Jak zacząć żyć jak odzyskać partnera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak zacząć żyć jak odzyskać partnera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

1

Temat: Jak zacząć żyć jak odzyskać partnera

Pierwsze moje pytanie jak szybko dojść do siebie po stracie dużej miłości.(nigdy czegoś takiego nie przeżywałem) Próbowałem się czymś zająć wyjść i koniec końców myślę o niej coraz więcej.Co robi z kim się spotyka.Nic nowego tak mi się wydaje ale wiele z was wie jak sobie z tym radzić bo ja nie sad Kolejna sprawa czy próbować ją odzyskać ?? lub zacząć od nowa (zadałem sobie pytanie czy warto) u niej wypaliła się miłość można tak powiedzieć przez Trzecie osoby. Przestała mnie kochać na siłę dla dobra całej sprawy. Wiem że trudniej odzyskać kobietę niż poznać nową.Nie straciliśmy do siebie zaufania mamy kontakt spotykamy się raz na jakiś czas.Ona boi się żebym nie chciał jej odzyskać powiedziała mi że nie da mi szansy teraz ani nigdy..Ale myślę że był bym w stanie ją odzyskać (mija 4 miesiąc) ale muszę ochłonąć nie działać emocjonalnie po prostu czuje się jak bym siedział na gwoździach..Prosił bym o jakieś rady o wskazówki..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zacząć żyć jak odzyskać partnera

witaj, jestem w identycznej sytuacji co Ty, nie będę się rozpisywał za wiele, ale zerknij na mój temat, na wypowiedzi

3

Na to nie ma jakiegoś specjalnego lekarstwa i rady. Trzeba czasem przyjąć stan rzeczy takim jakim jest. Na siłę nic nie zrobisz. Jeżeli powiedziała, że nie da już szansy i nie chce wrócić to musisz to uszanować. Wiem, iż to jest sprzeczne z Twoimi przemyśleniami i odczuciami więc dlatego masz wahania. Jedyne co pozostaje to pozbierać myśli i zastanowić się czy warto. Jeżeli już zamknęła drzwi przed Tobą to raczej jest właściwa i niezmienna decyzje z Jej strony. Im bardziej będziesz to analizował i rozbierał na czynniki pierwsze tym bardziej będzie Cię to dręczyć. Nie ma co tak na to patrzeć! Masz swoje życie i trzeba się nim zająć i nie rozpaczać i pogrążać wszystkiego co z nim związane. Powiadają nie pierwsza i nie ostatnia. Boli - naturalna kolej rzeczy. Czas i nowe postanowienia mogą wiele zdziałać. Może lepiej było by zerwać kontakt aby nie było więcej nadziei?

4

A w jakiś sposób rozstaliście się ?

5

Możesz zajrzeć na mój wątek. Tak po skrócie to odeszła ode mnie z dnia na dzień

6

ManiekMnK napisał/a:

Możesz zajrzeć na mój wątek. Tak po skrócie to odeszła ode mnie z dnia na dzień

Trudna sytuacja...

7

ManiekMnK napisał/a:

Na to nie ma jakiegoś specjalnego lekarstwa i rady. Trzeba czasem przyjąć stan rzeczy takim jakim jest. Na siłę nic nie zrobisz. Jeżeli powiedziała, że nie da już szansy i nie chce wrócić to musisz to uszanować. Wiem, iż to jest sprzeczne z Twoimi przemyśleniami i odczuciami więc dlatego masz wahania. Jedyne co pozostaje to pozbierać myśli i zastanowić się czy warto. Jeżeli już zamknęła drzwi przed Tobą to raczej jest właściwa i niezmienna decyzje z Jej strony. Im bardziej będziesz to analizował i rozbierał na czynniki pierwsze tym bardziej będzie Cię to dręczyć. Nie ma co tak na to patrzeć! Masz swoje życie i trzeba się nim zająć i nie rozpaczać i pogrążać wszystkiego co z nim związane. Powiadają nie pierwsza i nie ostatnia. Boli - naturalna kolej rzeczy. Czas i nowe postanowienia mogą wiele zdziałać. Może lepiej było by zerwać kontakt aby nie było więcej nadziei?

