Witam , mam sprawe . Mój problem polega na tym , iz poznalem sie z dziewczyna przez gg jakos na poczatku marca , i W miare blisko siebie meiszkamy ok 30 km. I co prawda dosyc dlugo pisalismy , i pewnego dnia napisalismy sb ze zalezy nam na nas . Oczywiscie znajac sb , nie pomyslalem ze dziewczynie tej ze napisala mi ze na kilku kolegow jej zalezy ( na kontakcie jakims wtf ) i sie zastanawiam zrozumiec tą dziewczyne ale strasznie trudno idzie jak pisze mi ze czesto spotyka sie z kolegami , pisze ze tylko mnie ma na oku ( w jej precyzji ze tylko ze mna mogla by byc ) oczywiscie podoba jej sie wielu chłopakom , i gdzie problemy nas nie znajda , to ja znajde je . Kilka razy odwalilem cos , bo naprawde z ta dziewczyna bardzo trudno sie dogadac , ( widzielismy sie raz na zywo i gadalismy przez chiwle ) i nie rozumiem jej zachowania bo zaczeła - mniej pisac itp , napisze czasem co tam itp , ale bez jakiegos wiekszego entuzjazmu , jak chcialem z nią pogadac o nas , czy jej nadal zalezy , to powiedziała ze pogadamy o tym na zywo . Chcialem w najblizsza sobote do niej przyjechac ale napisala ze ze znajomymi jest umowiona , a umawialismy sie tydzien wczesniej , tlumaczyla sie ze zamiast tej soboty sie spotkalismy wczoraj . Gdyby jej zalezalo to by sie umowila nie ? Ponad to niewiem czy wierzyc , ale kolega sie jej zapytal o chodzenie ,i odmowila bo powiedziala ze " mnie ma na oku " i pisze caly czas do niej " kochanie , skarbenku itp " i nwm co mam robic , wydaje mi sie ze jestem za bardzo zazdrosny o nia , ale potrzebuje pomocy ekspertow , jak wczoraj sie pytalem ilu ma chlopakow na oku , to powiedziala ze to pytanie jest bez sensu i sie znowu zaczelismy klocic , no sorki , ale dla mnie nie jest normalne ze jak np . komus zalezy na mnie i chce ze mna sprubowac i pisze potem ze jestem dla niej wazny jak kolega ... ? jej na wielu kolegach zalezy wiec nierozumiem oco jej wgl chodzi ,
Prosze o odpowiedz dziekuje