Miejscówki na seks? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Miejscówki na seks?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 64 ]

Temat: Miejscówki na seks?

Jak w temacie ,macie jakieś fajne miejsca na seks ,ponieważ razem z moją kobietą mieszkamy z rodzicami i za bardzo nie ma gdzie tego seksu uprawiać,pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miejscówki na seks?
Inwigilator napisał/a:

Jak w temacie ,macie jakieś fajne miejsca na seks ,ponieważ razem z moją kobietą mieszkamy z rodzicami i za bardzo nie ma gdzie tego seksu uprawiać,pomysły?

Dac rodzicom na kino:-))

3

Jest ciepło wiec koc i w plener smile

4

Znaczy ja bym się nie wstydził ,ale moja kobieta na pewno w plenerze by tego nie zrobiła ;p

5

Zależy od ilości pieniędzy...  Hotel 250zl za jedno spotkanie, warunki deluxe. Pokoje studenckie, albo takie burdelowe na godziny,  duzo taniej... Można też wynająć mieszkanie np. 800zl za miesiąc...

A jak jesteście młodzi,  to kombinujcie... U rodziców jak wyjdą na zakupy,  u kolegi,  co ma pokój,  w aucie, w parku,  w lesie...

6

Gary, jakie Ty hardkory podajesz. W parku. tongue

7

Mieszkanie w bloku?pokoj zamykany?wiesz my za czasow studenckich to zawsze jak ktos obok w pokoju byl..nie bylo innej opcji,u mnie mieszkamy 3 osoby u chlopaka 2....nie raz nawet by mi seks na mysl nie przyszedl, szczegolnie u niego bo doslownie za scianą kolega ale moj chlopak byl zawsze chetny i nikt nigdy nas nie slyszal...ani nie widzial:P

8

Myślałem o lesie , ale jak pomyśle o tych owadach ,kleszczach itd. to jednak przeszło mi ... tak mieszkamy w bloku

9

No to jedzcie do lasu ale zróbcię to w aucie wink

Z tego co wiem od znajomych to: samochód i plener, jak nie ma rodziców w mieszkaniu - to chyba najprostsze. Zawsze możecie pójść w jakieś hardkory typu przebieralnia big_smile albo na plaży (jeżeli macie jakąś plażę w pobliżu).

11

A w jak duzym mieście mieszkacie w tych blokach ?
Wyjeżdżać na weekend, nie trzeba daleko, do 50km i tam hotelik... zawsze weekend z nockami lepiej wygląda niż wynajmowanie na godziny.

12

Kup albo pożycz namiot big_smile

Poważnie... wink

13

Ja mam ten sam problem ;p

14

Jak dobrze zrobić 'loda' tzn.piescic chlopakowi penisa?

15

bianka22 napisał/a:

Jak dobrze zrobić 'loda' tzn.piescic chlopakowi penisa?

Zapytać go jak lubi albo poprosić, żeby wydawał Ci polecenia w trakcie, to niektórych dodatkowo nakręci wink

16

Polecam spontanicznie w parku :-D

17

Próbowaliśmy ostatnio w lesie w aucie ,ale masakra szybki spust i oglądanie czy nikt nie idzie ,nie kręci mnie to ....

18

Ponieważ mieszam na Górnym Śląsku to w czasach studenckich koleżanki z innych części Polski zabierałem na hałdy smile Karimata, termiczny koc, wino i kieliszki....i ten niesamowity widok na elektrociepłownie czy elektrownie nocą. Część dziewczyn dochodziła zanim zaczęliśmy a część ...uciekła i więcej się do mnie nie odezwała big_smile

19

Aha tongue

20 Ostatnio edytowany przez Inwigilator (2014-07-06 11:20:09)

Kurde gdybym się tak nie schizował to by było na pewno fajnie,seks uprawiam dopiero od 7 msc ,więc może jeszcze do tego dorosnę ...Na razie potrzebuję spokojnych miejsc ,bo jak jestem niepewny to szybko dochodzę a moja luba ,nic z tego nie ma ...

21

Inwigilator napisał/a:

...,bo jak jestem niepewny to szybko dochodzę a moja luba ,nic z tego nie ma ...