No właśnie ja takiej decyzji nie mogę za akceptować sad Byliśmy idealną parą bardzo rzadko się kłóciliśmy jak już to swoje poglądy. Dogadywaliśmy się bez słowa zaczynaliśmy te same zdania w jeden raz. Ale co wszystko sę zmieniło od czasu gdy miała operację.Po powrocie była inna a potem ja zawaliłem bo nie spotykaliśmy się przez ten okres często sad Ale to chyba było do naprawienia. Mi się wydaje że to wina psychiki raz Praca wszyscy tam się wkurzają Studia teraz egzaminy. Ja czuje że jest zagubiona już się nie śmieje jest inna.A co do kontaktu to kurde nie dam sobie bez niej rady nigdy takiej miłości nie przeżyłem nigdy. Wiem że teraz nie ma szans na odzyskanie ale chciał bym wystartować od nowa pomóc jej tyle że ona nie chce tej pomocy mówi że sobie poradzi a ja wiem że sobie nie radzi.

8

dzefrej123 napisał/a:

Nie wiem co masz na myśli rozstaliśmy sie w sumie z Du* po szpitalu powiedziała że potrzebuje czasu by wszystko sobie poukładać.Byłem przy niej w tych chwilach. Ale gdy powiedziała że potrzebuje czasu zle to odebrałem i przez ten czas sie nie spotykaliśmy sad.. Zerwaliśmy 5 dni temu oficjalnie bo okazuje się że ten zły okres trwał 4 miesiące przez ten czas przestała mnie kochać ale ja jej pomagałem nie że ją zostawiłem..Wiem że ta kobieta jest warta poświęceń dała mi wiele dobra i wiele też ode mnie dostała.

9 Ostatnio edytowany przez dzefrej123 (2014-03-15 11:49:35)

mrowa napisał/a:
dzefrej123 napisał/a:

Nie wiem co masz na myśli rozstaliśmy sie w sumie z Du* po szpitalu powiedziała że potrzebuje czasu by wszystko sobie poukładać.Byłem przy niej w tych chwilach. Ale gdy powiedziała że potrzebuje czasu zle to odebrałem i przez ten czas sie nie spotykaliśmy sad.. Zerwaliśmy 5 dni temu oficjalnie bo okazuje się że ten zły okres trwał 4 miesiące przez ten czas przestała mnie kochać ale ja jej pomagałem nie że ją zostawiłem..Wiem że ta kobieta jest warta poświęceń dała mi wiele dobra i wiele też ode mnie dostała.

Tzn. chodzi mi o to w jaki sposób zerwała. Moim zdaniem nie widzę tutaj żadnej konkretnej przyczyny, powodu rozstania. Może był ktoś trzeci???

10

Tak był ktoś trzeci ale nie facet nikt ją nie adoruje. Ta trzecia osoba troszkę nam namieszał sad Ale nie na tyle by to zakończyć. Czuję że to psychika ona wie że nikt po za mną jej nie współczuje nikt jej nie wspiera. Chciałem to robić nie pozwala mi ma troszkę ucieczki od świata.Bo ma prace Studia ale widzę że wszystko zawala niby sesje ma zdane dobrze ale coś jej nie idzie nie potrafi się skupić.Wiem to bo moja sąsiadka z nią chodzi na studia. O na o nas już nie myśli ja to wiem. Wiem też że da sie z tego wybrnąć ona mi pomogła byłem w identycznej sytuacji mimo iż jej nie chciałem widzieć nie odpuściła smile Teraz kolej na mnie obrałem drogę i chce ją odzyskać. Zacząć od nowa krok po kroku.Zawsze się wspieraliśmy a kiedy ona ma kłopoty ja nie pozwolę na to by radziła sobie sama.Nie poradzi sobie to widać ona potrzebuje odbicia od tego syfu co się dzieje..Ale ja nie jestem w stanie teraz co kolwiek zrobić bo sam jestem załamany i to za bardzo sad W miarę nie daję jej tego odczuć ale jednak tego się nie da ukryć.. Często w nocy przegląda moje stony.Sprawdza jak mi idzie czy jak ??

