Mój chłopak jest w niemczech i ma niemiecki numer. Czy jak dzwonię do niego z polskiego numeru na ten niemiecki on też płaci za połączenie? Proszę o szybką odpowiedź.
Niemczech nie wiem. Ale wydaje mi się, że to Ty placisz, chyba że jest tam opcja połaczenie na koszt drugiej osoby.
Pamiętam, że jak byłam w niemczech to ja zawsze dzwoniłam do domu z niem nr i tylko ja ponosiłam koszty, a mój chłop się uparł, że nie możemy zbyt często gadać bo on też za to płaci i to bez różnicy czy to ja dzwonię czy on...
To co mowił na moje oko jest bez sensu. Gdyby miał niemiecki nr w polsce i Ty byś zadzwoniła do niego z pl to wtedy on płaci. Ale jak jest w Niemczech to raczej nie...
Pytanie
Czy będąc w Polsce zapłacę za odebrane połączenia z zagranicy?
Odpowiedź
Nie. Jeśli jesteś w Polsce i odbierzesz połączenia lub SMS z zagranicy, to nie poniesiesz z tego tytułu żadnych kosztów.
to jest to samo tylko na odwrót...
Mój chłopak jest w niemczech i ma niemiecki numer. Czy jak dzwonię do niego z polskiego numeru na ten niemiecki on też płaci za połączenie? Proszę o szybką odpowiedź.
Tak jeżeli ty do niego dzwonisz to on też za to ponosi koszt,tak już jest w Niemczech,choć nie powinno tak być.Mam siostrę w Niemczech,więc jak ja do niej dzwonię to ona też za to płaci.
Cookie to możliwe. Gdy jestem w Polsce i na mój angielski numer zadzwoni ktoś z Anglii to ja również płacę za połączenie. Jakoś tak jest głupio.