Niebezpieczna przyjaźń - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Niebezpieczna przyjaźń

Trzy miesiące temu zacząłem poznawać lepiej dziewczynę mojego kuzyna, on ma 27 lat, ona 20, ja 18. Pomagałem jaj w przygotowaniach do matury z matematyki (bez komentarzy, po prostu lepiej sobie radzę z matematyką) i od tego zaczęła się nasza przyjaźń. Na początku pomagałem jej tylko z zadaniami ale po maturze zaczęliśmy się częściej spotykać. Ona zerwała ze swoim chłopakiem, ponieważ (twierdzi, że dzięki mnie) uświadomiła sobie że nie ma z nim przyszłości, co jest prawdą. Teraz naszą przyjaźń od czegoś więcej dzieli bardzo cienka granica. W trzy miesiące zdążyliśmy się poznać lepiej niż niektórzy ludzie przez lata. Wzajemnie staramy się pomagać sobie w trudnych sytuacjach. Niestety bywają chwile w których trudno jest nam utrzymać "granicę". Proszę o pomoc, ponieważ nie chcę stracić przyjaciółki, jeśli posunęlibyśmy się za daleko to nasze relacje uległyby zniszczeniu. Wiem, że jest to bardzo dziwnie ale może ktoś był w podobnej sytuacji i może nam pomóc. Z góry dziękuję za każde odpowiedzi, na razie jest to ciekawość drugiej osoby ale z dnia na dzień przeistacza się w uczucie, które popsułoby wszystko.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niebezpieczna przyjaźń
kocur1191 napisał/a:

ale z dnia na dzień przeistacza się w uczucie, które popsułoby wszystko.

... i pojawiło by się coś zupełnie innego: miłość!
jedna z tych naj-najważniejszych rzeczy w życiu!

tak, to ryzyko,
ale cały postęp ludzkości bierze się właśnie z niego !
jesteś młody - więc ryzykuj,
ciesz się z sukcesu, wyciągaj wnioski z porażek, ucz życia,
może będziesz płakał, a może stworzycie wspaniałą relację

3

Odp: Niebezpieczna przyjaźń

Ale jaki jest problem?? Nie chcesz zmieniać tego w coś więcej? Nie chcesz ryzykować?
A może warto?
Wybacz, ale ja w czystą przyjaźń damsko-męską nie wierzę.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024