11

Jestem w trakcie realizacji filmu dla niej..Idzie to marnie wiadomo nie mogę się skupić ale audio już jest nie mogę wstawić linku sad przesłuchali byście sobie no  ale nie ma jak sad. Co w ogóle o takim pomyśle sądzicie ?? Chciałem porozmawiać z jej koleżankami żeby ją wyciągły gdzieś porozmawiały z nią bo kiedyś mówiła że jej brakuje tych przyjaciół.Ale niestety jej koleżanki to tępe ;/ Nawet nie odpiszą a sytuacje przedstawiłem że jest po szpitalu że żadna do niej nie zadzwoniła i takie tam nie pisałem nic o sobie o żadnym pomóż mi ją odzyskać. Zwyczajnie przedstawiłem sytuacje jej koleżanką ale one nie reagują masakra jakaś jak dziś jest znieczulica ;/

12

Zdaję sobie z tego sprawę, że ciężko jest siedzieć bezczynnie, patrzeć jak bliska Ci sercu osoba przechodzi ciężki okres. Musisz dać sobie trochę czasu, na pewno nie jesteś w stanie to pewne. Ona Tobie pomogła, więc chyba nie powinieneś odpuścić od tak. Nie jestem nie wiadomo jakim fachowcem w tych sprawach, jestem w identycznej sytuacji, i powiem Ci szczerze że czas pozwala poukładać sobie wszystko w głowie, obrać konkretne cele (wiem po sobie)

13 Ostatnio edytowany przez mrowa (2014-03-15 13:39:30)

dzefrej123 napisał/a:

Zdaję sobie z tego sprawę, że ciężko jest siedzieć bezczynnie, patrzeć jak bliska Ci sercu osoba przechodzi ciężki okres. Musisz dać sobie trochę czasu, na pewno nie jesteś w stanie to pewne. Ona Tobie pomogła, więc chyba nie powinieneś odpuścić od tak. Nie jestem nie wiadomo jakim fachowcem w tych sprawach, jestem w identycznej sytuacji, i powiem Ci szczerze że czas pozwala poukładać sobie wszystko w głowie, obrać konkretne cele (wiem po sobie)

No własnie ciężko jest siedzieć bezczynnie.Tyle że ona nie chce mojej pomocy.Być może nie chce znów się zakochać lub angażować.Ale ja nie odpuszczę bo niestety nie mogę.Stara się mnie trzymać na dystans ale jej nie wychodzi.Wszystko to takie powikłane;/ Nie mogę patrzeć jak ona cierpi ona sama nie wie co robi tak mi się wydaje. Od dawna się nie śmiała nie potrafię wywołać uśmiechu na jej twarzy sad Czasem się zaśmieje ale to tak na odwal się. Chce się ze mną spotykać ale jako koledzy ona wie że ja nie odpuszczę bo jej to powiedziałem. Obecnie nie jestem nachalny ale próbuję utrzymać jakiś kontakt.Nie raz mówi że zadzwoni a nie dzwoni.Cały czas mówi że chce sobie życie poukładać myślę jednak że coś do mnie jeszcze czuje po prostu kłamie.Raz nie przeżyła takiej miłości nigdy a to zostawia po sobie ogromny ślad 2 wypadek który ledwo przeżyła.. I to się teraz odbija słabość człowieka zrozumiałe.Ale jak odpuszczę to będę jakiś taki jak bym był znieczulony na krzywdę a taki nie jestem.Potrafię kochać powiedziała mi to ostatnio.Również mówi że to wszystko jej wina chodź zwalała na mnie że się nie spotykaliśmy.Kurde no sam już nie wiem masakra sad Chcę żeby była tylko normalna rozmowa !! Jak tego dokonać jak z nią rozmawiać bo np.dziś jej powiedziałem że jest piękna to nie była z tego zadowolona ;/ Nie mówię że ją kocham że mi zależy i takie tam. Nie wiem o czym rozmawiać kiedyś mieliśmy tyle tematów teraz 2 jaka pogoda co słychać sad A tutaj jest to Audio wystarczy dopisać do strony YouTube.  /watch?v=QyBdU2kk5LI

14 Ostatnio edytowany przez dzefrej123 (2014-03-15 14:26:49)

Może potrzebuje innej pomocy, psychologa??? z Twojego opisu wnioskuje, że problem nie jest w Tobie, za dużo przeszła

15

dzefrej123 napisał/a:

Może potrzebuje innej pomocy, psychologa??? z Twojego opisu wnioskuje, że problem nie jest w Tobie, za dużo przeszła

