Co zrobić z kobietą ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co zrobić z kobietą ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co zrobić z kobietą ?

Witam ,  mam sprawe . Mój problem polega na tym , iz poznalem sie z dziewczyna przez gg jakos na poczatku marca , i W miare blisko siebie meiszkamy ok 30 km. I co prawda dosyc dlugo pisalismy , i pewnego dnia napisalismy sb ze zalezy nam na nas . Oczywiscie znajac sb , nie pomyslalem ze dziewczynie tej ze napisala mi ze na kilku kolegow jej zalezy ( na kontakcie jakims wtf ) i sie zastanawiam zrozumiec tą dziewczyne ale strasznie trudno idzie jak pisze mi ze czesto spotyka sie z kolegami , pisze ze tylko mnie ma na oku ( w jej precyzji ze tylko ze mna mogla by byc ) oczywiscie podoba jej sie wielu chłopakom , i gdzie problemy nas nie znajda , to ja znajde je . Kilka razy odwalilem cos , bo naprawde z ta dziewczyna bardzo trudno sie dogadac , ( widzielismy sie raz na zywo i gadalismy przez chiwle ) i nie rozumiem jej zachowania bo zaczeła - mniej pisac itp , napisze czasem co tam itp , ale bez jakiegos wiekszego entuzjazmu , jak chcialem z nią pogadac o nas , czy jej nadal zalezy , to powiedziała ze pogadamy o tym na zywo . Chcialem w najblizsza sobote do niej przyjechac ale napisala ze ze znajomymi jest umowiona , a umawialismy sie tydzien wczesniej , tlumaczyla sie ze zamiast tej soboty sie spotkalismy wczoraj . Gdyby jej zalezalo to by sie umowila nie ? Ponad to niewiem czy wierzyc , ale kolega sie jej zapytal o chodzenie ,i odmowila bo powiedziala ze " mnie ma na oku " i pisze caly czas do niej " kochanie , skarbenku itp " i nwm co mam robic , wydaje mi sie ze jestem za bardzo zazdrosny o nia , ale potrzebuje pomocy ekspertow , jak wczoraj sie pytalem ilu ma chlopakow na oku , to powiedziala ze to pytanie jest bez sensu i sie znowu zaczelismy klocic , no sorki , ale dla mnie nie jest normalne ze jak np . komus zalezy na mnie i chce ze mna sprubowac i pisze potem ze jestem dla niej wazny jak kolega ... ? jej na wielu kolegach zalezy wiec nierozumiem oco jej wgl chodzi ,

Prosze o odpowiedz dziekuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić z kobietą ?

Witaj Twoja sytuacja jest bardzo nie typowa powiem otwarcie z tego co wnioskuję ta dziewczyna nie dorosła do związku , jej zachowanie powinno Ci dać dużo do myślenia jest dziecinna nie ma pojęcia co znaczy słowo miłość.  Olej ją szkoda nerwów i Twoich galopów ciągłych w jej stronę .

3

Witaj,

Jeśli naprawdę by jej na Tobie zależało to by znalazła czas dla Ciebie. Dziewczyna chyba nie jest gotowa na związek, więc powinieneś ją sobie odpuścić.

Pozdrawiam smile

4

Zachowuje się dziecinnie to moje zdanie ale nie powinnieneś zawracać sobie głowy wyrośnietym dzieciakiem .. przepraszam za określenie ale takie mam zdanie . Tego kwiatu jest pół światu napewno kogoś poznasz . Pozdrawiam smile

5

Autor ma 18 lat, więc jakby nie patrzeć też młody. Jak dziewczyna trochę młodsza, to ma pelne prawo zachowywać sie niedojrzale i dziecinnie. smile

no sorki , ale dla mnie nie jest normalne ze jak np . komus zalezy na mnie

No ale jej nie zależy. Uznała, że "możesz być", więc "ma Cię na oku", ale to tyle.
Na Twoim miejscu przestałabym za nią latać, zaczęła się rozglądać za innymi dziewczynami, a jak się w końcu zdecyduje, to dopiero wtedy zastanowiłabym się, czy ja nadal jestem zainteresowana, czy może już nie.

6

Jak ktoś chce to zawsze znajdzie czas, to tylko wymówki, jeśli Tobie zależy na związku, to lepiej ją sobie odpuść, bo dziewczyna ewidentnie tego nie chce wink

7

może i miała Cię na oku ale zobaczyła ze za bardzo desperacko do tego podchodzisz
a może to była taka gra z jej strony z tym tekstem ze ma cię na oku żeby zobaczyć jaką będziesz mieć reakcję?
może tez za bardzo ją kontrolowałeś wypytująć ?wczoraj sie pytalem ilu ma chlopakow na oku , to powiedziala ze to pytanie jest bez sensu i sie znowu zaczelismy klocic
przestań pisać do niej tak często , najlepiej zadzwoń po kilku dniach do niej jeśli odmówi spotkania to odpuść sobie ją

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co zrobić z kobietą ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024