Ostatnio natknęłam sie w necie na krem dla facetów który ma właściwości stymulująco- pielęgnacyjne i który poprawia ukrwienie penisa i podobno doznania są lepsze zarówno dla mężczyzny jak i kobiety.
I takie pytanko czy Wasi faceci używają czegoś takiego? Pytanie również skierowane do facetów.
może jestem zacofana ale nie słyszałam o tym hehehe
anuska, mój jakby stosował jakiś krem to przebiłby mnie na wylot;)))
pierwsze słyszę i miałabym podobnie jak Juliete
Czyli nie słyszałyście szkoda ale właśnie sie zastanawiam żeby tak na próbe zamowić ten kremik i zobaczyć jak by to zadziałało.
krem to dla mnie coś nowego .. z reguły używa się żelów np. rozgrzewających ...ale to tak podczas stosunku .. a krem to masz na myśli chyba do codziennego używania ,czy źle zrozumiałam?
chodzi mi o taki krem którego używa sie przed stosunkiem, i znalazłam właśnie taki o nazwie BIGER który używa sie 10 min. przed lub profilaktycznie kilka razy w tyg. Tak po prostu ciekawa jestem jak by to zadziałało.
ciekawość dobra rzecz tylko żeby to nie było jego kosztem ;]
9 2011-01-09 22:11:59 Ostatnio edytowany przez Dary (2011-01-09 22:12:22)
chodzi mi o taki krem którego używa sie przed stosunkiem, i znalazłam właśnie taki o nazwie BIGER który używa sie 10 min. przed lub profilaktycznie kilka razy w tyg. Tak po prostu ciekawa jestem jak by to zadziałało.
Mozecie uzywac tylko bez oralu dziala nawilzajaco niema skutkow ubocznych i nikogo nie rozerwie stymulacja odbywa sie na zasadzie temperatury ktora dziala na erekcje
no własnie .. czyli jest to żel rozgrzewający ..stosowałam takie .. i powiem ,że jakichs specjalnych wrażen ani ja nie miałam ani partnerzy ... tylko poslizg
Róznie dziala,na nie ktorych wiecej lub mniej,poslizg jest zawsze co nieraz jest waznym elementem podczas stosunku
Nie zdajecie sobie nawet sprawy z tego, z jakich kosmetyków aktualnie korzystają faceci. Tak z ciekawości weszłam sobie do sklepu internetowego z męskimi kosmetykami. Widzę tak przykładowo:
GUAM UOMO Talasso Scrub peeling wyszczuplający dla mężczyzn pod prysznic
GUAM UOMO przeciwzmarszczkowy krem po goleniu dla mężczyzn 50
Fridge by Yde Face Time krem przeciwzmarszczkowy
Faceci mają już tak samo wiele kosmetyków do wyboru co kobiety. A może nawet więcej? ;-)
szala - kosmetyków dla mężczyzn jest oczywiście całkiem dużo i jest z czego wybierać. Sam, ze względu na swoją 'cudowną' cerę i tendencję do trądziku korzystam często z różnych peelingów i żeli głęboko oczyszczających. Ba, używam balsamu nawilżającego nivea dla niemowlaków (jedyny, który mnie nie uczula), choć dla mnie to nie wybór - po kąpieli/prysznicu skóra potrafiła mi wysychać do tego stopnia, że aż pękała. Na szczęście, jak raz, drugi, trzeci się nie nawilżę to aż takiej tragedii nie ma jak dawniej i teraz najwyżej mnie swędzi skóra. Po prostu często chodziłem na basen, a i woda w naszych kranach do zbyt przyjaznych nie należy i takie są tego efekty.
Wielu mężczyzn, ze względu na swoją profesję musi wyglądać pod każdym względem super. Oznacza konieczność używania różnych kosmetyków, o których wspomniałaś. Widzę to po moich rodzicach - to moja mama bardziej dba pod tym względem o ojca niż on sam o siebie. Lepsze maszynki i żele do golenia, lepszy szampon itp. sam nie zwracałby na to aż takiej uwagi. I chyba jest tak nie tylko w przypadku moich rodziców, że to kobieta dba bardziej o wygląd swojego mężczyzny niż on sam.
A wracając do tematu wątku:
Kiedyś testowałem żel rozgrzewający albo gumki rozgrzewające - już nie pamiętam dokładnie. Dla mnie - tragedia. Po stosunku miałem ochotę obłożyć krocze lodem. Z resztą podobne odczucia miała moja partnerka. Było nieprzyjemnie - zdecydowanie zbyt gorąco. Najbliższe (choć dużo mocniejsze) odczucie podobne do tego co wtedy czułem to jak człowiek smaruje się Ben Gayem. Także wszystko zależy od indywidualnych upodobań. Kto nie spróbuje, ten nie będzie wiedział jak to na niego podziała. Czy to wzmaga erekcję albo intensyfikuje odczucia? W moim przypadku nie. Poza gorącem i wynikającym z niego pewnym dyskomfortem nie czułem niczego innego.
Może to nawet nie wynika z konkretnej pozycji, że bardziej o siebie dbają, a z samego podejścia. Jednym zależy na ładnym wyglądzie mniej, a innym bardziej i w żaden sposób to się nie zmieni. Oczywiście pozycja, poważna praca robi swoje. Trudno oczekiwać, by budowlaniec poświęcał swojemu wyglądowi tyle czasu, ile poświęca go osoba pracująca na stałe w biurze, prawda?
15 2018-09-19 12:54:46 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-09-19 14:31:16)
A korzystał tutaj ktokolwiek z spam? Znalazłam go na tej stronie i mocno się nad nim zastanawiam. Bardzo bym dziękowała za wszelakie opinie! nieregulaminowy link