Pokochałam chłopaka... niestety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pokochałam chłopaka... niestety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Pokochałam chłopaka... niestety

bez wzajemości, dla niego liczy się tylko seks. Jestem bardzo atrakcyjną dziewczyną. Miałam jednego chłopaka, ale rozstalismy się. Kochałam Go całym sercem. Teraz jest Tymek, ale on nie dostrzega mego uczucia do niego. To jest przykre...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pokochałam chłopaka... niestety

Jakoś dalej z nim jesteś, widocznie lubisz być wykorzystywana albo wierzysz, że pewnego dnia po najlepszym seksie życia się zakocha i zacznie cie adorować? Trzecia opcja - masochizm, dajesz się wykorzystywać i cierpisz, że Cie nie kocha ale nadal z nim jesteś, bo prawdziwa miłość wymaga poświeceń.
Brutalna prawda jest taka - faceci mogą uprawiać seks bez miłości.
Warto się zastanowić, czy tak wytrzymasz na całe życie?

3

marteczka64 napisał/a:

bez wzajemości, dla niego liczy się tylko seks. Jestem bardzo atrakcyjną dziewczyną. Miałam jednego chłopaka, ale rozstalismy się. Kochałam Go całym sercem. Teraz jest Tymek, ale on nie dostrzega mego uczucia do niego. To jest przykre...

Nie dostrzega twojego uczucia więc w innym temacie pytasz o pigułki antykoncepcyjne tongue Być może atrakcyjną fizycznie, ale za to nie bardzo wiedzącą czego chce i z sianem we łbie. Dorośnij.

4 Ostatnio edytowany przez ego82 (2014-06-16 01:10:52)

"Pokochałam" bez wzajemności, ale tak czy siak, czas się "wypiąć" i skorzystać, może wtedy mnie pokocha, a może tylko wykorzysta? Jakie ma to znaczenie, jeśli go kocham? tongue W końcu seks to zdrowie, w sumie tak jak sport smile  Egoizm w dwóch postaciach, w dwóch osobach i motywach postępowania.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pokochałam chłopaka... niestety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024