Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć

Poznaliśmy się przez internet, dokładnie 25 grudnia 2012r. Od lipca 2013 jesteśmy razem. Dzieli nas 350 km. Mój luby, jeździ do mnie teraz bo czeka mnie matura i chciałam się skupić na nauce. Mam taki problem z Nim odnośnie lekcji... Bardzo mało się przykłada, a nasze wyjazdy głównie zależne są właśnie od ocen. Obydwoje mamy po 18 lat. Ma spore zaległości z wielu przedmiotów ale zwyczajnie woli sobie wyjść na dwór zamiast przysiąść nad książkami.. Wiadomo, że nie można siedzieć 24/7 ale w jego sytuacji, powinien więcej poświęcić na to czasu. Nie tylko ja się wściekam o to, jego rodzice też toczą z Nim wojny na ten temat.. Ale do niego nic nie dociera, uważa, że jak przeczyta kilka razy to już potrafi dany materiał ale i tak jak pójdzie na sprawdzian kończy się to 1. A nasze wyjazdy są zależne od ocen dlatego, ze jesteśmy na utrzymaniu rodziców (nikt z nas nie ma pracy-ja jestem w LO, a on w tech). Myślałam, że skoro to jest dostateczny powód do naszego widywania się to weźmie się maksymalnie w garść i pokaże na co go stać.. Na początku roku szkolnego to jeszcze jakoś dawał radę, nie mogłam się o co przyczepić ale jak przyszedł koniec pierwszego semestru to i wyszło kilka zagrożeń z których cudem się wybronił. A teraz ma nadal problemy z tymi przedmiotami, z którymi nie dawał sobie rady w 1 sem. Wolałabym się tym wszystkim nie przejmować, przymknąć oko na te sprawy jednak bardzo mi zależy na naszym widywaniu się. ( Jeżeli nie ma żadnego wolnego, to jeździmy do siebie raz w miesiącu na jakiś weekend, a jak wypadnie jakieś dłuższe wolne to wtedy nawet na tydzień u siebie jesteśmy, zależy od okazji) Obawiam sie, ze dostal to co chcial i teraz wie, ze pokrzycze i tak dam spokoj. Bo po jakimś czasie to zazwyczaj tak się kończy.. Nie wiem jak mam na niego zadziałać, może ktoś pomoże? Błahy problem ale jednak... Ostatnio też pojechał z chłopakami na kebaba, to potem dopiero dzień po dowiedziałam się, że były jeszcze z Nim dziewczyny. Nie byłoby nic w tym dziwnego tyle, że sam stwierdził, że o takich rzeczach powinniśmy sobie mówić. Raz, zauwazylam w jego historii obrazki jakiś kobiet, które były gołe. Bardzo mnie to zaniepokoiło, sam zaraz się tłumaczył, że komp mu się zawiesił i przypadkowo na nie naklikał... Też sam mówił, że nie ogląda takich rzeczy, że to szkodzi związku, chciałabym temu wszystkiemu uwierzyć, zamknąć ten rozdział ale czasem to mi po prostu nie daje spokoju...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć

Może uczcie się razem? Wiem, że oboje wolicie spędzać czas w inny sposób niż na nauce, ale można to podzielić. Nie wszystkim chłopakom niestety zależy na nauce i dobrych ocenach, więc trzeba może zastosować jakimś presje na nim.
też by mnie zaniepokoiło jakbym zobaczyła zdjęcia nagich kobiet na komputerze mojego chłopaka.
To facet, widzicie się rzadko, trzeba trochę też zrozumieć ;D. To nie musi nic znaczyć

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024