Mój partner nie staje po mojej stronie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój partner nie staje po mojej stronie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Mój partner nie staje po mojej stronie

Witajcie
Jestem tu ,aby komuś się wygadać,poradzić
Mam pewien problem
Prowadzę własny biznes z moim partnerem ale jest to dla mnie bardzo nie korzystne ,gdyż on wyjechał na pół roku za granicę i żeby było mi łatwiej (pomaga mi jego przyjaciel -którego nie znoszę )
Miał tylko pomagać, a on zajmuje się prawie wszystkim nawet naszymi finansami mnie to bardzo denerwuje .Wszystko teraz wyszło tak ,że nie mam nic do gadania.Ciągle idzie wszystko w złym kierunku bo jak o coś proszę (tego  przyjaciela),nie mogę się do prosić lub to wykona za 2 dni.Ta firma była z myślą o mnie a teraz jest całkiem inaczej.
Powiedziałam wszystko swojemu mężczyźnie,że ja sobie sama świetnie poradzę.Ale on się upiera żeby on był...i mnie nie słucha ..

Nie wiem co mam robić sad
Najlepiej wszystko bym rzuciła i daleko wyjechała.Ale okaże się ,że jestem słaba psychicznie sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój partner nie staje po mojej stronie

Jeśli jest to wasz wspólny biznes,to powinnaś mieć prawo decyzji.Nie czekaj zatem,aż dostaniesz pozwolenie,tylko decyduj,w tym przypadku powiedz jasno i otwarcie przyjacielowi partnera,że jesteś w zarządzie.Przejmij pałeczkę,jeśli czujesz się na siłach,to czemu pozwalasz na odsuwanie siebie w cień?Walcz o siebie, dziewczyno,kobiety mają dużo ciężej w życiu,aby mieć uznanie i tylko same mogą o to zawalczyć.I bynajmniej nie jestem feministką,po prostu-sama sobie taki bacik ukręciłam na siebie kiedyś i ciężko to potem odkręcić,ale warto.

3

Walczę jak mogę naprawdę ,ale są momenty w których mam już dosyć.
Nie dość ,że mam partnera bardzo daleko i to na pół roku rozłąki to jeszcze ten biznes..
I jeszcze wszystko odwraca się przeciwko mnie ,bo wychodzi na to ,że to ja jestem ta zła itd.

4

o kochana,skąd ja to znam,tyrałam całymi dniami po 10 godzin w sklepie,a jak chciałam coś zmienić to nie mogłam,bo decyzyjny był on...ciągnęłam to aż się pochorowałam,bo wszystkiego było za dużo na mnie a głównie to były nerwy.W końcu zwinęliśmy interes,ale teraz to wszystko nadal moja wina.Co ci doradzić?Walcz o swoje,mimo wszystko,mimo tego,że ktoś uważa,że źle robisz a ty czujesz,że dajesz z siebie wszystko.To jest bardzo krzywdzące,ja to znam,ja to przeszłam,ale wiesz co?Tutaj trzeba mocnych posunięć,spokojnych,ale zdecydowanych.Musisz porozmawiać ze swoim partnerem,spróbuj,może zrozumie o co ci chodzi,niech on pogada ze swoim kumplem.To nie są proste sprawy,ale same się nie rozwiążą,a będzie coraz trudniej.Jak się uplasujesz w szeregu,tak pozostaniesz,tzw. ''Jak sobie pościelesz,tak się wyśpisz''Nie jest moim celem,aby cie podburzać,lecz wiem,jak to jest,kiedy człowiek męczy się psychicznie i nie ma znikąd wsparcia-to wykańcza.Problemy trzeba rozwiązywać,spróbuj pomyśleć o sobie i znaleźć siłę.Zrób to dla siebie,dla  związku,dla pracy.

5

Dziękuję za twoją radę ,bardzo mi pomogła.Wyznaczyłam pewne granice mam nadzieję ,że poskutkuje.
Zdecydowałam wyjechać na Mazury na parę dni ,aby odpocząć psychicznie od tego wszystkiego.

Jeszcze raz dziękuję

Pozdrawiam

6

A kto rządzi w firmie? Kto jest szefem?

Przecież to Twoje i Twojego partnera więc zwolnij przyjaciela, tak zwyczajnie jak się zwalnia pracownika. Podziękuj za pomoc i się pożegnaj.

7

bardzo dobrze,jedź,odpocznij,nabierz sił a potem...działaj.Wierzę w ciebie,dasz radę kobietko,bo jesteśmy silne,musimy w to tylko mocno wierzyć!

pozdrawiam

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój partner nie staje po mojej stronie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024