Czerwona spódnica - jaka góra?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czerwona spódnica - jaka góra??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

Temat: Czerwona spódnica - jaka góra??

Już jakiś czas temu kupiłam sobie śliczną czerwoną spódniczkę przed kolana, lekko marszczoną (mniej więcej tego typu: http://sukienka.com.pl/photos/spodniczka-mini-a-la-bombka-paseczek-gratis-r-36-1852146157.jpg)
jednak mam problem z dobraniem do niej góry. Za każdym razem gdy ją zakładałam, nosiłam do niej gładką, czarną bluzkę. Chciałabym nieco 'zaszaleć' i móc zakładać ją też do innych kolorów, ale nie bardzo wiem co może do niej pasować. Bieli się wystrzegam, bo nie chciałabym wyglądać jak żywa polska flaga wink może macie jakieś pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czerwona spódnica - jaka góra??

Fajny temat, bo też mam z tym problem a upatrzyłam sobie czerwoną spódnice do zakupu. Ale myślę że do białej bluzki będzie pasować idealnie. Szara, kremowa, wszystkie jasne barwy chyba wink

Hej,

Do czerwieni - zważywszy na zbliżający się okres letni będzie pasowała pomarańczowa, gładka góra. Zaszalejesz z kolorem, a przy tym wpiszesz się w trendy smile

4

Najlepsza biała ! smile Z czerwoną spódnicą wygląda bardzo elegancko smile

5

Projektująca siebie napisał/a:

Hej,

Do czerwieni - zważywszy na zbliżający się okres letni będzie pasowała pomarańczowa, gładka góra. Zaszalejesz z kolorem, a przy tym wpiszesz się w trendy smile

Nie wiem czy byłabym na tyle odważna żeby zdecydować się na dwa tak żywe kolory wink chyba, że byłaby to delikatna pomarańcz - bardziej pastelowa, ale to musiałabym zobaczyć, bo ta moja spódnica ma kolor mocnej czerwieni, ale nie krwistej tylko takiej bardziej 'odblaskowej'.

O bieli jak już mówiłam, wydaje mi się, że wyglądałabym jak flaga Polski, ale chyba to jest druga ewentualność po czerni wink

6

Ja bym założyła szarą, bardziej sportową, żeby przełamać tą elegancję i fajne buty sportowe, np airmaxy big_smile

7

Jeansowa koszula smile

8

Jeśli nie biel, to może coś w odcieniach kremu? Różnica niby niewielka, ale w tym zestawieniu daleko Ci będzie do flagi wink. Doskonale sprawdzi się też wspomniana szarość albo grafit.

9

Ostatnio widziałam odważne zestawienie czerwonej ołówkowej spódnicy z niebieską a w zasadzie z kobaltową bluzką i to na takiej Pani w wieku 50 lat powiem szczerze że bardzo mi się to spodobało i sama mam czerwoną spódnicę(co prawda rozkloszowaną) i spróbuje takiego zestawienia smile

10

TangoMotyla99 napisał/a:

Jeansowa koszula smile

ooooo genialny pomysł!!!

11

Do czerwonej spódnicy możesz założyć koszulki w kolorach: kremowym, beżowym, szarym, czarnym, granatowym, camelowym, brzoskwiniowym, kobaltowym, oliwkowym. Ważne,żeby pasowały do siebie nasyceniem. Możesz też poszukać koszulek z jakimiś nadrukami w których powtarza się kolor spódnicy smile

12 Ostatnio edytowany przez cslady (2016-02-08 14:47:29)

jak dla mnie mnie super wyglada  bluzka z spam, bluzka hiszpańska, do czarnej spódnicy. wiem bo ją mam.

13

ja bym założyła szarą, taką w kolorze dresu. Albo wojskowa oliwkowa zieleń smile

14

Świetnie wygląda bluzka w wzorki. Szczególnie jak ma trochę czerwonych wzorków. Ja mam taką stylizację.

15

Ja bym założyła czarną bluzkę. Będzie się  ładnie komponować

16

Ja zdecydowanie postawila bym na czarna, uwielbiam czern polaczona z czerwienia, jesli ktos nie lubi czaerni, to wyprala bym kremowa. Biala jak dla mnie odpada tongue

17

jak już ktoś wcześniej napisał, też bym założyła szarą bluzę i jakieś mniej oficjalne buty wink

18

Szara lub czarna  najlepsza

19

ja bym wybrała czarną górę wink

20

Ja na Twoim miejscu zdecydowałabym się na niebieską/białą lub czarną bluzkę. Nie działa link więc tej spódnicy już nie widzę. Jednak z doświadczenia wiem, że są to najlepsze połączenia.

21

Ja osobiście lubię połączenie czerwonego z czarnym.

22

tajemnicza75 napisał/a:

Ja osobiście lubię połączenie czerwonego z czarnym.

Ja również, zresztą do mojego typu urody te dwa kolory doskonale pasują.

23 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-10-31 18:07:10)

Czerwień jest "trudna" w noszeniu. Jeśli nie chcesz do czerni już jej zakładać, to może do granatu? Skoro nie biały, to może beżowy? Ja lubię połączenie czerwonego z szarością. Generalnie łączenie spódnic z górą stanowi wyzwanie. Czytałam nawet poradnik na ten temat, znajdziecie go na tym blogu: [nieregulaminowy link] - może skorzystacie ze wskazówek. Ja staram się kupować gotowe zestawy. Tak mi łatwiej...

24

Do czerwonej spódniczki też zwykle ubieram czarną górę, ale myślę, że kolor kremowy również pasuje, podobnie szarość. Podobają mi się też odważne stylizacje, w których łączy się czerwień z fuksją lub różem, ale wiem że nie każdy lubi takie klimaty.

25

Może jakaś beżowa bluzka? Albo koralowa? Powinno pasować wink

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czerwona spódnica - jaka góra??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024