Zwijane stolnice i silikonowe maty do ciasta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Zwijane stolnice i silikonowe maty do ciasta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-06-09 21:56:53)

Temat: Zwijane stolnice i silikonowe maty do ciasta

Czy któraś z Pań używa może zamiast tradycyjnej, drewnianej - stolnicy zwijanej?
A jeżeli tak, to jaka to stolnica? Plastikowa czy silikonowa? Jak się sprawuje taki wynalazek w użyciu?

Czy silikonowe stolnice antypoślizgowe są faktycznie antypoślizgowe? A ciasto się do nich nie lepi tak, jak zapewniają producenci?

http://www.chalet.net.au/images/fullsize/joseph-joseph-roll-up-non-slip-silicone-pastry-mat-5b9.900.jpg
http://www.hartsofstur.com/acatalog/Joseph-Joseph-Roll-Up-560x250.gif

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zwijane stolnice i silikonowe maty do ciasta

Mam matę silikonową do lukru plastycznego. Jest genialna, lukier, który normalnie z pianą na ustach muszę zeskrobywać nożem z blatu stołu/drewnianej stolnicy, pięknie się na takiej macie rozwałkowuje i nie przywiera. Jestem pewna, że do ciasta też się nada.

3

Mam taką matę, ale wolałabym normalną stolnicę, sama nie wiem czemu ;p jednak o tyle dużym plusem silikonowej maty jest to że nie wymaga dużo miejsca, można ją zwinąć i upchnąć do szafy, a zwykłej stolnicy niestety już nie :C

4

Ja jestem zadowolona z silikonowej stolnicy, dobrze się na niej przygotowuje ciasto, a dodatkowym plusem jest też to, że zajmuje mało miejsca smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Zwijane stolnice i silikonowe maty do ciasta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024