Minetka + możliwość, że ona sama siebie dotyka = gwarancja orgazmów zawsze

22

Ona właśnie sama się nie lubi dotykać ,minetke robie ,to mówi że nie czuje jakiejś przyjemności i tak średnio to lubi ,orgazmu jeszcze nie przeżyła ,a chciałbym bardzo ...

23

Nauczycie się. Nic się nie martw. Niech dążenie do orgazmu nie zepsuje Wam zabawy. Jesli ona sama jak się dotyka nie ma orgazmu, to chyba facetowi będzie jescze trudniej...

24

Znaczy tak łechtaczkowy ma ,i czasem ja jej przy pettingu też dam, ale pochwowego nie było.

25

Znawcy mówią, że orgazm bierze się z łechtaczki. Punkt "g" to takie dno łechtaczki, więc przy penetracji trzeba w punkt "g" uderzać. Np. "oświecony kochanek" pisał, że jak kobieta leży na brzuchu, a Ty na niej u góry (czyli kochacie się od tyłu) to nie wchodzi się od tyłu do przodu, ale z góry na dół i wtedy się idealnie trafia w punkt "G". Jakaś inna laska mówiła, by facet, jak już w nią wchodzi od tyłu, ręką masował jej łechtaczkę, aby się wysilił i siegnął od dołu... a nie tylko myślał o sobie. Jeszcze inna mówiła, że dochodzi tylko w pozycji misjonarskiej, jak kochanek się przytuli, bo wtedy jak się rusza to masuje jej łechtaczkę. Więc łechtaczka jest od orgazmu...

26

Jakbym mógł codziennie to robić to bym pewnie testował dużo rzeczy a tak to raz na tydzień ,raz na dwa tygodnie 2 stosunki,pierwszy zazwyczaj krótki i to bardzo a drugi to różnie czasem nie mogę w ogóle dojść a ona i tak nic tongue ale najdłuższy nasz stosunek to 20 min.

27

Inwigilator napisał/a:

Słowo fajne tutaj nie pasuje bo dla mnie fajne może być coś co dla Ciebie i twojej partnerki wręcz przeciwnie. Zapytaj jej gdzie by chciała w jakim miejscu, czy kiedykolwiek fantazjowała na temat seksu, miejsce gdzie by chciała to zrobić.

A tylko zapytam w czym wam rodzice przeszkadzają? mieszkają w tym samym pokoju? czy jak ?

28

Wiesz pytałem ,i też nie ma zbytnio pomysłu , w lesie próbowaliśmy ale jakoś obojgu się nam nie podobało ,pewnie zbyt mały staż seksualny ,na razie szukamy jakiś spokojnych miejsc , w czym rodzice przeszkadzają ? a w tym że jak ona jęknie to wiesz co sie dzieje ... big_smile

29

A akademik na przykład?

30

Ale co wynająć sobie akademik ??

31

Bo chyba studiujecie tak? Więc jak będzie znów dostępny to może tam spróbujcie? Albo tak jak chyba ktoś pisał wyżej - wynajmujcie sobie pokoiki na dzień lub kilka, to naprawdę nie są miejscami duże kwoty. No chyba że pracujesz(jecie) to możecie razem zamieszkać. tongue

32

Inwigilator napisał/a:

Samochód jest naprawdę ok, tylko nie róbcie tego na parkingu w centrum. Wystarczy wyjechać gdzieś poza miasto i odbić w jakąś boczną drogę.

W plenerze też jest fajnie, zwłaszcza przy takiej pogodzie jak teraz, tylko musisz zrobić wcześniej rozeznanie terenu (park moim zdaniem jest dla harkorowców, których kręci możliwość przyłapania).

33

A ja właśnie nie mogę sobie zbytnio wyobrazić sobie seksu w samochodzie. Da się to zrobić wygodnie i względnie hm ... bezpiecznie? Nie ukrywam że głównie mam na myśli dostrzeżenie przez kogoś no bo gdzie zaparkować? W lesie? Na jakichś nieużytkach za miastem?

34

Metyl napisał/a:

A ja właśnie nie mogę sobie zbytnio wyobrazić sobie seksu w samochodzie. Da się to zrobić wygodnie i względnie hm ... bezpiecznie? Nie ukrywam że głównie mam na myśli dostrzeżenie przez kogoś no bo gdzie zaparkować? W lesie? Na jakichś nieużytkach za miastem?