Mam koleżankę która jest Psychologiem prosiłem ją o pomoc zgodziła się. Lecz moja była nie chce takiej pomocy nie wiem czemu sad Zabrakło mnie jak potrzebowała pomocy... Jak myślisz/myślicie jest szansa na to by ją odzyskać.Mówiła nie kocham cię wypaliło się!! Ale czy na prawdę..?Przez parę dni się nie odzywałem to napisał do mojego kolegi co się ze mną dzieje że mnie nie ma. Nie chcę zrywać kontaktów bo czuję że ona w jakimś tam stopniu potrzebuje porozmawiać.To troszkę inna sytuacja niż wszystkie bo nas dzieli choroba sad I ta psychika kurde próbuję z nią normalnie gadać a ona tak smutna nic ją nie cieszy mówi że cały czas jest zmęczona.. Pracuje od 7 do 18. Potem uczy się na studia.. A i co jeszcze za każdym razem jak z nią rozmawiam uświadamia mnie że jej nie ma że odeszła .. Wiem na to trzeba czasu nie chce jej dawać prezentów..jeśli już to coś innego lubi takie rzeczy smile Lubi pisać kartki może jej wysłać pytanie czy nie za wcześnie.Chcę ją obudzić zwyczajnie. Chce być jej fundamentem obiecałem jej że będę z nią w każdej chwili taka jest.. Chciał bym odpuścić zająć się sobą ale nie potrafię muszę coś zrobić.. Ma ktoś jakiś pomysł ??

16

Długo byliście ze sobą ?

17

dzefrej123 napisał/a:

Długo byliście ze sobą ?

Ponad rok dokładnie rozstaliśmy się 9 dni przed rocznicą poznania się. I to nie był byle jaki rok tyle że faktycznie mało się widywaliśmy sad Ale to jest do naprawienia.Muszę zacząć ja rozdawać karty tylko jak się ogarnąć sad Starałem się ją zaskakiwać coś dla niej robić.

18

Spróbuj z nią się spotkać pogadać szczerze, napisz list..

19

Zyczliwy napisał/a:

Spróbuj z nią się spotkać pogadać szczerze, napisz list..

Właśnie miałem zamiar napisać list ona lubiała pisać listy.Mamy się spotkać za parę dni.. Bo ona chce sie spotykać ale jako koledzy.Nie chce słyszeć o nas sad Prosiłem ją o jedną szansę na naprawę to powiedziała że się wypaliło i nie da mi nigdy szansy sad ani teraz ani nigdy sad Więc lepiej o tym nie rozmawiać tak mi się wydaje..Nie wiem mogę jej powiedzieć że mi zależy na niej smile Jak się spotkamy mogę jej dać kwiaty?? Lub coś od siebie bo uwielbia jakieś robione rzeczy ,ale ja nie potrafię nic takiego sad Chcę jej pokazać jaki jestem a nigdy jej nie skrzywdziłem tak mi się wydaje.Powiedziała mi że byłem super facetem pokazałem jej niesamowitą miłość ale po prostu się wypaliło. Serio wątpię w to..Tu jest problem że ona jest zmęczona cały czas i nie ma ochoty na nic na nic.. Nie wiem jak ją zachęcić do życia. Do puki ma te studia i pracę to przesrane mam sad Może się zmieni jak się studia skończą. lepsza pogoda lepsze nastawienie do życia. Kurde nie wiem.Jestem tak zagubiony że szok a nie chcę popełnić głupstwa.

20

Postaraj się nie prosić ją aby wróciła, nie wspominaj o powrocie, spotkaj się, porozmawiaj na spokojnie, nic dobrego z tego nie będzie jak będziesz nalegał aby wróciła. Możliwe że zobaczy w Tobie osobę na której jej zależy. Zobaczy że się martwisz o nią. Ona sama musi się przekonać do Ciebie, musisz też być gotowy na to,że nic z tego nie będzie.

21

dzefrej123 napisał/a:

Postaraj się nie prosić ją aby wróciła, nie wspominaj o powrocie, spotkaj się, porozmawiaj na spokojnie, nic dobrego z tego nie będzie jak będziesz nalegał aby wróciła. Możliwe że zobaczy w Tobie osobę na której jej zależy. Zobaczy że się martwisz o nią. Ona sama musi się przekonać do Ciebie, musisz też być gotowy na to,że nic z tego nie będzie.

Dzięki za poradę każda jest mega ważna dla mnie smile Niestety realia są straszne sad Jakoś staram się przygotować na rozstanie na zawsze. Ale to dopiero po walce nie chcę się poddać. Bo sytuacja jest napięta nie patrzę aż tak na siebie chcę żeby się odnalazła żeby czułą że ktoś się o nią martwi.Wiem że w razie W jestem kołem ratunkowym sad Trudno byle by ona odzyskał siłę do życia.

