Tak jak w tytule. od jakiegoś dłuższego czasu mojemu narzyczonemu sprawia przyjemność robienie mi na zlosc, wkurzanie mnie. tak mi sie wydaje bo jak widzi że coś mnie denerwuje to będzie to powtarzać. robi to czego nie lubie co prowadzi mnie do furii i się z tego cieszy... to raczej nie jest normalne zachowanie 24 letniego faceta co nie? co o tym myślicie?
No nie jest to normalne zachowanie.Nie chce byc tutaj zlym prorokiem,ale facet,ktory chce odejsc i nie wie jak to zrobic,robi wszystko by to kobieta sama odeszla.I ma wtedy czyste sumienie.Spróbuj z nim porozmawiac,o co tak naprawde chodzi.Zachowuje sie strasznie niedojrzale jak na swój wiek.Gdyby cie kochal,takie wyglupy,by mu nawet na myśl nie przychodziły.
a jestes pewna ze robi Ci na zlosc czy Ty to tak interpretujesz? moze to sa blahostki ktore Ty widzisz w innym swietle? Podaj jakis przyklad!
Witaj.Mysle,ze podloze jego zachowan jest znacznie glebsze.Wszystko wskazuje na to,ze masz do czynienia z sadysta.Przyjrzalas sie jego rodzinie?Jak wygladaja u nich relacje?Jak byl traktowany w domu?Moze nad nim ktores z rodzicow sie znecalo psychicznie?Sama bylam z takim facetem i wiem jak to dziala.Pzdr.