Myśmy zjechali z autostrady Warszawa-Katowice w boczną, polną drogę (sporyy kawałek, tak więc ryzyko tego, że ktokolwiek nas zobaczy było zerowe. Poza tym - jakby to ująć - ja wzięłam sprawy w swoje ręce już trochę wcześniej (tzn. w trakcie jazdy)... więc potem z górki już było.

35

A myślałem że robienie loda ( nie wiem czemu ale to trochę idiotyczne określenie jest imho bądź co bądź tongue ) w aucie to tylko wymysły napalonych gimnazjalistów. Tudzież licealistów. wink

36

Metyl napisał/a:

A myślałem że robienie loda ( nie wiem czemu ale to trochę idiotyczne określenie jest imho bądź co bądź tongue ) w aucie to tylko wymysły napalonych gimnazjalistów. Tudzież licealistów. wink

TO ZLE MYŚLAŁEŚ smile

A w trakcie jazdy to jak już napisałam wzięłam sprawy w swoje ręce, nic więcej smile

37

Ach faktycznie, powinno być 'usta'. tongue

Poza tym - mało miejsca raczej, fotele i tak dalej, jak tam się kochać? Całkiem serio pytam.

38

Metyl napisał/a:

głównie mam na myśli dostrzeżenie przez kogoś

Koniec świata wink

39

Metyl napisał/a:

Ach faktycznie, powinno być 'usta'. tongue

Poza tym - mało miejsca raczej, fotele i tak dalej, jak tam się kochać? Całkiem serio pytam.

Patrząc od strony technicznej - Bóg wie jakich wygibasów to się nie ma co spodziewać, zwłaszcza jak facet jest wysoki. Moim zdaniem to jest w sam raz albo na szybki numerek typu ram pam pam albo właśnie na to nieszczęsne "robienie loda" czy zabawy ręczne itd.

Chociaż swego czasu ktoś mi opowiadał o uprawianiu seksu analnego właśnie na tylnym siedzeniu. I podobno całkiem nieźle im to się udało...

40

No w lesie w aucie szału nie ma ,właśnie taki szybki numerek był ,warto było spróbować ,z czasem po kolei wink

41

na plaży!!:)

42

jak to się robi na plaży ,przy ludziach:D ?

43

Inwigilator napisał/a:

Ona właśnie sama się nie lubi dotykać ,minetke robie ,to mówi że nie czuje jakiejś przyjemności i tak średnio to lubi ,orgazmu jeszcze nie przeżyła ,a chciałbym bardzo ...

Nie lubi minetki i jeszcze nie przezyła orgazmu,  Ona odczuwa jakąkolwiek przyjemność z seksu?

Za mało sie starasz? Nie masz doswiadczenia  czy nie do końca wiesz co Ona lubi?

Chyba musicie troche poćwiczyć

44

Skoro w lesie Wam sie nie bardzo podobało bo był strach że ktoś zobaczy to myślę że plaża też nie jest odpowiednim dla Was miejscem hmm

45

Mówi mi że jest jej dobrze ,ale mnie się wydaję że nie ... pierwszy raz to zazwyczaj minute trwa,drugi jest ok ale i tak ona nie dostaje orgazmów ,przy minetce staram się jak mogę ,a ona leży jak gdyby nigdy nic ,tak jesteśmy niedoświadczeni bo oboje pierwszy raz seks , do tego 7 miesiąc i do tego jeszcze nie bardzo jest gdzie ,także kochamy się raz na tydzień czasem raz na dwa tygodnie ,czasem nawet dłużej.Tak wiem, że na plaży też by ciężko było ,ale jestem ciekaw jak ewelipol to robi big_smile.

46

To zazwyczaj jak sie kochacie to gdzie?

Bo może chodzi tu o stres ze miejsce jest niedogodne i boi sie że ktoś was nakryje . Może dlatego nie potrafi sie skupić na własnej przyjemności hmm

47

No czasami u niej ,rzadziej u mnie ale wiadomo za ścianą w bloku ,nie ma komfortu ,wcześniej jak studiowała ,tu u niej na mieszkaniu ale to raz czy dwa razy ,wtedy było super smile

48

No więc musicie sobie poszukać takiego miejsca gdzie bedziecie zupełnie sami wink
Tzn takiego gdzie nawet przez ścianę nie będzie nic słychać smile ani Wy nie będziecie słyszeć sąsiadów ani oni was.

