza mnie do szału ;D może kiedyś będzie miał okazje uciekać xd

47

Ja mam 22 lata, mieszkam jakieś 20 km od Poznania i też chętnie popisze, może z czasem jakaś kawa, spotkanie, a to że samotność to problem społeczny to się zgodzę. Teraz każdy myśli o sobie, nie patrzy na innych (oczywiście są wyjątki). A skąd konkretnie jesteście? Jak cos to piszcie do mnie na maila,bo nie zawsze tu jestem, a chętnie poznam was bliżej.

48

Myyysiak a konkretnie skąd jesteś? Z Poznania? Z jakiej części?

49

Hej Julka smile bardzo miło Cię poznać smile ja mieszkam 30 km od Poznania, ale codziennie bywam w Poznaniu więc każdego dnia możemy umówić się na kawę smile

Trzeba zmienić ten nasz problem - samotność smile jak dobrze, że się na tym forum "spotkałyśmy" smile

Samotnawariatka : rozumiem, że są tacy ludzie, którzy denerwują, albo nawet gorzej smile juz sobie wyobrażam jak on ucieka, a tu w furii z nożyczkami biegniesz za nim big_smile

50

Ja też jestem z Poznania i też mam wielu znajomych a jak przychodzi co do czego to nikogo nie maa...

51

Boże.. dlaczego wszystkie jesteście z okolic poznania sad hm, w końcu będę musiała się  wyprowadzić xd

52

Boże.. dlaczego wszystkie jesteście z okolic poznania sad hm, w końcu będę musiała się  wyprowadzić xd

Nie wszystkie z okolic, ja jestem z samego Poznania. Dokładnie to z Grunwaldu smile

53

Samotnawariatka : ja nie mam nic przeciwko żebyś się przeprowadziła bliżej nas big_smile a tak serio nie przejmuj się odległością!  Prawdziwym znajomym to nie przeszkadza i nie psuje to znajomości smile

54

może i tak, ale chciałabym mieć was bliżej, tak na ''co dzień'' xd wink nie mam nawet z kim kawki wypić:)

55

No fakt, też bym tak chciała hmm

56

Myyysiak, a skąd konkretnie jesteś? Może niedaleko mnie mieszkasz? He he ale z tą kawa trzeba się ogarnąć albo jakiś wypad na imprezę... Dziewczyny trzeba działać, jesteśmy jeszcze młode, nie możemy siedzieć całe życie w domu :-) Trzeba ogarnąć jakoś ten temat :-)

57

Polecam somersby jeżynowe, jeśli mowa o piwie. wink

58

No to co, kiedy przyjeżdżacie do Poznania ? smile

59

Julka ja dokładnie mieszkam w Buku smile wypad na kawę/impreze mile widziany smile

60

na kawie chyba lepiej można sobie spokojnie pogadać i trochę się poznać wink
może w niedzielę? wink

61

taaa xD ja np dzisiaj pół dnia prażyłam się w samochodzie... na prawko chodzę no i teraz jestem na etapie egzaminów. Poświęciłam sie, napociłam,a i tak oblałam ;D Masakra. A koleżaneczki co tam działają? smile

Zdałaś teorię? Ja nie potrafię.. sad

62

Czesc dziewczyny!
Moge sie dolaczyc? Moze napisze cos o sobie tak na dzien dobry wink a wiec w tym roku koncze 24 lata ( cale szczescie dopiero w grudniu) wink jestem dumna mama 16-sto miesiecznego brzdaca o imieniu Oliwier. Mam meza, jednak mimo to czuje sie bardzo samotna. Mieszkam w Poznaniu od 6-ciu miesiecy. Maz wciaz w pracy, ja sama z Maluszkiem w domu, badz na spacerze. Jednak wiecznie sama.. Bardzo chcialabym znalezc, kogos komu moglabym zaoferowac przyjazn. Z kim moglabym wyjsc, porozmawiac . zrelaksowac sie itp.. Mam nadzieje, ze wsrod Was jest wlasnie taka osoba wink nie musimy byc samotne prawda? Dodam, ze mieszkam na Grunwaldzie. Pozdrawiam Was kobietki ;*

63

Koniusia napisał/a:

Czesc dziewczyny!
Moge sie dolaczyc? Moze napisze cos o sobie tak na dzien dobry wink a wiec w tym roku koncze 24 lata ( cale szczescie dopiero w grudniu) wink jestem dumna mama 16-sto miesiecznego brzdaca o imieniu Oliwier. Mam meza, jednak mimo to czuje sie bardzo samotna. Mieszkam w Poznaniu od 6-ciu miesiecy. Maz wciaz w pracy, ja sama z Maluszkiem w domu, badz na spacerze. Jednak wiecznie sama.. Bardzo chcialabym znalezc, kogos komu moglabym zaoferowac przyjazn. Z kim moglabym wyjsc, porozmawiac . zrelaksowac sie itp.. Mam nadzieje, ze wsrod Was jest wlasnie taka osoba wink nie musimy byc samotne prawda? Dodam, ze mieszkam na Grunwaldzie. Pozdrawiam Was kobietki ;*

Ooooo ja też mieszkam na Grunwaldzie, więc co jak co ale mamy blisko smile W której części dzielnicy mieszkasz? Ja bliżej Górczyna

64

Nie znam sie jeszcze na tych rejonach wink ja mieszkam na Os. Kopernika , ale to chyba niedaleko ?

65

Koniusia napisał/a:

Nie znam sie jeszcze na tych rejonach wink ja mieszkam na Os. Kopernika , ale to chyba niedaleko ?

Taak mieszkam sąsiednie osiedle obok Ciebie:) Napis osiedle Kopernika widzę ze swojej ulicy smile

Posty [ 1 do 65 z 77 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » poszukiwani nowe znajomości - Poznań i okolice

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024