Czymże byłby świat bez kobiety.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czymże byłby świat bez kobiety..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Czymże byłby świat bez kobiety..

Witam, od jakiegoś czasu czytam Wasze problemy, historie i w ogóle wszystko co jest na tym forum, ale od dłuższego czasu mam takie myśli, z którymi przychodzę do Was, a konkretnie do kobiet zainteresowanych tym.

Mam 19 lat i nie narzekam na brak kontaktów z dziewczynami (nastolatkami), ale te problemy i ogólnie pisanie już mi się znudziło, chciałbym poznać jakieś nowe, takie już dojrzałe, prawdziwe i zyciowe, nie rozmawiać ciągle o tym co się działo w szkole, wyjściach, imprezach ile to piw nie wypiły, na jakich melanżach nie były, a poza pisaniem mają swój fejm i kryją się w słuchawkach poszkodowane na cały świat. I tutaj jest to co chciałbym zamieścić, otóż lubie rozmawiać, a najbardziej słuchać i doradzać, dlatego chciałbym poznać osoby starsze ode mnie, wiek nie gra roli i po prostu poznać je, porozmawiać na inne tematy, chociażby o studiach, pracy, czy nawet planach na zycie, bo to już taki wiek że trzeba powoli myśleć o tym, za rok matura, studia, to już o czymś swiadczy, a że jestem osobą inteligentną, nie pójde na byle jakie studia, byleby chodzić. Nie wiem jak to odbierzecie, ale z mojego ubogiego doświadczenia (jak będę miał drugie tyle lat to moge mówić że jestem bardzo doświadczony ) i obserwacji wynika to, że kobiety potrzebują dużo rozmów z osobami którym ufają. Wierze w przyjaźń damko-męską dlatego wychodzę z taką inicjatywą do Was. Gdyby takie kobiety były zainteresowane proszę pisać na mail z profilu.

Ps. przepraszam że w takim wątku, ale sam nie wiedziałem gdzie to dać i oczywiście czekam na opinie w tym poście na temat mojej inicjatywy, bo może trafi się osoba z którą można będzie rozmawiać na wszystko i o wszystkim, pomimo mojego młodego wieku?

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czymże byłby świat bez kobiety..

W zwiazku z kobieta nie zawsze jest z gorki ale bez kobiety tez nie jest kolorowo. Pomysl gdyby nie kobiety Nas facetow na swiecie by nie bylo.

3

Odp: Czymże byłby świat bez kobiety..

chyba zrozumiałeś tytuł od strony tego, że byłby piękny, a nie chodziło mi o taki, a własnie na odwrót smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czymże byłby świat bez kobiety..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024