Prezent w biustonoszu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Prezent w biustonoszu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-09-13 18:59:54)

Temat: Prezent w biustonoszu?

Mój mężczyzna jest daleko za granicą ( to chyba już większość wie ). 30 września dzień chłopaka, on wraca ok 3 października i wiem, że gdy tylko okazja się nadarzy rzuci się na mnie jak na antylopkę. Chcę mu kupić srebrny łańcuszek i żeby było ciekawiej myślałam o tym by zawiązać mu oczy, ładnie się ubrać w ładną bielizną, pończochy itd... włożyć sobie ten łańcuszek do biustonosza, zawiązać mu oczy i kazać mu mnie dotykać po całym ciele i w miarę jak blisko tego łańcuszka by był mówić "ciepło, zimno". Tak mi wpadło na myśl. Może któraś z Was bawiła się w coś podobnego? Czekam na propozycję urozmaicenia tego wieczoru smile Chcę by to na prawdę było dla niego prezentem i aby długo ten wieczór pamiętał.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent w biustonoszu?

pomysł bardzo fajny, ale coś mi się wydaje, że szybciutko znajdzie w takim miejscu;)

3

super pomysł smile
może zamiast szukać palcami, niech to robi np., hmm ustami? Będzie trudniej i...przyjemniej smile

4

zgadzam się z Anielą , myślę , że będzie trudniej a zarazem ciekawiej smile

5

ooo... nie pomyślałam. co dwie a raczej 4 głowy to nie jedna ^^

6

Istnieje ryzyko, że przestanie zwracać uwagę na "ciepło, zimno" i sięgnie gdzie zawsze Ciepło. big_smile

7

Galicjanin napisał/a:

Istnieje ryzyko, że przestanie zwracać uwagę na "ciepło, zimno" i sięgnie gdzie zawsze Ciepło. big_smile

hy hy smile jak się tak długo nie widzieliście, no to rzeczywiście może sięgnąć tam gdzie "zawsze ciepło" wink
ale pomysł bardzo ciekawy z udoskonaleniem aby robił to ustami wink

8

jego sprawa... bo jak łańcuszek wypadnie sam go będzie później szukał... tongue a tak poważnie... wydaje mi się, że najpierw znajdzie a później trafi tam gdzie ciepło...

9

ważne, żeby było fajnie,
sprawa łańcuszka napewno się rozwiąże pozytywnie, nawet jak znajdzie go trochę później:) smile

10

Wiem, że nie powinnam tego robić ale powiedziałam mu.. tzn ja już wcześniej mu mówiłam, że kupię mu łańcuszek ale powiedziałam, że zapakowany będzie we mnie.... w słuchawce telefonu usłyszałam "oooo" i taki śmiech jak mają ludki w bajkach jak coś knują big_smile

11 Ostatnio edytowany przez ANIELA (2009-09-15 19:22:13)

CookieBitch napisał/a:

powiedziałam, że zapakowany będzie we mnie....

no to dałaś mu do myślenia smile hehee, ciekawe co on sobie pomyślał? smile
Ale koniecznie powiedz jak to się skończyło smile) możesz mu np zawiązać oczy i bitą śmietaną (zamiast ciepło zimno) zrobić ścieżkę przez ciało (np. zaczynając od plecków) i niech idzie po niej ustami. Nie dość, że zmysłowo, to jeszcze apetycznie smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Prezent w biustonoszu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024