Zarządzanie zasobami ludzkimi czy mediacje i negocjacje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Zarządzanie zasobami ludzkimi czy mediacje i negocjacje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zarządzanie zasobami ludzkimi czy mediacje i negocjacje?

Witam serdecznie;)
Jestem tegoroczną maturzystką i mam ogromny problem z przyszłym wyborem kierunku studiów na który chce się wybrać. Uważam, że jestem osobą otwartą i życzliwą. Skończyłam technikum, jednak w tej szkole nikt nie dba o moją dalszą edukacje. Mam na myśli jakieś propozycje spotkań z doradcą zawodowym. Robiłam jakieś internetowe testy i w aktywności kierowniczej i społecznej uzyskałam najwięcej punktów. Dlatego mam pytanie do studentek lub absolwentek czy jesteście zadowolone ze swoich kierunków, czy któraś z Was studiuje zzl lub negocjacje i mediacje??
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź!:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zarządzanie zasobami ludzkimi czy mediacje i negocjacje?
kocha_nie_kocha;) napisał/a:

Witam serdecznie;)
Jestem tegoroczną maturzystką i mam ogromny problem z przyszłym wyborem kierunku studiów na który chce się wybrać. Uważam, że jestem osobą otwartą i życzliwą. Skończyłam technikum, jednak w tej szkole nikt nie dba o moją dalszą edukacje. Mam na myśli jakieś propozycje spotkań z doradcą zawodowym. Robiłam jakieś internetowe testy i w aktywności kierowniczej i społecznej uzyskałam najwięcej punktów. Dlatego mam pytanie do studentek lub absolwentek czy jesteście zadowolone ze swoich kierunków, czy któraś z Was studiuje zzl lub negocjacje i mediacje??
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź!:)

Wiesz co,mam koleżankę która wybrała sobie specjalnośc ZZL i ona nie jest zadowolona z tego wyboru -chodzi przede wsyztskim o fakt,że duża ilość przedmiotów to takie przysłowiowe  "lanie wody" ,  czy przykładowo "kierowanie zasobami ludzkimi", "rynek bezrobocia" -przewijały się na 1 roku by póżniej na studiach uzupełniających powrócić pod inną nazwą...

Oczywiście, jednemu się to będzie podobac innemu nie, to tylko opinia mojej koleżanki wink

A fakt że jesteś osobą otwartą ,zyczliwą i zapewne komunikatywną  od początku wykorzystaj np na studiach w jakiś kołach naukowych czy parlamencie,samorządzie studenckim big_smile

pozdrawiam wink

Bardzo dziękuję za odpowiedź:) Mam pytanko wiesz może jakie koleżanka ma plany po skończeniu studiów? Jaki otworzy się przed nią rynek pracy? Wiadomo, w internecie rozpisują się o niewyobrażalnie wielkich zarobkach i rozwoju  kariery, w rzeczywistości mówi się, że po tych studiach zapełnia się grono  bezrobotnych sad

4 Ostatnio edytowany przez sarenka1990 (2014-05-18 22:06:32)

kocha_nie_kocha;) napisał/a:

Bardzo dziękuję za odpowiedź:) Mam pytanko wiesz może jakie koleżanka ma plany po skończeniu studiów? Jaki otworzy się przed nią rynek pracy? Wiadomo, w internecie rozpisują się o niewyobrażalnie wielkich zarobkach i rozwoju  kariery, w rzeczywistości mówi się, że po tych studiach zapełnia się grono  bezrobotnych sad

teraz to już chyba praktycznie żadne studia nie daja gwarancji superzarobków  i w ogóle pracy;/
nie czytaj takich bajek, postaw przede wsyztskim na nauke języków !
A to co wiem to fakt,że właśnie specjalność zzl wybrały osoby  na roku, które hm chcą zaliczyć studia po najmniejszej linii oporu (ze względu na w miare lajtowe przedmioty) .

zależy co chciałabyś konkretnie robić, i btw- o jakiej uczelni myślisz i jaki tryb studiów bierzesz pod uwagę?

mediacje i negocjacje studiowałam na wyższej szkole bezpieczenstwa, na poczatku nie mogłam znaleźć prace, ale potem sie udało, same studia bardzo fajne

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Zarządzanie zasobami ludzkimi czy mediacje i negocjacje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024