Gorące źródła termalne - gdzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Gorące źródła termalne - gdzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Gorące źródła termalne - gdzie?

Wiosna wybuchła z całych sił, chętnie udajemy się nad wodę, gdzie temperatura jeszcze nie wszystkich zachęca do pluskania się smile Co innego, gdy mamy do czynienia z gorącymi basenami, Aquaparkami i leczniczymi źródłami. Baseny kuszą szczególnie zimą, jednak i latem nie brakuje miłośników.

Gdzie według was warto pojechać? Lepiej postawić na polskie baseny, czy udać się nieco dalej ? Słowacja, Węgry, Austria? Które gorące źródła są według was najlepsze?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gorące źródła termalne - gdzie?

W Polsce jest tego od cholery, ale ja o dziwo byłam tylko raz na takich gorących źródłach i w dodatku na Słowacji, dokładnie to Aquacity Poprad. Była zima, więc korzystałam tylko z tych zewnętrznych basenów. Świetna sprawa, wszędzie śnieg, a ty sobie siedzisz w gorącej wodzie i podziwiasz Tatry^^

3

Po co jeździć do innych krajów ,  jak w naszym kraju już mamy swoje super źrodła .

4

Może więc polecisz coś? wink

5

Napisałam Ci maila .

6

Też byłam na Słowacji w Popradzie! smile To było już jakiś czas temu, jeszcze dzieckiem byłam, ale jako dziecko wspominam to miejsce fajnie - no i byłam w lecie. Agatan podziel się opowieściami tutaj, poleć jakieś miejsca smile

7

Ja jeżdzę do Bukowiny Tatrzańskiej , albo Białka Tatrzańska . W zimie nartki do południa , a po południu  gorące żródełka i jest suuuper . Czynne cały rok .

8

W Bukowinie Tatrzańskiej byłam przejazdem, zobaczyć jak to tam wygląda, ale nie miałam okazji skorzystać ze źródeł smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Gorące źródła termalne - gdzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024