Przyjazn na odleglosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Przyjazn na odleglosc

Czesc , chcialabym wam opowiedziec moja historie, bo sama juz sobie z tym nie radze i nie wiem co robic.
Otoz podczas zabawy sylwestrowej w klubie poznalam mezczyzne ktory od razu wpadl mi w oko, ja jemu tez , podszedl do mnie i spedzilismy razem caly wieczor, wymienilismy sie emailami i tak juz 5 miesiecy rozmawiamy ze soba kazdego dnia przez email lub telefon. To wspaniala przyjazn, taka czysta i bez podtekstow, szkoda tylko ze na odleglosc bo moj przyjaciel kilkanascie lat temu wyjechal do Nowego Jorku i tam tez mieszka na stale, nie widzielismy sie juz tylre czasu a jednak dalej ze soba rozmawiamy od tych 5 miesiecy, to wszystko jest dziwne i mamy zamiar sie niedlugo spotkac, jednak ostatnio przyznal mi sie ze z kims sie spotyka od jakiegos czasu i chce abym robila to smamo,ale nadal chce ze mna rozmawiac i utrzymywac kontakt. Nie wiem co robic bo w sumie chce ale meczy mnie to ze kogos ma , ja jeszcze nie mamz nikim nie rozmawia mi sie tak dobrzez jak z nim ale zle sie czuje , wiem ze to tylko przyjazn ale jestem chyba zazdrosna, chociaz mowi ze tamta dziewczyna to nic powaznego , nie wiem czy to zakonczyc czy ciagnac dalej te znajomosc ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjazn na odleglosc

Witaj smile

Jeśli ten człowiek ma kogoś, to tamta kobieta może być zazdrosna ,a  Wasza przyjaźń może rozbić tą znajomość. Ja bym pewnie się wycofała.

3

wiesz co mialam kiedys podobna sytuacja tez przez pol roku rozmawialam z facetem dzien w dzien bardzo sie do siebie przywiazalismy wiedzielismy o sobie wszystko... tylko wlasnie on mieszkal daleko odemnie:( i wiesz nagle z czasem on pisal coraz mniej, potem juz wcale . a jak przestalismy wogole pisac to czulam sie tak jakby mnie ktos rzucil pomimo ze nie bylismy razem..
jednak przywiazalam sie do niego. a on po prostu znalazl dziewczyne. i wiesz dluugo minelo zanim zapomnialam o nim. bylo mi nawet zal ze kogos znalazl bo tak w myslach to chcialam zebysmy byli razem no ale odleglosc robi swoje,, i wiesz musisz podjac decyzje albo walcz o niego albo z czasem i tak on zerwie z Toba kontakt i bedziesz bardzo bardzo cierpiala bo tyle czasu z kims piszac to bardzo sie do niego przywiazujesz. i jak nagle przestaniecie pisac to bedziesz plakac jakbys stracila najblizsza Ci osobe. Ale naszczescie po dlugim czasie to po dlugim ale mija a wiesz co jest najlepszym lekarstwem? Twoja druga polowka. zwiazek. przyjaciele, znajdz sobie kogos kto zapelni Twoje serce i czas:) Pozdrawiam...

4 Ostatnio edytowany przez magdalenka21 (2011-05-28 22:10:40)

Nie wiem co robic , on mowi że ona o mnie wie i nie jest zazdrosna i między nimi to jest podobno tylko spotykanie sie , , nie wiem teraz czy sie z nim spotkać kiedy będzie w Polsce czy sobie odpuścić, a najgorsze jest to że nie mogę tutaj nikogo znalezć , nie wiem czy to przez niego ale poprostu z nikim nie moge się dogadac tak jak z nim i kazdy wydaję mi się beznadziejny , jestem głupia że tak się w to zaangazowałam a koleś pewnie w ogóle nie jest tego wart ...
a najgorsze jest to że nadal się odzywa i to bardzo często i to mi nie pomaga o nim zapomnieć sad

5

witaj smile

Ten człowiek zrobił na Tobie dobre wrażenie i każdego następnego mężczyznę będziesz  do niego porównywać.Trudno będzie Ci znaleźć drugą osobę, która spełni Twoje oczekiwania. Zawsze tak jest,że kolejne osoby porównujemy do poprzednich. Dobrze się zastanów, bo potem możesz cierpieć.

6

Witam.

Hmmmmm.... Muszę szczerze przyznać, że ja mam również takiego przyjaciela, ale to jest troszkę inna sprawa bo my kiedyś byliśmy już razem, ale nam nie wyszło sad Teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi. Rozumiem Cię, że jesteś zazdrosna, ponieważ inna dziewczyna lub kobieta 'zabiera' Ci przyjaciela. Ale zrozum tez jego, on również ma uczucia i może akurat spotkał tą swoja jedyną. Jeżeli naprawdę jesteście tylko przyjaciółmi to powinnaś spróbować zaakceptować związek swojego przyjaciela. Powiem tak, jeżeli on jest Twoim prawdziwym przyjacielem to jego dziewczyna nie powinna być przeszkodą do tego, abyście rozmawiali ze sobą czy przez telefon czy przez e-meil.

Mam nadzieję, że chociaż troszkę Ci pomogłam wink
Pozdrawiam wink

7

wiesz  a ja myśle że powinnaś sie zadeklarować czy jest to dla Cibie przyjaciel  czy  potencjalny  partner   
Ja mam  internetowa przyjaciółke  bardzo dobrze sie rozumiemy  piszemy  bardzo czesto czasami kilka razy dziennie  JUż "przeżyłęm"  chyba z 3 jej facetów, mimo że nie raz byłem blisko niej  a dzieli nas kilkaset kilometrów jakos nie ciagneło  mnie aby ja poznać  chociaż jest bardzo atrakcyjną kobietą  ale  moje deklaracja jest  jasna To jest przyjaciółka i tak zostanie

8

dokładnie! zgadzam  się z Tango:) zanim będziesz rozważać jak postąpić musisz się zastanowić czego naprawdę chcesz z jego strony, przyjaźni czy czegoś więcej.

9

witajcie...to ja juz w ogole sie nie odnajde ..mam meza i przyajciela...o ktorym mysle wieciej niz o mezu...poznalismy sie kilka dni przed moim slubem o ktorym on wiedzial...on wciaz mi o mezu przypoimna chce sie odciac a jednak kontakt utrzymujemy ja tez nie potrafie przestac pisac...;/ chore...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024