Okłamuję chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Okłamuję chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Okłamuję chłopaka

Witam.
Mam 21 lat, a on 25.
Poznaliśmy się na sylwestrze a Spotykamy się już miesiąc.
Nie myślałam, że coś z tego będzie, bo on nie podoba mi się tak bardzo z wyglądu, ale okazało się, że jest bardzo dobrym człowiekiem. Dobry, szanuje mnie, wszystko co zchce robi dla mnie, jest wspaniały i jest mi z nim dobrze. Myśli poważnie o życiu i nie interesują go przelotne znajomości.
On chce być ze mną ale ja mu odmówiłam, bo nie mogę być z kimś w związku gdy kogoś okłamuje. Ale on mimo tego dalej liczy że coś z tego będzie, bo bardzo mu się spodobałam.

Jest mi z tym źle że go okłamuje. Powiedziałam mu, że pracuje u ciotki w sklepie obuwniczym. A tak na prawdę nie mam pracy i siedze całymi dniami w domu. Powiedziałam że jestem po liceum, a skończyłam tylko gimnazjum. Oczywiście poszłam dalej do szkoły ale byłam młoda, głupia i nie skończyłam. źle mi z tym... chciałabym powiedziec mu prawdę ale boję się że mnie odrzuci i bardzo mi wstyd bo on uwaza mnie za taka zaradną dziewczynę.

On zaprasza mnie jeszcze na 2 tygodniowe wakacje nad morze. Bardzo chce zebym z nim pojechala.
Nie bardzo się zgodziłam, bo za co pojadę jak nie mam pieniędzy...wymyśliłam że rodzice się nie zgodzą a on i tak dalej nalega... sad

CO ROBIĆ? POMOCY
Podobno najgorsza prawda jest lepsza od najlepszego kłamstwa.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-06-17 18:18:00)

Odp: Okłamuję chłopaka

Szczęścia nie zbudujesz jeśli jego fundamentem jest kłamstwo. Wcześniej czy później to wypłynie, a wtedy będzie tylko gorzej. Wiesz co,  no ja bym Cie nie odrzucił za to po jakiej szkole jesteś i że pracy nie masz,  ale takie kłamstwo by zabolało mocno, właśnie to kłamstwo. Podejrzewam, że jego podobnie. A, że Ci wstyd to akurat dobrze. Musisz z nim pogadać i powiedzieć prawde. Innej opcji nie ma.

3

Chce mu to powiedzieć.. ale jak sad
od czego zacząć. To jest naprawdę trudne.. nie umiem takich rzeczy mówić prosto w oczy. Wolałabym to napisać...

4

Wiem, że łatwe to nie jest i Tobie też ciężko jest. Od początku zacznij. Spotkaj sie z nim, powiedz, że Ci przykro, źle i nie możesz go dalej okłamywać i kawa na ławe. Przeproś,  powiedz,  że Ci zależy na nim itd. Broń sie jakoś. Rozmowa w cztery oczy jest lepszym wyjściem.

5 Ostatnio edytowany przez ZaubererDE (2014-06-17 19:25:40)

akuku1234 napisał/a:

Chce mu to powiedzieć.. ale jak sad

Przytul go mocno i rozpłacz się w jego ramionach...

6

Majki napisał/a:

Wiem, że łatwe to nie jest i Tobie też ciężko jest. Od początku zacznij. Spotkaj sie z nim, powiedz, że Ci przykro, źle i nie możesz go dalej okłamywać i kawa na ławe. Przeproś,  powiedz,  że Ci zależy na nim itd. Broń sie jakoś. Rozmowa w cztery oczy jest lepszym wyjściem.

nic dodac smile

7 Ostatnio edytowany przez mar3 (2014-06-20 22:55:53)

Powiedz poprostu prawde i tyle tak jak nam tu, ze myslalas ze cie nie ze chce bo nie masz szkoly i pracy i tyle jak zechce to ci wybaczy ale wiecej nie mozesz w zadnehj innejsytuacji powotorzyc i klamac w czym kolwiek bo to bez sensu i nikt nie akceptuje klamczuchow ciaglych, bez zaufania nie ma zwiazku.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Okłamuję chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024