Praca - jaka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Praca - jaka?

Studiuję dziennie na 3-cim roku. Nie mam wielu zajęć, ale są one trochę porozrzucane - w poniedziałek od 18.00 do 20.00, we wtorek od 11.00 do 17.00, w środy od 8.00 do 19.00, w czwartki od 13.00 do 15.00. Mam wolne piątki, soboty, niedziele i prawie całe poniedziałki - więcej czasu niż w zimowym semestrze. Chciałabym podjąć jakąś pracę, ale nie wiem czy z takim planem ktoś mnie zatrudni. Nigdy wcześniej nie pracowałam zawodowo (tylko praktyki w ramach studiów i trochę pisałam do gazety), na uczelnię dojeżdżam (ok 2h 2 jedną stronę), pomagam rodzicom w domu, ale za dojazdy oni płacą. Jak myślicie - w jakiej branży mam szansę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praca - jaka?

Nie wiem, w jakim mieście mieszkasz, ale jeśli to jest jedno z większych, to bez problemów przyjmą Cię w jakimś call center. W wielu z nich można ustalić sobie grafik samodzielnie, mój znajomy tam pracował, studiując i mając dużo więcej zajęć niż Ty. smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024