nie wiem co się stało - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem co się stało

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: nie wiem co się stało

Hej, chciałam się poradzić smile

Mój chłopak wyjechał na wycieczkę zagraniczną na około 2 tyg. Ponieważ wiem,że chce pewnie też pobyć trochę sam, poza tym roaming jest drogi więc staram się pisać tylko jednego smsa pod koniec dnia albo zadzwonić. Zauważyłam jednak,że od kilku dni jest "nie swój" ,mówi że mnie kocha i niby wszystko jest w porządku,ale czuję że jest dla mnie oschły. Nie wiem czy to ja przesadzam z tej tęsknoty,czy coś się stało.. Jak myślicie czy powinnam się zamartwiać? Czy zwyczajnie pisać jak dotąd,udając ,że jest taki jak zawsze?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wiem co się stało

zosia, a skąd MY mamy to wiedzieć? Wróci, to się dowiesz smile

3

Catwoman napisał/a:

zosia, a skąd MY mamy to wiedzieć? Wróci, to się dowiesz smile

też sobie tak pomyślałam jak już dodałam tego posta ,chyba już głupieje od tego komputera tongue idę lepiej zrobić coś pożytecznego big_smile

4

Zachęcam smile

5

Najczęściej rozłąka jest wyznacznikiem tego czy to prawdziwe uczucie czy tylko przyzwyczajenie. Sądząc po reakcji Twojego chłopaka, kiedy nie jest z Tobą, nie ma kontaktu, to mu przechodzi. Zastanów się czy chcesz to dalej ciągnąć.

6

Nie przesadzałabym wink Oczywiście może być dużo prawdy w tym, co piszesz, apollina3 jednak domyślam się, że Autorka jest w bardzo młodym wieku, jak i jej chłopak, podejrzewam, że nie skończyli nawet 20 lat a jeśli tak jest, związki są niestety oparte na emocjach.

7

jestem osobą która rozmawiając z kimś (np. rano z mamą, która -  jak wiadomo, o godz. 5.30 - może być niewyspana i małomówna) wyczuwa różne dziwne rzeczy. A to jest ktoś na mnie zły, a to obrażony, a to ktoś humoru nie ma. A czasem wynika to po prostu ze zmęczenia, z ogólnego nastroju, a czasem i owszem może to wynikać z tego że ktoś jest na nas zły. Ale nie warto (wiem po sobie) tak tego brać do siebie bo człowiek zaczyna szaleć w tych swoich mętnych myślach "a czemu on jest nie swój? zrobiłam mu coś? coś się stało?". Wyjechał to wyjechał, jak wróci to z nim pogadasz i na pewno się dowiesz smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem co się stało

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024