Gdzie te Chłopy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2014-05-18 22:07:55)

Temat: Gdzie te Chłopy?

Czy stajemy się...babami ([wulgaryzm] znaczy się)?

Ciekawe pytanie!

http://youtu.be/YsoCvq5KHAU

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie te Chłopy?

Już Cię prosiłam, byś dostosował swój język do regulaminu forum. To ostatni raz, kiedy proszę.

3

Anemonne napisał/a:

Już Cię prosiłam, byś dostosował swój język do regulaminu forum. To ostatni raz, kiedy proszę.

A co ja takiego zrobiłem?

Napiszę krótko - żadna skrajność nie jest dobra. Autor filmiku ma po części rację, jednak nie zgadzam się z tym, że faceci powinni przyjmować hormony. Jeśli facet nie umie być facetem, tak na dobrą sprawę nic mu nie dadzą. Nie uważam też, że napakowany facet o grubym głosie to najlepszy przykład męskości.

5

Primus napisał/a:
Anemonne napisał/a:

Moja edycja Twojego posta mówi chyba sama za siebie - użyłeś wulgaryzmu, nie pierwszy raz.

6 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2014-05-18 22:43:31)

Anemonne napisał/a:
Primus napisał/a:
Anemonne napisał/a:

Moja edycja Twojego posta mówi chyba sama za siebie - użyłeś wulgaryzmu, nie pierwszy raz.

Ale to było użyte w pewnym kontekście - to się nie liczy, gdyż nikogo nie obrażałem, ani nie obraziłem. No co ty - nie zauważyłaś tego?

Nie jesteś wyjątkiem, którego nie obowiązuje regulamin. Albo się dostosowujesz i go przestrzegasz (a zatem: nie próbujesz z nim dyskutować i dyktować, co się liczy, a co nie), albo nie wypowiadasz się na forum, z którego zasadami się nie zgadzasz. Z mojej strony to było tzw. ostrzeżenie, którego ignorowanie może skutkować zbanowaniem konta. Anemonne

7 Ostatnio edytowany przez femte (2014-05-19 21:36:41)

Nie sadze, zeby estrogeny z wody mialy jakies znaczenie. Raczej z zywnosci. Zywnosc pochodzenia zwierzecego - bo stosuje sie estrogeny w hodowli. Chocby synchronizacja rui. Ale najwiecej jest fitoestrogenow - czyli estrogenow roslinnych. Niestety intensywna hodowla nie obejdzie sie bez duzych ilosci bialka - wiec soja jest glowna pasza bialkowa. Zreszta nieobojetna dla zdrowia zwierzat - dobrze znane sa efekty nadmiernego skarmiania soi.
Soja (bialko sojowe) jest dodawana obecnie do roznych produktow.
To nie jest tak, ze kobieta to estrogeny a mezczyzna testosteron. Obie plcie maja te same hormony plciowe, tylko w roznych proporcjach.
Nadmiar testosteronu jest niebezpieczny. Osobnik na filmie jest dobrym przykladem - przesadzil z anabolikami i testosteronem. Ma wyrazne problemy z formulowaniem zdan.
Z doswiadczenia znam takich ludzi - czesto przychodzili zebrac o recepty - tez na testosteron. Anaboliki tez stosujemy w weterynarii - metanabol jest dobry w ciazy urojonej suk, nie ma takich skutkow ubocznych jak antagonisci prolaktyny. Wiec trzeba bylo byc bardzo ostroznym, zeby rodzice gowniarza potem po sadach nas nie ciagali.
Oczywiscie, swiadomie nie sprzedaje sie tych lekow, lub nie wystawia recept dla ludzi. Srodoiska zwiazane z silowniami sa jednak wyedukowane i potrafia wyludzac, niby dla psa.
Jeden cwaniaczek chcial testosteron, zeby pies kryl suki. Ja mu na to co za perle ma, ze az na testosteron musi go brac? Pies bez rodowodu, jak rodowodowych championow pelno. A testosteron wlasnie moze wywolac bezplodnosc.
To zachwalanie brania na wlasna reke testosteronu przypomina mi faceta ktorego poznalam w Holandii. Od rana nawijal, jaki to skret dobry, naturalny, dobrze sie po nim mysli. Na zaden inny temat nie mial nic do powiedzenia.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024