zakochałem się w zajętej dziewczynie co robic ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zakochałem się w zajętej dziewczynie co robic ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: zakochałem się w zajętej dziewczynie co robic ?

Witam
Kiedyś ( tzn z 3 lata temu ) po raz pierwszy zakochałem się w pewnej dziewczynie często pisaliśmy , trochę rzadziej spotykaliśmy się ale już wtedy czułem , że się w niej zakochałem i myślę że to było z odwzajemnieniem ale niestety nic z tego nie wyszło ( już nie pamiętam czemu ). Teraz dalej o niej myśle , bardzo mi się podoba lecz jest zajęta nie wiem co robić dawno nie pisaliśmy ale nie mogę o niej zapomnieć. jak myślicie jesli nie wykorzystałem swojej okazji z przed 3 lat to nie mam u niej szans ? też nie chce do niej pisać , bo ona jest zajęta a ja nie chce jej psuć związku. dodam ze mam 20 lat a ona 19 . pozdrawiam i czekam na sugestie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zakochałem się w zajętej dziewczynie co robic ?

Oboje jesteście młodzi więc jeszcze wszystko przed wami. Zakładam,że Twoja sympatia wcześniej czy później się rozstanie z obecnym chłopakiem więc pojawi się wtedy dla Ciebie okazja. Bądź dobrej myśli i powodzenia życzę smile

3

młody7 napisał/a:

jak myślicie jesli nie wykorzystałem swojej okazji z przed 3 lat to nie mam u niej szans ?

jakiej okazji???? , jedyne co ci pozostało to tylko z nią czasem popisać, by dowiedzieć się co u niej.

4

Poczekaj. I na pewno nie rozbijaj związku.

5

Też radzę poczekać. Absolutnie nie rozbijaj jej związku. Miałeś swoj czas, nie wykorzystałes go...teraz pozostało jedynie czekac wink Innej opcji nie widze

6

Jeżeli sie w niej zakochałeś to sie odkochaj bo jak sam napisałeś ona ma chłopaka.

7

Musisz znaleźć sobie inną, albo spróbować jej zaimponować - może wtedy zwróci na Ciebie uwagę i odejdzie od tamtego smile

8

Masz dwa wyjścia z tej sytuacji.

1) Zachowasz się jak prawdziwy facet i poczekasz na swoją kolej. Wielce prawdopodobne jest to że ona się z nim kiedyś rozstanie ale kiedy to będzie nie wiadomo, może jutro a może za 10 lat tak więc jak masz cierpliwość to czekaj.

2) Zachowasz się jak typowy Bad Boy i zaprosisz ją gdzieś do pubu pod pretekstem że chcesz pogadać, kilka piw, trochę flitu i jest twoja ( jeśli jej się podobasz i coś czuje do ciebie z dawnych lat, oczywiście) i wówczas możliwe że ją zdobędziesz.

9

Tom94 napisał/a:

Masz dwa wyjścia z tej sytuacji.
1) Zachowasz się jak prawdziwy facet i poczekasz na swoją kolej. Wielce prawdopodobne jest to że ona się z nim kiedyś rozstanie ale kiedy to będzie nie wiadomo, może jutro a może za 10 lat tak więc jak masz cierpliwość to czekaj.
2) Zachowasz się jak typowy Bad Boy i zaprosisz ją gdzieś do pubu pod pretekstem że chcesz pogadać, kilka piw, trochę flitu i jest twoja ( jeśli jej się podobasz i coś czuje do ciebie z dawnych lat, oczywiście) i wówczas możliwe że ją zdobędziesz.

Tak, możliwe że wtedy ją zdobędziesz ale tylko na chwilę. Na drugi dzień zacznie Tobą gardzić, bo ją uwiodłeś itp. tylko się od siebie oddalicie.
Nie czekaj na nią tylko po prostu sobie ją odpuść. Bądźcie dobrymi znajomymi czy nawet przyjaciółmi, ale dopóki ona ma chłopaka to nic z tego nie będzie, więc zajmij się sobą i najlepiej to umawiaj się z innymi smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zakochałem się w zajętej dziewczynie co robic ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024