Kto płaci za połączenie? - BARDZO WAŻNE. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Kto płaci za połączenie? - BARDZO WAŻNE.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Kto płaci za połączenie? - BARDZO WAŻNE.

Mój chłopak jest w niemczech i ma niemiecki numer. Czy jak dzwonię do niego z polskiego numeru na ten niemiecki on też płaci za połączenie? Proszę o szybką odpowiedź.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kto płaci za połączenie? - BARDZO WAŻNE.

Niemczech nie wiem. Ale wydaje mi się, że to Ty placisz, chyba że jest tam opcja połaczenie na koszt drugiej osoby.

3

Pamiętam, że jak byłam w niemczech to ja zawsze dzwoniłam do domu z niem nr i tylko ja ponosiłam koszty, a mój chłop się uparł, że nie możemy zbyt często gadać bo on też za to płaci i to bez różnicy czy to ja dzwonię czy on...

4

To co mowił na moje oko jest bez sensu. Gdyby miał niemiecki nr w polsce i Ty byś zadzwoniła do niego z pl to wtedy on płaci. Ale jak jest w Niemczech to raczej nie...

5

Pytanie

Czy będąc w Polsce zapłacę za odebrane połączenia z zagranicy?
Odpowiedź

Nie. Jeśli jesteś w Polsce i odbierzesz połączenia lub SMS z zagranicy, to nie poniesiesz z tego tytułu żadnych kosztów. 

to jest to samo tylko na odwrót...

6

CookieBitch napisał/a:

Mój chłopak jest w niemczech i ma niemiecki numer. Czy jak dzwonię do niego z polskiego numeru na ten niemiecki on też płaci za połączenie? Proszę o szybką odpowiedź.

Tak jeżeli ty do niego dzwonisz to on też za to ponosi koszt,tak już jest w Niemczech,choć nie powinno tak być.Mam siostrę w Niemczech,więc jak ja do niej dzwonię to ona też za to płaci.

7

Cookie to możliwe. Gdy jestem w Polsce i na mój angielski numer zadzwoni ktoś z Anglii to ja również płacę za połączenie. Jakoś tak jest głupio.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Kto płaci za połączenie? - BARDZO WAŻNE.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024