22

Wiesz, ciężko mi tak naprawdę Ci pomóc, nie wiem co ona ma w głowie... Ale zdarza się tak, że ludzie którzy potrzebują pomocy nie chcą jej otrzymać od innych. Jest wiele osób, które na samą wzmiankę o psychologu traktują jako obrazę, wytknięcie im odstępstwa od normy lub braku umiejętności radzenia sobie z problemami. Może ona sama potrzebuje czasu, by zdać sobie sprawę z tego, że potrzebuje pomocy? Napisałeś, że przeżyła ciężki wypadek, ledwo przeżyła. Po takich wydarzeniach ludzie często się zmieniają, jedni wartościują swoje życie i chcą żyć z dnia na dzień, inni zamykają się w sobie. Wydaje mi się, że najlepsze, co możesz teraz zrobić to nakłonić ją do szczerej rozmowy, do której dobrze się przygotujesz. Postaraj się uświadomić jej, że wspierasz ją w tej sytuacji, zawsze może na Ciebie liczyć, ale czujesz się zraniony jej podejściem do siebie. Prawdopodobnie ona potrzebuje czasu, aby wszystko sobie poukładać, ale tak naprawdę nie masz żadnej gwarancji na to, że w swoim nowym życiu uwzględni Ciebie, niezależnie od tak jak bardzo będziesz udowadniał jej, jak Ci na niej zależy. Mógłbyś trochę przybliżyć, w jaki sposób ta osoba trzecia namieszała między wami?

23

maciupka napisał/a:

Wiesz, ciężko mi tak naprawdę Ci pomóc, nie wiem co ona ma w głowie... Ale zdarza się tak, że ludzie którzy potrzebują pomocy nie chcą jej otrzymać od innych. Jest wiele osób, które na samą wzmiankę o psychologu traktują jako obrazę, wytknięcie im odstępstwa od normy lub braku umiejętności radzenia sobie z problemami. Może ona sama potrzebuje czasu, by zdać sobie sprawę z tego, że potrzebuje pomocy? Napisałeś, że przeżyła ciężki wypadek, ledwo przeżyła. Po takich wydarzeniach ludzie często się zmieniają, jedni wartościują swoje życie i chcą żyć z dnia na dzień, inni zamykają się w sobie. Wydaje mi się, że najlepsze, co możesz teraz zrobić to nakłonić ją do szczerej rozmowy, do której dobrze się przygotujesz. Postaraj się uświadomić jej, że wspierasz ją w tej sytuacji, zawsze może na Ciebie liczyć, ale czujesz się zraniony jej podejściem do siebie. Prawdopodobnie ona potrzebuje czasu, aby wszystko sobie poukładać, ale tak naprawdę nie masz żadnej gwarancji na to, że w swoim nowym życiu uwzględni Ciebie, niezależnie od tak jak bardzo będziesz udowadniał jej, jak Ci na niej zależy. Mógłbyś trochę przybliżyć, w jaki sposób ta osoba trzecia namieszała między wami?

Właśnie natchnąć ją do rozmowy!! jak to zrobić jak ona nie chce takiej rozmowy próbowałem miliony razy "słońce porozmawiaj ze mną poważnie coś wymyślimy.co się dzieje "  W tych emocjach nie chciała rozmawiać.Również dam sobie głowę uciąć ,że ukryła powód prawdziwego rozstania.Może żeby mnie nie ranić? nie wiem zmieniła się strasznie,ja rozumiem traumę po wypadku jak najbardziej ale ja tylko chcę jej pomóc być może ode mnie nie chce pomocy ??? Wczoraj napisałem do jej znajomych i zwyczajnie ich zjeb* że kiedy ona potrzebowała was nie tylko mnie to olaliście sprawę odwiedzin w Szpitalu..To wszyscy mieli wyrzuty sumienia mówię teraz to za późno ;/ A jedna jej najlepsza koleżanka w ogóle nie odpisała.. Dziwni ludzie ;/ Ta trzecia osoba to była ex ;/

