Temat: Serum i krem do rzęs L'biotica

Ktoś stosuje? Jak się u Was sprawdza. Jestem ciekawa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Serum i krem do rzęs L'biotica

Hej. Używałam obydwu. Jeżeli chodzi o krem, to prócz nieporęcznej aplikacji nie mam mu nic do zarzucenia. Serum jest wygodniejsze. W przypadku obu tych produktów muszę stwierdzić, że działają. Może nie są to jakieś efekty WOW jak po Revitalash, itp droższych odżywkach, ale moje rzęsy i brwi stały się mocniejsze- w końcu przestały totalnie wypadać, a na tym mi najbardziej zależało. Widać różnicę także w ich zagęszczeniu- jest ich więcej. Także urosły i lekko się przyciemniły. Myślę, że na większe efekty po prostu potrzeba więcej czasu, a systematyczne używanie ich na pewno je da. Można stosować obydwa na raz- krem na noc, a serum na dzień, wtedy efekty będą znaczniejsze. Ja stosuję osobno i wszystko nakładam na noc. To dobra alternatywa dla kogoś, kto nie ma 300zl by wydać na odżywkę. Ceny L'biotica są naprawdę atrakcyjne.

3

Bardzo Ci dziękuję za wypowiedź. Nie wydałabym nigdy 300 zł na jakiś kosmetyk, więc pytam o dużo tańsze zamienniki.

4

ja wlasnie wczoraj kupilam w promocji serum za 8 zł w biedronce. zakochalam sie w tej szczotce! mysle ze gdy wykoncze serum bede uzywac jej do malowania rzes tuszem, bo idealnie je rozdziela big_smile co do skutecznosci- zbyt wczensie by sie wypowiadac smile zobaczymy smile

5

Serum do rzęs na mnie podziałało. Tak gdzieś po miesiącu stosowania zauważyłam różnicę, gdy malowałam rzęsy. Ale po przejrzeniu recenzji w necie wiem, że są osoby u których nie było żadnych efektów.

6

Moja mam to stosowała, ale nie zauważyła jakiś spektakularnych efektów. Natomiast kiedyś tata sprezentował jej zabieg pielęgnacyjny z Thalgo i dodatkowo kupił Revitalash i ta rzeczywiście dała rewelacyjne efekty.

7

Kupiłam sobie serum i faktycznie szczoteczka genialna. Muszę pamiętać by jej nie wyrzucić, bo przyda się jeszcze wink Aplikacja nią jest bardzo wygodna.