Jak poradzić sobie po rozstaniu??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak poradzić sobie po rozstaniu???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak poradzić sobie po rozstaniu???

Witam,zostawił mnie chłopak byłam z nim 4 miesiące zakochałam się w nim. Na początku było kolorowo był czuły mówił, że mu na mnie zależy. Wszystko zmieniło się po śmierci jego mamy. Napisał mi smsa,że chce zerwać, że nic do mnie nie czuje" serce nie sługa" zaproponował mi przyjaźń.Od tego czasu rozmawialiśmy jak przyjaciele aż do momentu, gdy napisał mi parę niemiłych słów.Czuje ,że nie mam dla mnie szacunku co strasznie mnie boli. Starałam się być dla niego wsparciem a tu takie słowa z jego ust.Najgorsze jest to,że dziś zapytał się czy myślę,że miedzy nim a moja przyjaciółką coś jest (jego była) i czy nie jestem zazdrosna. Gdy go ja zapytałam czy jest coś między nimi odpowiedział,że jeszcze nie i nie wie czy ona coś do niego czuje.Prosił mnie abym jej tego nie mówiła.Odnosze takie wrażenie,że robi mi to specjalnie bo dobrze wie jak jest mi ciężko i  mi pisze czy myśle ,że cos miedzy nimi jest.NIe mam z kim o tym pogadać zawsze w takich sprawach radziłam się mojej przyjaciołki a teraz nie wiem czy sie jej zapytac o niego czy nie.Nie mogę o nim zapomnieć ciągle o nim myślę tak strasznie to boli jak wymazać go z pamięci??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poradzić sobie po rozstaniu???

odpowiedział,że jeszcze nie i nie wie czy ona coś do niego czuje.Prosił mnie abym jej tego nie mówiła.

Zostałaś już obsadzona w roli koła zapasowego. Naprawdę po takich słowach chcesz o tego człowieka "walczyć"?

3

Tak bardzo bym chciala zpomniec ale zawsze jest cos co mi o nim przypomni mieszka blisko mnie i chcac nie chcac wpadamy na siebie.Dzis powiedzialam sobie , że nie bede sie poniżac dla kogos takiego jak on,że kiedys trafie na kogos kto mnie pokocha ale boje się, ze ja wtedy nie pokocham tego kogos bojąc sie ,że mnie zrani.Cały dzisiejszy dzień przeplakałam myślac,że on i moja przyjaciolka moga być razem

4

No i dobra! Zdajesz sobie sprawę, że to nie facet dla Ciebie - już jest dobrze smile
Teraz krok po kroku, czytaj wątki z forum- na 99% w niektórych odnajdziesz siebie i mnóstwo rad, jak sobie z tymi emocjami radzić.

Trafiłaś tutaj i jeśli tylko naprawdę CHCESZ - uwolnisz się od niego.

Chyba, że chcesz tylko jojczyć i zatapiać się w swoim "nieszczęściu" (które z czasem okaże się lekcją i szczęściem) - to nie pomożemy wink

5

Czytam różne wątki na forach i pomagają bo wiem,że nie jestem z tym sama i wiem,że musze być silna ale boje się,że jak go zobacze to znowu cos we mnie pęknie.Nauczył mnie jednej rzeczy żeby im nie ufać teraz bedę ostrożniejsza. Musze sie podnieść i isć dalej tylko ten cholerny bol po nim

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak poradzić sobie po rozstaniu???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024