Mój mężczyzna jest daleko za granicą ( to chyba już większość wie ). 30 września dzień chłopaka, on wraca ok 3 października i wiem, że gdy tylko okazja się nadarzy rzuci się na mnie jak na antylopkę. Chcę mu kupić srebrny łańcuszek i żeby było ciekawiej myślałam o tym by zawiązać mu oczy, ładnie się ubrać w ładną bielizną, pończochy itd... włożyć sobie ten łańcuszek do biustonosza, zawiązać mu oczy i kazać mu mnie dotykać po całym ciele i w miarę jak blisko tego łańcuszka by był mówić "ciepło, zimno". Tak mi wpadło na myśl. Może któraś z Was bawiła się w coś podobnego? Czekam na propozycję urozmaicenia tego wieczoru
Chcę by to na prawdę było dla niego prezentem i aby długo ten wieczór pamiętał.
1 2009-09-13 18:58:51 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-09-13 18:59:54)
pomysł bardzo fajny, ale coś mi się wydaje, że szybciutko znajdzie w takim miejscu;)
super pomysł ![]()
może zamiast szukać palcami, niech to robi np., hmm ustami? Będzie trudniej i...przyjemniej ![]()
zgadzam się z Anielą , myślę , że będzie trudniej a zarazem ciekawiej ![]()
ooo... nie pomyślałam. co dwie a raczej 4 głowy to nie jedna ^^
Istnieje ryzyko, że przestanie zwracać uwagę na "ciepło, zimno" i sięgnie gdzie zawsze Ciepło. ![]()
Istnieje ryzyko, że przestanie zwracać uwagę na "ciepło, zimno" i sięgnie gdzie zawsze Ciepło.
hy hy
jak się tak długo nie widzieliście, no to rzeczywiście może sięgnąć tam gdzie "zawsze ciepło" ![]()
ale pomysł bardzo ciekawy z udoskonaleniem aby robił to ustami ![]()
jego sprawa... bo jak łańcuszek wypadnie sam go będzie później szukał...
a tak poważnie... wydaje mi się, że najpierw znajdzie a później trafi tam gdzie ciepło...
ważne, żeby było fajnie,
sprawa łańcuszka napewno się rozwiąże pozytywnie, nawet jak znajdzie go trochę później:) ![]()
Wiem, że nie powinnam tego robić ale powiedziałam mu.. tzn ja już wcześniej mu mówiłam, że kupię mu łańcuszek ale powiedziałam, że zapakowany będzie we mnie.... w słuchawce telefonu usłyszałam "oooo" i taki śmiech jak mają ludki w bajkach jak coś knują ![]()
11 2009-09-15 19:14:16 Ostatnio edytowany przez ANIELA (2009-09-15 19:22:13)
powiedziałam, że zapakowany będzie we mnie....
no to dałaś mu do myślenia
hehee, ciekawe co on sobie pomyślał? ![]()
Ale koniecznie powiedz jak to się skończyło
) możesz mu np zawiązać oczy i bitą śmietaną (zamiast ciepło zimno) zrobić ścieżkę przez ciało (np. zaczynając od plecków) i niech idzie po niej ustami. Nie dość, że zmysłowo, to jeszcze apetycznie ![]()