Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2007-07-29 12:50:10

Puma
Na razie czysta sympatia

Kolacja we dwoje

Planuje romantyczną kolacje we dwoje - poproszę o jakieś na prawdę specjalne przepisy.

#2 2007-08-20 00:00:46

ERINIE
Gość

Re: Kolacja we dwoje

nie ma super przepisów-najlepiej gdy razem będziecie gotowac-nawet głupie spagetti, to najbardziej zbliża:) po co robić nei wiadomo co, jak się kochacie to kromka chleba ze smalcem będzie wystarczająca:)na super wieczór!!!

#3 2008-08-20 16:39:43

Gosia1985
100% Netkobieta

Re: Kolacja we dwoje

Na moją pierwsza kolację zrobiłąm spagetti, i do dziś moj kochany zawsze mnie z nim kojarzy, było pyszne, a ostanio wymyślił abymy zjedli kolacje z jajek,wiec zrobiłąm jajka na twardo z
majonezem i sczypiorkiem, na sałacie i wędlina, jajak na miękko, upiekłam skrzydełka, bułeczki z piekarnika, winko czerowne no i swiece, super. a na deser torcika

Dodaj odpowiedź

Stopka forum