24

Ludzie po wypadkach często bardzo się zmieniają. Osobiście znam kilka takich historii... Może faktycznie ona nie chce teraz Twojej pomocy, chce sobie sama wszystko poukładać. W jej życiu nastąpiła wielka zmiana, z którą widocznie nie do końca potrafi sobie poradzić. Może powinieneś spróbować podejść do tej rozmowy inaczej? Na spokojnie? Wiesz, być może nie jestem najlepszym doradcą, ale jestem kobietą po traumie i mam za sobą niemal roczną terapię. Nie jestem nią, ale być może trochę za bardzo ją osaczasz? Może zamiast pisać "coś poradzimy" daj jej do zrozumienia, ze szanujesz jej decyzje o samotności ale darzysz ją miłością i bez względu na wszystko zawsze może na Ciebie liczyć. Być może, ale zaznaczam, być może, jeśli trochę odpuścisz i dasz jej więcej powietrza ona zrozumie, jak trwałe jest Twoje uczucie i sama zdecyduje się wrócić. Oczywiście nie ma takiej gwarancji. Ale wydaje mi się, że pisanie teraz do niej może osiągnąć odwrotny skutek do zamierzonego.

25 Ostatnio edytowany przez mrowa (2014-03-17 21:55:47)

maciupka napisał/a:

Ludzie po wypadkach często bardzo się zmieniają. Osobiście znam kilka takich historii... Może faktycznie ona nie chce teraz Twojej pomocy, chce sobie sama wszystko poukładać. W jej życiu nastąpiła wielka zmiana, z którą widocznie nie do końca potrafi sobie poradzić. Może powinieneś spróbować podejść do tej rozmowy inaczej? Na spokojnie? Wiesz, być może nie jestem najlepszym doradcą, ale jestem kobietą po traumie i mam za sobą niemal roczną terapię. Nie jestem nią, ale być może trochę za bardzo ją osaczasz? Może zamiast pisać "coś poradzimy" daj jej do zrozumienia, ze szanujesz jej decyzje o samotności ale darzysz ją miłością i bez względu na wszystko zawsze może na Ciebie liczyć. Być może, ale zaznaczam, być może, jeśli trochę odpuścisz i dasz jej więcej powietrza ona zrozumie, jak trwałe jest Twoje uczucie i sama zdecyduje się wrócić. Oczywiście nie ma takiej gwarancji. Ale wydaje mi się, że pisanie teraz do niej może osiągnąć odwrotny skutek do zamierzonego.

Masz racje za dużo myślałem żeby jej pomóc i za dużo żeby ją odzyskać.Dałem jej spokój odpuściłem nie piszę do niej nie dzwonię. Wysłałem tylko list żaden miłosny taki ogólny.Jednak to troszkę inna forma,Ona faktycznie potrzebuje czasu,ale z drugiej strony cykam się że się oddali,ale znów jak będę natrętny to jeszcze gorzej.. Mamy kontakt dzwoni codziennie wieczorem no dziś nie zadzwoniła ok to i ja nie dzwonię..Troszkę już się uspokoiłem zaczynam myśleć racjonalnie.Nic więcej nie robię czekam bo i tak w sumie ją straciłem więc niech ochłonie troszkę ode mnie. I w tedy spróbuję z nią pogadać.Skontaktowałem się z jej znajomymi na temat tego że jej nie odwiedzają(wiem że ona tego potrzebuje) więc mają się z nią zobaczyć w tyg.. Ale tak czy siak by to nic nie zmieniło w naszym związku,ale ona może by się lepiej czuła.

26

Chciałem się poradzić..Spotkałem się wczoraj z byłą.Było nawet fajnie mały spacerek pogadaliśmy co u kogo słychać.Następnie dostała ode mnie podarunek kwiatek z Origami ale w środku był jej pierwszy podarunek dla mnie. Śmiała się jak nigdy troszkę się otworzyła ale nadal twierdzi że nie chce zacząć od nowa bo wie że tak ma ;/ Ale rozmawiałem potem z sąsiadką one razem chodzą na studia i mówiła że ona jest ostatnio mega smutna.A pod czas spotkania w jej samochodzie znalazłem Fajki .Ona nigdy nie paliła..Kurde nic nie rozumiem i nie naciskam tylko widać że to nadal przeżywa.Ona może ściemniać ?? Bo spotykamy się ostatnio bardzo często a jeśli by nie chciała nic to przecież by ucieła spotkania rozmowy a tego jest coraz więcej. Owszem dziś nie zadzwoniła a ja nie mam zamiaru..Kurcze co o tym myśleć??

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak zacząć żyć jak odzyskać partnera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024