wakacje 2014 :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » wakacje 2014 :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: wakacje 2014 :)

Wiadomo jak ciezko samotnym osobom jak zblizaja sie wakacje i nie ma z Kim ich planowac..a ja mam juz dosc rok w rok marnowania urlopu dlatego poszukuje towarzysza/towarzyszki na wspolny wyjazd gdzies w cieple kraje :)jestem z okolic Wroclawia :)jak ktos jest chetny,zapraszam na priv smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wakacje 2014 :)

Odważna propozycja, że nie boisz się tak. A co do wakacji, to chętnie wybrałbym się do Grecji. Sprawdzałaś już jakie są najlepsze oferty wakacyjne? Z tego co zauważyłem(bo sam szukam miejsca gdzie by się tutaj wybrać) to Itaka ma fajne promocje.

3 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-06-26 23:19:40)

Ja też planowałam wybrac sie do Grecji, na Korfu
chcialabym skorzystac z wycieczki sałatki p ogrecku:
spam
Pani Dorota jest Polką, która oprowadza po Korfu, podobno robi to ciekawie, a czytam jej bloga od dawna, dlatego chcialaym sprobowac
tylko towarzysza podrózy niestety brak:)

4

Ja mam podobnie. Bardzo chciałabym pojechać do Grecji itp, ale boję sie sama bo nigdy nie byłam na takich wyprawach

5

A ja jak zwykle nie wiem, kiedy będę miała urlop. Nie mogę nic zaplanować, bo urlop mogę dostać z dnia na dzień tzn. jak każą to muszę wziąć hmm

Ostatni raz zagranicą byłam w 2007 r. sad (Włochy)

6

Achhh ja mam ten sam problem, urlop jest zaplanowany tz termin a zadnych konkretnych planów brak.Może bysmy sie jakos zorganizowały;-)

7

Zajrzyj na spam Kilkakrotnie tutaj szukałam towarzyszki i na wypad do Spa i na krótki urlop-zero odzewu, a tam są bardziej zdecydowani ludzie i znalazłam bardzo szybko smile

8 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-07-26 10:45:56)

a może warto jednak się przełamać i pojechać na jakieś singielskie wakacje? Moim zdaniem zawsze w takiej sytuacji kogoś możesz poznać, a czasem biura mają promocję i na przykład singiel nie dopłaca za drugie łóżko. wiem, że w spam  tak jest. W każdym razie nie zamykaj się w czterech ścianach :-)

9

Zajrzyj na portale dla aktywnych singli smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » wakacje 2014 :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024