Zakupy spodni (dżinsy) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zakupy spodni (dżinsy)

Hej zakupiłam spodnie firmy Levis  za 320 zł które farbują mi ubrania ,bielizny a także torbę która kosztowała 300 zł .Przy zakupie spodni sprzedawca nie poinformował mnie że spodnie będą farbować .Także na metce spodni nie ma informacji że farbują.Złożyłam reklamacje która została nie uznana !!!                                                                                                                                                                                                Opinia rzeczoznawcy Z przeprowadzonej oceny organoleptycznej spodni w zakresie kwestionowanym wynika ,że : Badana tkanina wykazuje obniżoną trwałość  wybarwienia natarcie suche w stopniu odpowiadojącym zamierzonym właściwościom tkanin ubraniowych dżinsowych - właściwość ta jest powszechnie znana wymagania w tym zakresie  sąm określone w dokumentacjach technologicznych producęta i odpowiednich z Polskich normach reklamacja jest nie uznana !        spodnie nosiłam przez 4 dni  Prosze o poradęco ma dalej zorbic :c

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-04-27 20:18:02)

Odp: Zakupy spodni (dżinsy)

Myślę, że nic nie zrobisz -czym ciemniejsze dżinsy tym bardziej farbują i faktycznie jest to skutek powszechnie znany - dopiero po kilkakrotnym upraniu barwienie stopniowo zanika.

P.S. Wypłukaj spodnie w wodzie z dodatkiem octu, powinno zmniejszyć farbowanie smile

3 Ostatnio edytowany przez TheNiuna (2014-04-27 20:57:33)

Odp: Zakupy spodni (dżinsy)

Myślisz że jak bym napisała odwołanie od reklamacji to by sie udało czy nie??? yikes Jeśli masz czas to odpisz smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024