Może wybieracie sie razem gdzieś na wakacje na kilka dni?

Można by zarezerwować jakiś pokoik w hotelu albo domek . Będziecie mogli trochę odpocząć i jednocześnie sie "pobawić" ze sobą wink
Nie musicie jechać nigdzie daleko. Spędzicie ze sobą troche czasu. Tylko ze sobą. Nie bedzie nikogo poza Wami więc będziecie mogli trochę poszaleć i być głośniej. Bez skrępowania i dyskomfortu smile

Może to zadziała smile

Proponuję może gdzieś nad jeziorkiem jeżeli masz coś takiego w miarę blisko, jeżeli by sie udało jeszcze w miare niedrogo odpowiedni domek wynająć to by było idealnie smile

Mielibyście choć przez kilka dni odrobinkę prywatności smile wink

49

Wszystko spoko tylko to nie jest rozwiązanie na dłuższą metę ,tylko jednorazowo ... dzięki za radę smile

50

Na dłuższą mete to byscie musieli sobie całe mieszkanie gdzieś wynająć i to nie w bloku o cienkich ścianach gdzie swoją intymnością człowiek dzieli sie z sąsiadami bo wszystko słychać, a to już większy koszt wink

Na razie trzeba sie zadowolic czymś co bardziej przystępne smile

51

a ktos sie orientuje jaki jest koszt za jedna noc w hotelu?

52 Ostatnio edytowany przez daria1968 (2014-07-11 10:34:02)

Poszukać  łąki z wysoką  trawą  w której moźna  się  ukryć przed światem...po  mega orgazmie szum trawy  kołysanej wiatrem  utuli  Twoją  źoneczkę  do  kruciutkiej   drzemki. 

Odpocznie,zrelalsuje się.

Oczywiście  nie  chce się  tu  wymądrzać z drugiej  strony  są kobiety  które  uwielbiają   dlüuuuugą  penetrację  ale są  teź  panie  które dĺugie  dystanse po prostu męczą.Zmęczy  się on a z tego i tak nic nie będzie....

Kobiety  lubią ppmęźczyn cierpliwych,takich  którzy krok po kroku"budują"  jej  podniecenie,delikatnym   dotykiem,pieszczotą dłoni...słowem.
Dla  męźczyzny   nic specjalnego  się  nie  dzieje 
,moźe  być znudzony ale w  ciele  kobiety  burzy  się  krew.

A potem minetka plus  paluszek  i  będzie  Twoja  a moźe  orgazm pochwowy  będzie!!!

53

Zdarzało mi się w : Przedziale Pociągowym, Toalecie Pociągowej, W Namiocie, W krzakach, Na plaży, W Budce ratownika, W Basenie, W Jacuzzi (Prywatny, domowy basen) Na ławce w parku nocą, na hałdzie, W lesie, Na huśtawce siatkowej, W oknie, W piwnicy, W samochodzie, Restauracja/toaleta, Pub ( palarnia, nikogo nie było prawie), Szkoła/Sala Gimnastyczna, Stadnina koni, i jeszcze trochę by się zebrało ale nie chce mi się już przypominać. Ogólnie można robić to wszędzie.

BTW, wszystkie sytuacje wystąpiły tylko z jednym facetem wink

54

Dobra jesteś ,pewnie masz długi staż seksualny , ja na razie mam zaliczone w lesie , w krzakach ale to tylko lodzik , i pod prysznicem

55 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-07-11 10:25:21)

Najtańszy seks w hotelu pewnie za 60zł kupisz. Za 200zł będziesz miała super pokój. Powyżej warunki deluxe.

wysokieobcasy napisał/a:

BTW, wszystkie sytuacje wystąpiły tylko z jednym facetem wink

Hmmm... no to udowodnij że tylko z jednym... proszę smile smile smile
Żartuję... ale to twoje zastrzeżenie mi się spodobało.

daria1968 napisał/a:

... są kobiety  które  uwielbiają   dlüuuuugą  penetrację  ale są  teź  panie  które dĺugie  dystanse po prostu męczą.Zmęczy  się on a z tego i tak nic nie będzie....
...
Kobiety  lubią ppmęźczyn cierpliwych,takich  którzy krok po kroku"budują"  jej  podniecenie,delikatnym   dotykiem,pieszczotą dłoni...słowem.
Dla  męźczyzny   nic specjalnego  się  nie  dzieje 
,moźe  być znudzony ale w  ciele  kobiety  burzy  się  krew.
....
A potem minetka plus  paluszek i  będzie  Twoja  a moźe  orgazm pochwowy  będzie!!!

