Za dużo myśli. Potrzebuję porady. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Za dużo myśli. Potrzebuję porady.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Za dużo myśli. Potrzebuję porady.

Witam serdecznie.
Mężczyzna, lat 27 lat, status związkowy znikomy, przez długo czas byłem sam. Teraz od paru dni jestem z kimś. To wspaniała, cudowna kobieta, ma 24 lata. Czujemy do siebie ,,mięte" od pierwszej rozmowy. Póki co spotykamy się i zobaczymy co z tego będzie.
Tutaj pojawia się problem, boje się, że przez swoje myśli o poprzednich związkach a zwłaszcza po ostatnim, w którym kobieta okazała się niezłą aktorką i humorami potrafiła wszystko ustawić pod siebie. Teraz o tym myślę i boję się, że w tej relacji będzie podobnie, choć nie dopuszczam nawet takiej myśli. Dwa razy tak samo się nie dzieje a przynajmniej nie powinno być powtórki z rozgrywki. W związkach za dużego doświadczenia nie mam, nie miałem nigdy specjalnego powodzenia. Zazwyczaj były to związki krótkie z paroletnimi przerwami. A jak już poznawałem kogoś to albo byłem ,,przyjacielem" albo słyszałem, że ,,ona potrzebuje czasu" by za 2-3 miesiące związać się z innym.
Teraz boję się, że będzie podobnie a ja nie chcę tym wszystkim przestraszyć obecnej ponieważ zależy mi na niej i ona o tym wie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Za dużo myśli. Potrzebuję porady.

Nie pisz w głowie czarnych scenariuszy, ponieważ one się sprawdzają ...siłą umysłu.
Póki co radzę cieszyć się znajomością, nie mieć parcia tylko na luzie zobaczyć co z tego wyniknie smile

3 Ostatnio edytowany przez szczęście111 (2014-03-19 11:24:17)

musisz wyluzować, nie wracać do przeszłości, cieszyć się tym co teraz jest, baw się dobrze, szanuj ją a będzie ok. Głowa do góry. Myśl pozytywnie. To podstawa. Powodzenia. smile

4

Nie myśl za dużo. To nigdy nie wróży nic dobrego. Idź na żywioł, bądź naturalny, rozmawiaj z nią, niczego nie udawaj. Być może ona akurat okaże się uczciwa - jedynie czas pokaże, a dodatkowe zamartwianie się czy na pewno tak jest pogorszy tylko Twoje nastawienie wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Za dużo myśli. Potrzebuję porady.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024