Jak ocenicie jego zachowanie? Jest tak dwuznaczne że jestem bezradna. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak ocenicie jego zachowanie? Jest tak dwuznaczne że jestem bezradna.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak ocenicie jego zachowanie? Jest tak dwuznaczne że jestem bezradna.

Cześć Kochani

Jestem maturzystką, już po egzaminach, teraz w październiku zacznę studia, mam dwóch kolegów, i wychodzimy często. Jednak z tym pierwszym kolegowałam się wcześniej, byliśmy na wyjazdach, dobrze nam się rozmawiało i wgl, ale wiedziałam że nie będziemy razem. Później okazało się że owy kolega coś do mnie czuje, nie zdefiniował swoich uczuć, ale wszyscy wiemy że się zauroczył albo zakochał. Później zaczęłam wychodzić z nimi dwoma, mam więcej wspólnych tematów z D, trenujemy razem i możemy gadać o tym godzinami, podczas gdy R słucha, i źle się wtedy czuje. Zaczęło mu przeszkadzać jak wychodziliśmy w trójkę i jak wychodziłam tylko z D. Od razu foch drugiego dnia. Nie chciałam kręcić z D, ale był moment- impreza kiedy powiedział mi coś pięknego, coś prosto z serca, mianowicie mówił o swojej pasji, mówił o sensie życia, to nie mówił on, to mówiła jego dusza, i w tym momencie coś do niego poczułam. To było dla mnie coś wspaniałego odkryć że ktoś myśli o życiu tak jak ja, przyczyniłam się też odrobinę big_smile do zmiany jego nawyków żywieniowych. Przytulaliśmy się na imprezie, spaliśmy obok siebie na kanapie, nosił mnie na baranach, ale był pijany. Pisaliśmy ostatnio do późna i nie mogliśmy się pożegnać. Jest mi tak dobrze w jego towarzystwie, ale nwm co tak na prawdę on sobie myśli. Jest to osoba która często żartuje, ale przy mnie jest szczery, tylko nie wiem jak takie rzeczy traktować

Usunięto prywatną korespondencję.

Jeszcze była sytuacja kiedy mówił że go zaskoczyłam kiedyś w windzie i jego serce podskoczyło, a później kilka minut przerwy i napisał, wtedy jak miałaś zasłoniętą twarz i przypominałaś kogoś z horroru, hahahah big_smile śmieszne ale też nwm czy dodał to bo czekał na mój krok i nie nastąpił a później napisał to drugie.

Poza tym R coś do mnie czuje, D o tym wie, może nie chce stracić przyjaciela, a mi zaczyna na nim zależeć,powinnam się wyleczyć z tego, jeden powód R, drugi studia.

Co myślicie? Czy jemu zależy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak ocenicie jego zachowanie? Jest tak dwuznaczne że jestem bezradna.

Jeśli lubicie swoje towarzystwo i jest chemia pomiedzy wami, to dlaczego nie chcecie spróbować? wink do pazdziernika jeszcze sporo czasu, a ten drugi kolega...no cóż, przeciez z nim nie chcesz byc? musi to zrozumiec. wink

3

Gorzej jak ta chemia jest złudna sad tak się boję angażować, wydarzenia z przeszłości...

4

Trzym podstawowe pytania:
1. lubisz spedzac z nim czas?
2. lubisz sie z nim kłocic?
3. przeskakuje iskra jak sie dotykacie?

Jesli było 3 razy tak- to jestes zakochana i raczej warto sprobowac smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak ocenicie jego zachowanie? Jest tak dwuznaczne że jestem bezradna.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024