Co z tą ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Co z tą ciąża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co z tą ciąża?

Witam, mam takie pytanie.

Mój cykl jest dość nieregularny, dawniej mialam go co do godziny co 28 dni. Ostanie cykle mojego miesiąca przedstawiały sie następująco:
marzec 33 dni
kwiecień 33 dni
maj 37 dni
czerwiec 29 dni

Licząc dni płodne tego miesiąca biorąc pod uwagę przeciętny cykl 28-30 dni płodne wychodzą mi na: od 10 dzien czerwaca( czyli 11 dzien cyklu) do 22 dnia czerwca ( czyli 15 dni cyklu)

Współżycie bez zabezpieczeń odbywało się codziennie w dniach od 15 czerwca do 21 czerwca...

Czy ktoś zna się i da mi gwarancję, że ciąża jest możliwa?
Czy naprawdę wszelkie starania o poczęcie są u mnie poniżej poziomu morza ( strajac sie juz 8 miesiąc z rzędu)

Jestem załamana sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co z tą ciąża?

mała_dynia, gwarancji na ciążę nikt ci nie da. Możliwa oczywiście jest, bo współżyłaś w czasie dni płodnych, ale co się w Twoim ciele podziało, nikt nie wie smile Nawet Ty smile

Zapraszam cię do wątku "Nadzieja na dziecko - dla wszystkich starających się o dziecko". Są tam "staraczki", są mamusie i ciężarówki smile Niektóre dziewczyny starają się latami, inne zaskoczyły prawie od razu. Znajdziesz na pewno duże wsparcie smile

PS. Ja też mam nieregularne cykle (28 - 37 dni), a w ciąży jestem czwarty raz smile Nieregularność nie jest przeszkodą, chyba, że wiąże się z jakimiś problemami.

3

Tym bardziej że "nieregularność" cyklów autorki dla każdego ginekologa będzie regularnością. To nie są prawie żadne znaczące czasowe różnice.

4

A to Ty już Kapku masz większe doświadczenie smile Ale faktycznie, wahania jakieś gigantyczne nie są smile

5

No tak. Według lekarza ginekologia, mój cykl jest wręcz fenomentalnie piękny, nie widzi w nim nic złego.

Mam nadzieję, że teraz się uda. Chociaż nie będę się cieszyć na zapas, żeby i potem znów kolejnego rozczarowania nie było.
Dziękuje wam za odpowiedzi smile

6

Akurat z tą rozbieżnością to doświadczenia na szczęście nie mam, ale jak kiedyś o 3 dni mi się przesunął @ to doktorek wykład strzelił śmiejąc się do rozpuku nad moim wahnięciem. Dla nich 10 dni na przykład to pestka. No chyba że tak jak piszesz występują jakieś dolegliwości przy tym smile

7

Mała dynia, tak jak Cass prawi, chodź na "Nadzieję...." do nas smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Co z tą ciąża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024