czy zostawić mojego faceta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy zostawić mojego faceta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: czy zostawić mojego faceta?

Ostatnio się połapałam ze mój facet był prowodyrem bardzo głupich akcji. Głupie smsy bardzo zboczone od jakiejś idiotki były przez tydzień potem jakiś numer wypisywał do mnie ze on jest głupi ze rozpowiada na prawo i lewo co robimy tylko ten ktoś akurat mijał się z prawdą i to równo chociaż to co pisał było podchwytliwe. Potem namawiał mnie na seks ten facet który do mnie pisał niezła chryja z tego wyszła. Nie mówiąc o tym jakie ja miałam w tedy nerwy.

Teraz ja stwierdziłam ze go sprawdzę bo dalej ta sprawa mi nie dawała spokoju. Poprosiłam moja koleżankę żeby ona z nim pisała normalnie spokojnie bez jakiś bezeceństw. On jak ten ostatni łoś zaczął na siłę sprawdzać kto do niego pisze i tez mnie cały czas sprawdza tym sposobem doszłam że to on wymyślił ta poprzednia akcję.

W porównaniu z tym o czym piszą to teraz na gg to tamta sytuacja była okropna i psychopatyczna.

Co ja mam z nim zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy zostawić mojego faceta?

zapytaj czy jest zadowolony z twojej reakcji i że o wszystkim wiesz i żeby z siebie bez obrazy głupka juz nie robił

3

i przyznać się do tego ze koleżanka moja pisze do niego na gg po przyjacielsku?

4

mhjh333 napisał/a:

Co ja mam z nim zrobić?

Z nim? Najlepiej już nic.
Ale siebie się zapytaj, czy nie szkoda Ci życia na kretyńskie zachowania, rodem z gimbazy, niepewność i niesmak.

5

Myślę, że powinnaś go olać.

6

Uwielbiam to jak ludzie nie mają własnego rozumu i muszą pytać się ludzi, czy z kims byc czy nie. Przeciez sama widzisz co on robi, jak sie zachowuje i sama czujesz czy jest to dla Ciebie odpowiednie, czy nie.

7

A po co mu to mówić??Koleś sobie może jaja z ciebie robi przez to że wypisuje w imieniu innego faceta a potem ma śmiechawe z ciebie.. pisałaś temu kolesiowi żeby sobie dał spokój jak pisał zboczone sms??

8

tak żeby się odpierdolił sory ze przeklęłam. Wiem że to ma głębsze podłoże ale nie jestem w stanie się dowiedzieć dla czego mógł coś takiego wymyślić jak się jedna jeszcze rzecz nie zmieni to każe mu iść swoją drogą.

9

thepass
Nie trzeba być zaraz tak krytycznym. Po to jest to forum, żeby w razie potrzeby móc wylać swoje żale gdy nie ma nikogo obok. Czasem bywa naprawdę cięzko, a nie ma z kim o czymś porozmawiać. Takie pytanie, może dośc abstrakcyjne "byc albo nie być". Generalnie dziewczynie może na nim zależeć i moze szukać innego sposobu na rozwiązanie problemu. Być może gdy wszystko zawiedzie przyjdzie czas na poważną decyzję.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy zostawić mojego faceta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024