Brat mojego chłopaka zdradza swoją dziewczynę i rozpija go - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Brat mojego chłopaka zdradza swoją dziewczynę i rozpija go

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Brat mojego chłopaka zdradza swoją dziewczynę i rozpija go

Brat mojego chłopaka zdradza swoją dziewczynę, którą sama dobrze znam już od jakiegoś czasu, z tego co wiem robi to regularnie, albo z przypadkowymi dziewczynami z klubów, czy też udaję sie do burdeli itd. Nie mogę patrzeć jak on tuli i całuje swoją dziewczyne, wiedząc, że np. 3 dni wczesniej był z jakąś lafiryndą. Wiem o tym, bo powiedział mi to w tajemnicy moj ukochany. Strasznie mną to wstrząsnęło, naprawdę szkoda mi tej dziewczyny, bo ona mysli, że wygrała los na loterii i ma idealnego faceta hmm sama nie wiem co mam robić
Kolejna sprawa to to, że jego brat strasznie dużo pije, moznaby powiedziec, że codziennie. Moj nie przepada za alkoholem i czasem wypije moze 1 piwko, ale ten jego brat go wiecznie wyciąga, a to do baru, a to do niego do domu, albo gdzies na dwór i namawia go do picia! Ja w tygodniu pracuje, w weekendy mam szkołę i nie zawsze wiem co on robi, a gdy pytam to okazuje się, że znowu braciszek dzwonił, znowu coś tam chciał, a mnie po prostu krew zalewa. Wiem, że nie mogę mu tak po prostu zabronić spotykania się z nim, bo to jednak najbliższa rodzina, ale te jego wypady na panienki, boję się, że bedzie probował namówić mojego do podobnego zachowania i to jego picie... Jakiś koszmar po prostu!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brat mojego chłopaka zdradza swoją dziewczynę i rozpija go
stokrotka1990 napisał/a:

ale te jego wypady na panienki, boję się, że będzie próbował namówić mojego do podobnego zachowania i to jego picie... Jakiś koszmar po prostu!

Powinnaś o tym porozmawiać ze swoim chłopakiem, co Cie martwi i jakie masz obawy ..

Co do tamtej dziewczyny, no trudno .. jest biedna, też bym współczuła ale w końcu -prawda wyjdzie na jaw, ktoś, go, kiedyś, gdzieś przyluka z inną panienką i jego dziewczyna o wszystkim się dowie, bądź sama przejrzy na oczy..
Ale nie mówiła bym o tym jej z tej racji że jak wspomniałaś Twój chłopak powiedział Ci to w "tajemnicy" .. więc zdradzając jej tę informacje mogła byś stracić zaufanie swojego chłopaka..
Ewentualnie wejdziesz w konflikt z jego bratem, co może prowadzić do kłótni między wami..
Takie jest moje zdanie ..

Pozdrawiam

3

Odp: Brat mojego chłopaka zdradza swoją dziewczynę i rozpija go

Pogadaj ze swoim facetem i z ich najbliższą rodziną najlepiej też, alkohol i różne kretyństwa z nim związane to równia pochyła więc im szybciej zaczną mu wszyscy z głowy wybijać pewne rzeczy tym większa szansa że da się to odwrócić. Prawdopodobnie też nie będzie złym pomysłem ujawnienie całości jego zachowania przed wszystkimi, chociaż cholera wie co mu odbije.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Brat mojego chłopaka zdradza swoją dziewczynę i rozpija go

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024