Ból podczas stosunku/ blokada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ból podczas stosunku/ blokada

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Ból podczas stosunku/ blokada

Hej chciałąm zapytać, czy ktoś ma tak jak ja.. Od kilku lat mam tak, że boli mnie gdy mężczyzna chce wejść we mnie ... przy każdym kontakcie seksualnym.. Myślałam, że to od złego nawilżenia, ale problem przy nawilżeniu się powtarzał. Mam tam poprostu bardzo ciasno i boli przy zbliżeniach - czytałam o takiej przypadłości, ale nie wiem czy ktoś z was na początku miał podobnie. Powiem tak, że przez to unikam zbliżeń, boje się, że mnie będzie bolało.. nie chce seksu. A ostatnio nawet się blokuje. Jestem w łóżku mężczyzna mnie pieści.. jest ok, ale w momencie gdy on mnie silnie pieści - mówie ,że nie chce.. by weszedł we mnie.. nie chce i obracam sie, każdy pytał czemu nie chce.. zachowuje sie jak typowo skrzywdzona kobieta.. boje sie ze przez to nie znajde nikogo do łóżka.. z nikim nie wejdę w normalne realacje. Nie poznam smaku seksu do końca...

Co wy mi poradzicie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Judytkaaa (2014-04-18 16:09:32)

Odp: Ból podczas stosunku/ blokada

Nie sadze zebys byla na tyle ciasna...Przeciez pochwa przy podnieceniu sie rozszerza..moze nie jestes wystarczajaco podniecona?
Twoja blokada jest gdzies w glowie...Musisz sie wyluzowac i nie myslec o tym, ze moze cie bolec
Przed kazdym stosunkiem z gory nastawiasz sie na bol
Czasem niektore rzeczy sa gdzies gleboko zakorzenione w naszej glowie
Mysl o seksie jako o czyms przyjemnym, jako o zblizeniu z ukochana osoba
Seks nie moze bolec, musi sprawiac przyjemnosc smile Mozesz postarac sie tez o jakis zel intymny;)
Glowa do gory:)

Jeśli chodzi o zbliżenie - najczęściej jestem nawilżona, może masz rację.. nastawiam się na nie... ze będzie boleć i efekt jest taki a nie inny.

4

Moze tez byc tak, ze Twoj facet jest bardzo dobrze wyposazony przez nature...ale tym bym sie raczej nie przejmowala big_smile

Za bardzo wyposażony przez naturę... padłam.... ;D tylko jednego mężczyzne znałam, który był dobrze wyposażony przez naturę...

6

To moze masz uraz po nim tongue

Po wszystkich du... których poznałam mam uraz fajnie ;D

8

hehe teraz odbiegajac troche od tematu...
Niektorzy faceci wymagaja nie wiadomo czego od kobiet a tak naprawde sami maja male pyrtki w gaciach...

To jest prawda - z pozoru ci tacy zwyczajni... mają "pytony" - aa ci co szpanuja maleństwa... Potwierdzam to!!!!

10 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-04-18 17:44:52)

A czego niby wymagają?
Z resztą jak zwykle powiem, że takie gadanie jest krzywdzące. Generalizuje i ocenia z góry kogoś , kto w ogole nie zasługuje na takie opinie.

11

Nie generazlizuje napisalam przeciez, ze niektorzy smile

Czego wymagaja?
Super laski, zawsze zadbanej, umalowanej, pachnacej, z duzym biustem
Tak naprawde wymagaja idealu chociaz sami idealami nie sa....

Judytkaaa napisał/a:

Nie generazlizuje napisalam przeciez, ze niektorzy smile

Czego wymagaja?
Super laski, zawsze zadbanej, umalowanej, pachnacej, z duzym biustem
Tak naprawde wymagaja idealu chociaz sami idealami nie sa....

To prawada by nie wiadomo jak była cudowna i wulkan seksu w łóżku

13

Wulkan seksu to temperament, a nie cecha fizyczna wyglądu. Ma prawo wymagać takich rzeczy, ale gorzej gdy sie czepia defektow wizualnych.
Jak on jest zadbany, to czemu ona ma nie byc? Jak on jest pachnący, to czemu ona ma nie byc?

14

Dokladnie tak..
Najpierw drodzy Panowie spojrzcie na siebie a dopiero pozniej wymagania smile

15

thepass napisał/a:

Wulkan seksu to temperament, a nie cecha fizyczna wyglądu. Ma prawo wymagać takich rzeczy, ale gorzej gdy sie czepia defektow wizualnych.
Jak on jest zadbany, to czemu ona ma nie byc? Jak on jest pachnący, to czemu ona ma nie byc?

Mi chodzi o Panow ktorzy nie dbaja o siebie a wymagaja od kobiety aby byla chodzaca boginia i seksbomba smile

16

To o laskach można powiedzieć, że wymagają: mięśniaka, z grubym portfelem, super bryką, z pałacem, z dużym wiadomo czym itd. Tylko jaki sens ma taka dyskusja? I z tematem nie ma nic wspólnego..

A co do problemu, idź do lekarza niech Cie "tam" zbada.

17

No racja bez sensu taka gadka big_smile
Mezczyzni kontra kobiety smile

a ja chciałam poważnej rozmowy o problemach łóżkowych ;(

19 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-04-18 18:17:25)

No to Ci napisałem. Idź do ginekologa, niech Cie zbada. Dostaniesz diagnoze. Jeśli będzie ok, to wtedy będzie wiadomo, że problem jest w głowie. Bo tak to nie wiem na co liczysz. A, z początku z reguły jest ciaśniej. Ty unikasz zbliżeń bo boisz sie bólu więc kiedy masz sie "rozepchać", że powiem kolokwialnie.

Ginekologicznie wszystko jest ok... robilam badania i pytałam kilku specjalistów.

21 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-04-18 19:38:39)

No to dobrze.  Skoro i nawilżenie jest i skromniej obdarzony partner to już nie wiem. Chyba, że wszystko z budową masz dobrze, a faktycznie jesteś ciasna tak z natury po prostu. Ewentualnie ten uraz psychiczny bo innego wytłumaczenia nie znam. Jeszcze sie zobaczy co dziewczyny napiszą, ale słyszałem o takich problemach, że jeszcze nie jesteś "tam" wyrobiona. Ale też rozumiem bo jak boli no to jak sie rozruszać.

22

Moze mało delikatni partnerzy i nie umieją wyczuć co i jak (ale raczej instruowałaś?). Mozna snuc domysły.

Niestety boli mnie nawet jak paluszkiem rusza głębiej... nie wiem czemu - to nawet nie jest przyjemnie tylko... czuje ból..

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ból podczas stosunku/ blokada

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024