Witam rozstałam się właśnie z chłopakiem nie wiem jak go odzyskać kilka razy go oszukałam i z tego powodu nie chce mnie już widzieć. W ogóle się do mnie nie chce odzywać jak go mam odzyskać bardzo mi zależy na nim pomóżcie proszę
napisz coś więcej bo ciężko tak doradzić nie wiedząc w sumie o co chodzi.... Jeśli go oszukałaś to może powinnaś jednak odpuścić? a jeśli nie to na pewno dać mu odpocząć i to wszystko przemyśleć....
Wiesz wiele razy pisałam z kolegą o on to widział o wiele razy zrywaliśmy i wracaliśmy i 4 dni temu napisał do mnie ten kolega a ja mu znowu odpisałam i on to zobaczył no i miał dość wszystkiego juz i nie chce mnie znać
No trudno, może w końcu czas żeby dać sobie chwilę oddechu.
nie wiem czy to chodzi o zwykłą zazdrość czy miał podstawy (sms z flirtem itd)
Jeśli zazdrość bez podstaw to może dobrze się stało bo takie ograniczanie w związku jest mocno chorobliwe i toksyczne.
Wiesz wiele razy pisałam z kolegą o on to widział o wiele razy zrywaliśmy i wracaliśmy i 4 dni temu napisał do mnie ten kolega a ja mu znowu odpisałam i on to zobaczył no i miał dość wszystkiego juz i nie chce mnie znać
to co co z nim pisałaś? jeszcze z jego kolegą? jednego chłopa Ci mało było? brak mi słów..
z moim kolegą pisałam. kiedyś filrt teraz zwykła znajomość. chce go odzyskać jak?
i wszystko jasne .. kiedyś flirt wyjaśniło całą sytuację....
myślę że musisz przystopować i nie męczyć go. Daj mu to przemyśleć. Możesz mu napisać że żałujesz więcej tego nie zrobisz i dasz mu czas oraz że nadal go kochasz i będziesz czekać na wiadomość od niego ... czy coś w tym stylu
dzisiaj rozmawialiśmy przez telefon on nie chce mnie znac mówi ze mnie nie kocha już. nie chce się spotkać a ja che pozozmawiać z nim
juz pisałam to nawet wspominałam mu wspólne chwilę
wiem że zrobiłam żle ale co moge zrobić zeby go odzyskać pomóżcie doradzcie coś
12 2014-05-08 21:15:31 Ostatnio edytowany przez kattyen (2014-05-08 21:23:58)
Nova powiedzial, ze cie nie kocha, to chyba mowi samo za siebie. Tez nie chcialabym byc z kims kto flirtuje za moimi plecami. Wyciagnij z tego lekcje na przyszlosc. Nie narzucaj mu sie, miej swoja godnosc. Musisz poniesc konsekwencje popelnionego bledu. Kazdy kogo napotykamy na naszej drodze jest naszym nauczycielem, mam nadzieje ze on nauczyl cie szacunku do drugiej osoby. Nie rob tego wiecej. Pozdrawiam.
ale to nie ja tu mam problem heheh:D:D
No
Juz poprawiam ![]()
mam odpuścić całkiem? mam nic mu nie pisać ani nie dzwonić?
Mnie sie wydaje, ze to juz po ptokach. Jak facet mowi, ze nie kocha to znaczy ze nie kocha, oni sie nie cackaja. Przykro mi ale tak w zyciu bywa. Po prostu odrob lekcje zadana przez zycie i nigdy wiecej nie popelniaj tego samego bledu.
a co mam zrobić z jego rzeczami chce dopiero zabrać je za miesiąc
Zapakuj do pudełka i oddaj za miesiąc. Po problemie.
miałam go odzyskać a nie oddawać mu rzeczy
Wyslij mu je poczta.
dziekuje za porady pozdrawiam
Nowa flirtowałaś z innym facetem - dla mnie to zdrada- Twój partner na razie nie chce Cię widzieć (zrozumiałe) więc z szacunku do niego, uszanuj tą decyzję. Ale, możesz zignorować moją radę i obrzydzić mu siebie na maxa.. wtedy NA PEWNO go odzyskasz.
23 2014-05-08 23:12:23 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2014-05-08 23:12:58)
Nowa, spróbuj "wskoczyć w jego buty"... chciałabyś, aby on stosował takie zagrywki wobec Ciebie?
Może zanim zaczniesz go "odzyskiwać", zastanów się co on czuje... Na jakiej podstawie miałby kolejny raz Ci zaufać?
Chyba, póki co, Ty sama powinnaś odzyskać siebie i uporządkować.
24 2014-05-08 23:20:23 Ostatnio edytowany przez piroman1981 (2014-05-08 23:20:52)
Jak coś komuś obiecujesz a potem nawalasz KILKA RAZY pod rząd to nie dziw się że ktoś w końcu zauważy że ma mającą go gdzieś szczówkę a nie z kobietę. Uczciwie zapracowane.