trudny charakter swojego faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » trudny charakter swojego faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

Temat: trudny charakter swojego faceta

Witajcie Kobietki!
Bardzo Was prosze o radę.
Otóz od stycznia spotykam się z chlopakiem,  jesteśmy już razem  oficjalnie.

ale on ma ogromny problem z wyrażaniem uczuć i ogólnie mówieniem co CZUJE : nie powie np że mnie hmm kocha może TO zbyt dużo..., ale ze chociaz bardzo lubi? ), ładnie wyglądam.... czasami się zastanawiam czy on mnie uważa za swoją dziewczyne? Ale kiedy z nim o tym rozmawiam to on, ze ja szukam tylko problemow, albo robie je z niczego....

jego przyjaciele  mi powiedzieli, że UDAJE tylko twardziela, w środku wcale taki nie ejst. jest nieśmiały itd
a  najważniejsze, co wzięłam sobie do serca to to, że ma TRUDNY CHARAKTER i musze być cierpliwa..- jak to oni powiedzieli..

tylko ja już nie wytrzymuje... on czasami mam wrażenie jest taki bezuczuciowy, płacze przy nim on oczywiście nie rozumie....
Przez to czuję, że  ja sie wypalam i już nie dam rady SAMA walczyć o nas związek, a boje się utraty...

czy Któraś kobietka miała podobny problem z TRUDNYM charakterem swojego mężczyzny ?
i jak sobie poradziła?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: trudny charakter swojego faceta

Ja miałam, do tego non stop słyszę od jego znajomych muszę być cierpliwa, w moim przypadku jeszcze chodziło o jego dziecko. Tylko przepraszam, dlaczego to zawsze dziewczyna ma być tą stroną, co ma być cierpliwa, wiernie czekać i mieć poczucie pozostawienia Sama Sobie, tak jakby to ona tylko walczyła o związek.

Chyba jednak nie mam tyle cierpliwości i wolę zrezygmnować.

3

Ludzie mają różne charaktery, różne doświadczenia, wyrastają w różnym środowisku. To że twój chłopak ma trudny charakter to od Ciebie zależy na ile będziesz cierpliwa i wyrozumiała, żeby to znieść , żeby go zrozumieć.
Zadaj sobie pytanie, do czego Ci taki chłopak ? Czy przy nim jest Ci dobrze ? Czy macie wspólne tematy ? Jaka prawdopodobnie czeka Cię z nim przyszłość ? Niektórzy piszą na kartce wszystkie za i przeciw, czyli plusy po jednej stronie a minusy po drugiej.

4

Ma trudny charakter, bo... nie mówi o uczuciach?
Ma trudny charakter, bo... nie ulega manipulacjom?
Może otwórz oczy i zobacz... człowieka. Może przestań wmawiać, że on ma problem. Może zauważ, że to Ty masz problem z zaakceptowaniem go takim, jakim jest.

Zobacz te cechy, o których mówią jego przyjaciele. Uwierz chłopakowi, gdy twierdzi, że szukasz problemów i wymyślasz je z niczego albo... zostaw go w spokoju.

5

A czy ty mu mówisz, że go kochasz?

antykobieta napisał/a:

A czy ty mu mówisz, że go kochasz?

dobre pytanie . nie umiem pierwsza tego powiedzieć ! boje się, że mu tak samo nie zależy , jak mi na nim...

7

Znaczy "przyganiał kocioł garnkowi"...
Ciekawe tylko dlaczego oczekujesz od chłopaka tego, czego sama nie potrafisz dać?
Godne zastanowienia...

8 Ostatnio edytowany przez alpengold (2014-05-24 10:27:54)

Myślę, że powinniście sie rozstać. Mozliwe, że on cię w ogóle nie kocha i nic nie czuje więc jak ma to wyrażać. Czy to nie związek na siłę lub z braku laku?

alpengold napisał/a:

Myślę, że powinniście sie rozstać. Mozliwe, że on cię w ogóle nie kocha i nic nie czuje więc jak ma to wyrażać. Czy to nie związek na siłę lub z braku laku?

wydaje mi się, ze aż tak źle to nie.. po co by planował ciągle wyjazd do jego domu rodzinnego by przedstawić mnie babci i mamie? albo wysyłał oferty wspólnych wakacji itd

10

netkobietkanetkobietka napisał/a:
alpengold napisał/a:

wydaje mi się, ze aż tak źle to nie.. po co by planował ciągle wyjazd do jego domu rodzinnego by przedstawić mnie babci i mamie? albo wysyłał oferty wspólnych wakacji itd

Ale to nie jest wyznacznik niczego jeszcze.

alpengold napisał/a:
alpengold napisał/a:

Ale to nie jest wyznacznik niczego jeszcze.

te słowa daly mi duzo do myślenia, że może nic nie czuć...
ale czy nieśmiały chłopak, który miał tylko jedną dziewczyne- miesiąc, bo go zostawiła, może teraz zapraszać kogoś do siebie tak o?

