Tylko dla ludzi w chcianym związku małżeńskim - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Tylko dla ludzi w chcianym związku małżeńskim

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Tylko dla ludzi w chcianym związku małżeńskim

Tu was zaskoczę pytaniem Jaki jest wasz mąż jaka jest wasza żona ?
Opiszcie cechy tu nie ma minusów bo w końcu ich kochacie opiszcie jacy są po kolei punkt po punkcie. Co w nim jej kochacie jaki jest partner partnerka pracuje jako kto jaki to typ związku ile już trwa jak jest z kompromisami itd...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tylko dla ludzi w chcianym związku małżeńskim

Ktoś może się wypowie ?

3

Heh nikt nie jest w zwiazku małżeńskim:) ja sie nie wypowiem , nie jestem w takim zwiazku a w narzeczeństwie:)

4

Zaręczyny mogą też być smile

5

No to fajnie ze moga byc smile oj dużo ma plusów i dużo pisania by bylo big_smile

6

Napisz jaki to typ osobowości ogólnie smile
Zacznę od siebie moja żona kocha mnie za to że jestem osobą pomocną ale nie wyręczającą we wszystkim jakby była inwalidką. Kocham mnie za to że jest to relacja czysto partnerska, wszystko planujemy razem. Dzielimy się obowiązkami by wszystko szybko skończyć. Kocha mnie za to że potrafię wszystko naprawić, przyznać się do błędu gdy go popełnię nawet jeśli żona mi tego nie wypomina.
Do plusów zalicza że nie jestem pedantem a ona jest troszkę bałaganiarą no i to że nie myślę tylko o pracy smile
To w tej chwili przyszło mi do głowy.

7

Mój facet jest troskliwy ale nie aż tak żeby mnie zagłaskać na śmierć wink cierpliwy - ja jestem bardziej wybuchowa ale jego cierpliwość tez ma swoje granice smile Charakter ma raczej spokojny i chyba wlasnie w ten sposób sie uzupełniamy, choć tak jak mowilam cierpliwy jest do czasu ale myślę ze jakbyśmy byli wybuchowi oby dwoje to nie wiem jakby sie to skonczylo smile kłócimy sie aby jak mam stan miesiączkowy smile wiec lepiej sie nie zbliżać w tedy do mnie. Heh. Kocham swojego faceta za wszystko, jest troskliwy, kochany, cierpliwy ( kiedy mam stan miesiączkowy:) ) zaradny, pracowity i co najważniejsze szanujemy sie i kochamy. O wszystkim mogę z nim porozmawiac. To taki mój przyjaciel smile oj pisałabym godzinami. Za co kocha mnie mój facet ? Kiedyś go o to zapytałam. Odpowiedzial ze kocha mnie za moją naturalność, ze nie udaje nikogo ze jestem sobą, ze szanuje jego wybory a nie tylko neguje. Nasz związek polega na partnerstwie szacunek, milość i prawdomówność.

8 Ostatnio edytowany przez Darkness (2014-07-16 20:30:16)

Czyli nie jest draniem jak uważa the pass dlaczego mu nie napiszecie że macie normalnych mężów a piszecie mu że nie wszystkie dziewczyny takie są przez co on myśli że wy też kochacie drani a każdego co wrażliwego zamieniacie na drania.

9

To może i ja dołączę smile

Za co kocham swojego męża??? Za to że jest, za to że mnie kocha, że pomaga, że jest troskliwy, że jest oazą spokoju, zawsze mogę się mu wypłakać w rękaw, zawsze jest jak jest mi źle i nie zawsze pyta "co się stało" tylko przychodzi i przytula bez pytań bez niczego. Zawsze mogę na Niego liczyć. Mamy wspólne obowiązki, dziećmi zajmujemy się razem, wszystko planujemy razem, wszędzie chodzimy razem, czas wolny spędzamy razem a nie obok siebie. W trudnych chwilach jest ze mną. Za co kocha mnie mój mąż?? Powiedział kiedyś że za to jaka jestem, za wszystko że go w złych chwilach nie opuszczam i za to że po prostu z Nim jestem. Nasz związek trwa już 11 lat, a po ślubie jesteśmy 5 lat (w sumie w październiku będzie), córcia nam niosła obrączki w kościele smile

10

Darkness napisał/a:

Czyli nie jest draniem jak uważa the pass dlaczego mu nie napiszecie że macie normalnych mężów a piszecie mu że nie wszystkie dziewczyny takie są przez co on myśli że wy też kochacie drani a każdego co wrażliwego zamieniacie na drania.

nie rozumiem ?

