Co mam zrobić?
Mąż przestał się mną interesować mną i zarazem dzieckiem. Ostatnio nawet powiedział mi że woli spędzać czas poza domem niż ze mną strasznie mnie to zabolało...
jesteśmy po ślubie 3lata a znamy 4 lata kocham go bardzo ale on pomimo to że mówi tak ja czuję co innego. Dodam że mamy córeczkę 2letnią i w tym czasie mąż rozpoczął pracę jako strażnik więzienny. Przechodzimy kryzys ale on tego nie widzi i sądzi że wszystko jest ok tylko ja się za dużo czepiam. Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe bardziej mnie traktuje jako koleżankę do seksu i na szybki numerek niż coś więcej ( i tylko wtedy kiedy on chce ).
Poradźcie mi co mam robić..
Żołnierze, policjanci, strażnicy więzienni... praca w mundurze. Wśród moich bliskich znajomych jest kilku mundurowych i wszyscy mają podobny problem w swoich małżeństwach/związkach. Nie wiem co mógłbym Ci doradzić, nie chcę pisać głupot... ale wiedz że Cię rozumiem. Może jakaś poradnia małżeńska, a może rano ktoś coś mądrego napisze...
z tego co wiem to mundurowi to niźli flirciarze, zresztą widać to na kilometr. Ale oczywiście nie ma reguły.
Może ma romans i dlatego się tak zachowuje, musiałabyś mu się bardziej przyjrzeć. Jak z telefonem- czy nosi go przy sobie, czy odbiera telefon w pracy, a tak w ogóle oczywiście porozmawiaj z nim szczerze. Dlaczego kochacie się tylko jak on chce, to nie w porządku.
Moim zdaniem zdrada nie wchodzi w grę bo nic na to nie wskazuje a po drugie ma dwie prace i nie miał by tego jak pogodzić... ( zresztą tylko pieniądze się liczą dla niego )
Co to znaczy kolezanka do seksu?jest tylko wtedy mily jak cos chce?to jest straszne zachowanie,wypielabym sie na niego wtedy
sporobuj z nim porozmawiac szczerze i konkretnie
Posty przeniesione:
Witam, za tydzień obchodzimy rocznicę ślubu i nie wiem co mam sprawić za prezent mojemu mężowi??? Dodam że jestem bezrobotna tylko tyle co dorobię sobie to odłożę na jakiś prezent to ewentualnie mogę wydać 200zł nie mam zamiaru się wykosztowywać ponieważ mamy wyjechać w tym roku na jakieś wczasy. Co byście mi doradzili co mam zrobić chce aby mąż był zadowolony i szczęśliwy.
ja w takiej sytuacji niczego bym nie oczekiwał, w sensie że byłbym zadowolony miłością jaką mnie otoczono i miło spędziłbym czas rocznicy
może dlatego że nie jestem wymagający
, mogłabyś mi coś doradzić w moim poście ?:(
200 zl to wcale nie tak malo, zalezy co mąz lubi,moj by sie cieszył z jakiejs fajnej tradycyjnej kolacji przy swiecach, winku etc