12

A nie pomyslałaś, że on nie zapomniał o tamtej dziewczynie jeszcze?

13

Anhedonia napisał/a:

Znaczy "przyganiał kocioł garnkowi"...
Ciekawe tylko dlaczego oczekujesz od chłopaka tego, czego sama nie potrafisz dać?
Godne zastanowienia...

Pełna zgoda. Najpierw zacznij sama dawać coś od siebie, a pozniej wymagaj.

do tego  mówił, kiedyś, ze nie powinnam brać do siebie tych jego żarcików, że to tylko droczenie itd
no ale napisałam, że BRAKUJE mi tylko jego do SZCZĘSCIE w roli poduszki kucharza i bym mogła leżeć całe dnie itd smile
ja bym się ucieszyła, jakby napisał mi coś takiego a on oczywiście odpowiedź: do tego nigdy nie dojdzie.

aż sie  popłakałam, bo być może nie powinnam brać tego dosłownie, ale o wiele razy więcej dostaje takich wiadomości itd niż coś... miłego.
az mam ochotę napisać: to po co my jesteśmy ze sobą

15 Ostatnio edytowany przez alpengold (2014-05-25 14:52:11)

bo pewnie seks jest. po to jest:)netkobietkanetkobietka nie kocha cię. zostaw go.

16 Ostatnio edytowany przez alpengold (2014-05-25 14:52:25)

.

alpengold napisał/a:

nie kocha cię. zostaw go.

Ty chyba w większości watków doradzasz podobnie

18

netkobietkanetkobietka tylko tam gdzie sytuacja tego wymaga. smile

19

Teraz troche ochlon, usiadz i zastanow sie biorac uwage jego charakter i sam styl bycia, czy sa jakiekolwiek sytuacje wobec Ciebie, gdzie robi cos co moze wydawac Ci sie normalna rzecza ? Gdyz dla niego wlasnie TO mozne oznaczac wyrazenie uczuc. To nie film romantyczny gdzie wszystko jest takie super i w ogole. Jezeli znasz go na tyle, aby to stwierdzic, to mozesz dostrzec cos co zmieni Twoje zdanie, jezeli nie to Cie nie kocha i to tylko sex. Kocham Cie wyraza sie w momencie, kiedy tak czujemy, a nie czekamy kiedy powie to osoba o przeciwnej plci.

20

mam dokladnie identyczny problem.czuje sie jak przyjaciolka.nie jak dziewczyna.tymbardziej ze po zdjeciach z jego bylymi widac ze byl bardziej wylewny niz do mnie.my nawet takich zdjec nie mamy.wszedzie jak para znajomych.

u mnie chyba zwiazek niedlugo sie skooonczy sad , juz 6 miesiecy wytrzymałam .. nie wiem ile jeszcze

22

zwiewaj i nie marnuj zycia na faceta , który nie umie pokazać uczuć, bo bedziesz potem płakać.

a więc postanowiłam cos z tym zrobic.. juz nie wytrzymalam w nocy, a z racji tego, że on jest u siebie w domu kilkadziesiąt km stąd!
napisałam sms o treści;
zależy mi na tobie. jezeli tobie na nas - to zrob cos z tym, jezeli nie to powiedz. ja wymiekam.

trudno, bedzie co będzie- myślę.

a po chwili dostaje sms: ale co, kawe czy harbate?

nie wiem co myslec

24

netkobietkanetkobietka no to chyba masz odpowiedz, że nic z tego nie będzie.Facet ma Cię gdzieś.

czyli nie tylko ja uwazam, że nie ma co odczytywać to w kategorii kolejnego żarciku

26

Na żarcik to nie wygląda.Facet jakiś dziwny jest.

27

Żarciki w stylu, gdy mało mnie dziewczyna obchodzi, dziecinne.

28

a moze spruboj z nim porizmawiac przy najblizszej okazji.zobaczyc jak zareaguje na zywo
ja tak chcialam zrobic ale wymigal sie praca.zobaczymy co jutro.ja w kazdym razie nie mam zamiaru tkwic w takim jalowym zwiazku.

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » trudny charakter swojego faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024