Złość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Złość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Złość

Witam.
Zauważyłam u siebie od pewnego czasu że denerwują mnie związki u innych ludzi. Ograniczam kontakty z takimi osobami. Nie wiem jak to opisać ale strasznie mnie wkurzają w moim towarzystwie. Miała któraś z Was tak ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Złość

Moze zazdrości Cie to denerwuje ? Masz chlopaka ?

3

Nie. Jestem wolna.
W każdym razie chciałabym się tego pozbyć

4

A ja myślę że podświadomie jestes zazdrosna ze innym sie uklada a Ty jesteś wolna.

5

cisowianka napisał/a:

A ja myślę że podświadomie jestes zazdrosna ze innym sie uklada a Ty jesteś wolna.

Też tak myślę. Sądzę, że Ci to przejdzie jak znajdziesz sobie chłopaka.
Pozdrawiam

6

Zaśmiałam się czytając, bo trochę się z tym utożsamiam. Ale trzeba sobie zdać sprawę z tego, że to nie jest wcale dziwne. Masz taki typ osobowości, że może bardziej Cię to wkurza niż kogoś innego by wkurzyło, ale nic z tym raczej nie zrobisz. To, że lepiej się czujesz, kiedy mas zkontakty z kimś kto też jest wolny, jest oczywiste - więcej wspólnych tematów. To trochę tak jak by koleżanka miała dziecko i opowiadała Ci o pieluszkach, smoczkach pampersikach, a Ciebie w ogóle by to nie dotyczyło. No a ten stan "wolności" jest o tyle irytujący, że jednak gdzieś w podświadomości ciągle szukasz, więc nic w tym dziwnego, na prawdę.. lepiej oczywiście starać się jakoś funkcjonować z innymi - tymi związanymi - ale bądź w stosunku do siebie wyrozumiała wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Złość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024