No właśnie! Im dłużej żyję, tym bardziej myślę jak Ty.

56

Gary  dla Ciebie  jako męźczyzny  musi  być  nie  zwykle  podniecające  kiedy  Twoja kobieta  doprowadzona  pieszczotami do granic moźliwości prosi Cię   abyś  się  z nią połączył,prawda?
Bo  dla   kobiety  jest   to  trudna  do zdefiniowania  tęsknota  do  męźczyzny  " juź,teraz,natychmiast"

57

daria1968 napisał/a:

Gary  dla Ciebie  jako męźczyzny  musi  być  nie  zwykle  podniecające  kiedy  Twoja kobieta  doprowadzona  pieszczotami do granic moźliwości prosi Cię   abyś  się  z nią połączył,prawda?
Bo  dla   kobiety  jest   to  trudna  do zdefiniowania  tęsknota  do  męźczyzny  " juź,teraz,natychmiast"

Czemu trudna? o.O Mówi się i już smile

58 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-07-11 15:52:24)

daria1968 napisał/a:

Po jej orgaźmie robię jak chcę... i to jest dla mnie super. Dawniej próbowaliśmy jakiś równoczesnych orgazmów, albo wydłużenia stosunku, ale lepiej jak ona ma orgazm, a potem ja. I nie jest to tylko moja opinia.

W zasadzie to kobieta powinna mieć kilku kochanków... wtedy byłaby zadowolona w 100%.

Po wielu latach seksu wciąż się uczymy. Ale mieliśmy okresy, kiedy seks nie był traktowany priorytetowo... może torchę zaniedbany... trzeba się w seksie postarać, uczyć się, nie robić tego byle jak...

59 Ostatnio edytowany przez micro1234 (2014-07-12 11:39:54)

Gary, moge do Ciebie skrobnac maila? Strasznie ogarniasz ludzi. Mam mala sprawe ktora nie chcialbym sie chwalic na forum a chce kogos rozszyfrowac. Sprawa wydaje sie latwa ale chcialbym niezaleznej opinii. Daloby rade?:)

Sorki za OT

60

Właśnie  kulku kochanków.Miałam tylko dwóch  -   byśego  męźa- nigdy  nie mogłam mu zaufać,wstydziłam się .Kiedyś  poprisiłam go o minetkę  -  miał minę najbardziej  nieszczęśliwego  faceta  na  świecie.Zresztą  doznałam od niego wiele krzywd .Był moim  pierwszym męźczyzną.

Spotkałam teraz  męźczyznę   i chce mnie  ogryśc do kości....Kiedys obiecał zalizać mnie na śmierc  - mam myśli samobócze więc  chyba się   zdecyduje.Przynajmniej  będzie  barrrrdzo przyjmnie
na koniec  źycia  .
Zatańczę  dla niego ,zawsze o tym maźyłam aby  poruszać biodrami w  rytm muzyki a ja  przeglądam się  w jego oczach.I  czuję,wiem to  źe jestem  seksi..

Tutaj moźna  ,prawda o swoich  fantazjach?

61

Pewnie ,że można tongue

62

My współżyjemy średnio raz na kwartał. Jedziemy gdzieś na weekend, niestety nie da rady częściej, bo to troche kosztuje.
W plenerze odpada, w parku odpada, w przebieralni w sklepie też odpada, na hałdzie absolutnie. Fajne łóżko, poduszka, kołderka, nie ma pospiechu, można się doprowadzać ile się chce i tyle czasu ile potrzeba.

63 Ostatnio edytowany przez Inwigilator (2014-07-13 13:22:00)

Raz na kwartał ,jak dla mnie to trochę mało ,przynajmniej raz na dwa tygodnie musi być ,ale wiadomo jak ktoś za ścianą to super seksu nie ma ,pierwszy raz jest szybciutki ,bo jak nie ma treningu to chyba tak jest, drugi dłuższy ,ale to jeszcze nie jest to co chcielibyśmy od seksu,dobrze że oboje to lubimy.

Posty [ 64 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Miejscówki na seks?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024