Z tym jest odwieczny problem, sklepy pękaja w szwach od pięknych, modnych ciuszków, ALE......na szczupłe osoby!
Jakie polecacie sklepy z ciuchami dla puszystych?
Może fakt że mieszkam w niewielkim mieście wpływa na to że takich sklepów nie ma, owszem jest jeden sklep w rozmiarze 5XL ale za to ceny są kosmiczne!
A Wy moje drogie puszyste Panie gdzie się ubieracie? podajcie marki albo jakies sugestie
ja w sumie nie należę do osób w rozmiarze <XL, ale fakt , że takich ciuchów poprostu nie ma(albo jak sa to ceny sa jak piszesz nancy ogromne) denerwuje mnie. to się nazywa dyskryminacja. mieszkam w dużym mieście, ale nawet w centrach handlowych nie ma sklepu dla puszystych, więc chyba nie ma żadnej sieciówki, która by się tym zajmowała, a jedynie pojedyńcze prywatne sklepy których i tak jest mało. Swoją drogą szkoda, bo kobiety przy kości mogłyby wyglądać apetycznie gdyby miały wybór jeśli chodzi o ubrania, a tak ubierają tylko to co jest, a nie to co im się podoba.
pozdrawiam:)
U mnie w Katowicach jest parę takich sklepów, ale uważam że dobrym rozwiązniem jest sklep z odzieżą używaną można tam znaleść różne rozmiary nawet dla ,,gingantycznych" pań i jakość i cena są zadawalające:) pozdrawiam
Ps. A sklepy internetowe?
Warto wybrać się na rynek bazar lub jakąś hale, w takich miejscach można dostać tanie duże i dobre ciuchy
wiem co mówię bo mój tata do takich należy a mama należała do pewnego momentu. Ja mieszkam w łodzi i najlepsze ciuchy dla puszystych są : w Ptaku, na Bałuckim rynku, w Tuszynie na targowiskach, i w takim małym sklepie na Piłsudskiego
a po za tym w niektórych firmowych sklepach galeriach są rozmiary naprawdę duże, głównie na wyprzedażach, wtedy można znaleźć bardzo duże XL lub XXL.
Sklepy z odzieżą używana, to tylko niektóre bo niestety w wielu można znaleźć tragiczne rzeczy, a w niektórych znów super cacuszka ![]()