Oranżadka na zniszczone włosy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Oranżadka na zniszczone włosy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Oranżadka na zniszczone włosy

Właśnie nie dawno znalazłam ten artykuł. Słyszał ktoś o takim czymś albo już próbował ? smile Oranżadka na zniszczone włosyNa basenie jest mnóstwo zabawy, lecz są też jego minusy. Gdy po kolejnej wizycie chlor basenowy zaczyna już zmieniać kolor naszych włosów to możemy temu zaradzić oranżadką w proszku. Jeśli nasze włosy są zniszczone, a odżywka właśnie się skończyła, to dobrym sposobem na regeneracje naszej czupryny jest dosypanie do szamponu oranżadki w proszku. Takim szamponem o smaku lemoniady umyć włosy i spłukać go, a nasze włosy odzyskają swoją siłę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oranżadka na zniszczone włosy

Chyba żartujesz big_smile

3 Ostatnio edytowany przez zanetka45 (2014-06-23 12:39:43)

Mogę Ci wysłać stronę, na której to się znajdowało tongue jest tam tez masło do golenia big_smile

4

jak zaczniesz wierzyć we wszystkie bzdury co wypisują to możesz łysa zostać. lepiej zajrzyj do dobrego salonu fryzjerskiego

5

martunia123 napisał/a:

jak zaczniesz wierzyć we wszystkie bzdury co wypisują to możesz łysa zostać. lepiej zajrzyj do dobrego salonu fryzjerskiego

ale kto powiedział, że ja wierze ? smile ja tego nawet nie zamierzam próbować chciałam się tylko dowiedzieć czy ktoś o tym słyszał  smile a włosy mam ładne, naturalne nie potrzebuje żadnych mikstur smile

6

W to nie wierzę ani trochę. Nie znam się może bardzo, ale nie mam pojęcia co takiego niby dobrego dla włosów może mieć oranżadka, raczej nic. Zniszczyć jakoś może nie zniszczy, tutaj bez przesady, ale nic specjalnie raczej też nie zrobi.

7

Moim zdaniem w artykule gdzie podana była ta metoda nie chodziło o to, ze to jakaś super metoda tylko raczej o to, że można użyć w razie konieczności jako ratunek, kiedy nie ma nic innego pod ręką.
Woda w basenie jest bardzo twarda i chlorowana więc zastosowanie oranżady może je lekko zakwasić i zneutralizować chemię z wody. Ale nie, że jakoś to wpłynie na kondycję włosów na dłuższą metę.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Oranżadka na zniszczone włosy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024