11

On uważa że każda kobieta tak naprawdę leci tylko na drania.

12

No to sie myli tamten koles. Nie wszystkie dziewczyny leca na drani.

13

Cichy, nieśmiały, troskliwy, uczynny. Nie potrafi odmawiać i łatwo daje sobą manipulować [przez rodzinę np.]. Ciepły, wrażliwy, momentami zabawny. To z czego się cieszę to to, że zmienia się, odkąd się poznaliśmy - bardziej się otwiera, nie jest już zamknięty w swojej skorupce.

14 Ostatnio edytowany przez Darkness (2014-07-31 20:59:17)

Może jakaś inna z was coś skrobie smile
Bo nie wierzę by temat umarł wink

15

Ja nie mam ani męża ani narzeczonego. Ale co mnie zaskoczyło, a raczej rozbawiło w tym co napisał autor wątku, to taka niekonsekwecja. Nie lubię czegoś takiego i muszę się przyczepić tongue

Darkness napisał/a:

Jaki jest wasz mąż jaka jest wasza żona ?

A poniżej czytamy:

Darkness napisał/a:

Zacznę od siebie moja żona kocha mnie za to że jestem osobą pomocną ale nie wyręczającą we wszystkim jakby była inwalidką. Kocham mnie za to że jest to relacja czysto partnerska, wszystko planujemy razem. Dzielimy się obowiązkami by wszystko szybko skończyć. Kocha mnie za to że potrafię wszystko naprawić, przyznać się do błędu gdy go popełnię nawet jeśli żona mi tego nie wypomina.
Do plusów zalicza że nie jestem pedantem a ona jest troszkę bałaganiarą no i to że nie myślę tylko o pracy

I dowiedzieliśmy się jaki Ty jesteś a nie Twoja żona. Troszkę mnie to rozbawiło wink Pytanie zadałes całkiem inne, a inaczej odpowiedziałeś. Nie traktuj tego złośliwie wink

16

Mój narzeczony jest hmmm... bardzo samodzielny, odpowiedzialny, stanowczy (ale czasami mi ulega hehe). Dba o mnie, lubi mi sprawiać przyjemność. Jest wyrozumiały, ale też wybuchowy jak nie rozumie mojego zachowania. Podoba mi się to, że chociaż jest uparty i wybuchowy to z czasem się zaczął zmieniać i więcej się uczyć o mnie, moich zachowaniach i rozumieć to. Nauczył się jak ma postępować, kiedy ja płaczę, bo kiedyś reagował na to złością. Nie lubi jak się ktoś nad sobą użala i nieodpowiednio zachowuje wobec jego rodziców. Potrafi oddzielić nasz związek od relacji z pozostalymi członkami rodziny i zazwyczaj staje w mojej obronie w razie różnicy zdań. Jest bardzo opiekuńczy i mimo że wiele uczuć skrywa wewnątrz i swoim zachowaniem pokazuje jak bardzo się martw lub jak mu zależy. Zazwyczaj po wypiciu odrobiny alkoholu więcej mówi o swoich uczuciach, więc słowa "Kocham Cię" padają nie często ale bardzo szczerze (i nie tylko po alkoholu tongue ) Ja za to często powtarzam, że jest mi przy nim dobrze i lubię jego bliskość. Znam jego przeszłość, wiem jaki był za "gówniarza" tongue i doceniam to, że tak bardzo się zmienił z rozrabiaki w odpowiedzialnego mężczyznę. Potrafi nawet wcześniej wyrwać się z pracy (jeśli nie ma dużo pracy) jeśli ja mam akurat wolne, tylko po to, żebym nie siedziała sama w domu smile Kiedyś zapytałam go, za co mnie kocha. Powiedziałam "Skarbie, a za co mnie kochasz?" On: "Już kiedyś Ci mówiłem", Ja: "Wiem, ale lubię słuchać jak to mówisz" Wtedy on się śmieje, dotyka mojego noska i wymienia wiele cech i rzeczy, za które mnie kocha. Szczególnie za to, że jestem zawsze sobą i nikogo nie udaję. Taką mnie pokochał i taka mu się podobam.

17 Ostatnio edytowany przez Darkness (2014-08-16 20:37:12)

@Małgorzatka Ja jestem osobą przyjacielską i pomocną ale dość gadatliwą, ona wręcz na odwrót smile Nie jestem pedantem ale jednak bardziej dbam o porządek niż moja żona tongue

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Tylko dla ludzi w chcianym związku małżeńskim

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024