Podobami się az za bardzo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Podobami się az za bardzo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Podobami się az za bardzo

Mam problem strasznie podoba się jedna dziewczyna. Dla mnie to dziwne bo nigdy tego za moje dwadzieścia pare lat do nikogo nie odczuwałem. Jesteśmy znajomymi juz od 4 lat. Jestem dosć atrakcyjny i dziewczyny same mnie wyrywają. Ale tylko ona zachowuje się wobec mnie zimno ja bym okreslił to ze nawet przesadnie z nikim innym tak się nie zachowuje, jesteśmy z nią jak pies z kotem big_smile. Ja żeby nie było też udaje że mi nie zależy na niej. Nie jestem zbyt dobry w ukazywaniu uczuć. Ale mimo to cały czas o niej myśle, nie wiem jak tego się pozbyć, wystarczy że raz się z nią spotkam jak tydzień o niej później myslę. Rady typu nie spotykać się nie jest dobrą opcją bo mamy dużo wspólnych znajomych. Nie wiem czy powiedzieć co do niej czuje? Może mnie wyśmieje i mi przejdzie ale wątpie że to pomoże.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podobami się az za bardzo

Napiszę ci po męsku? jesteś chłopcem jeszcze czy już mężczyzną?

Jeśli to pierwsze to sprawa jasna, potrzeba ci czasu.

Jeśli to drugie, to zapraszasz na spotkanie i otwarcie mówisz o co chodzi.

Czy masz coś do stracenia?

A teraz BEZ ROZCZULANIA SIĘ NAD SOBĄ i za?.laj do przodu!

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Podobami się az za bardzo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024